Kole Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 il je kazna nerealno visoka il chovek klemuje preko 500 jura mesechno...u oba sluchaja impresivno =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Kruko delivers :) 250jura (zvanicno) 10% = 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jebote koji inkvizitori. Srbija - where slavery meets primal capitalism combined with feudalism You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 moram da se okupam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 idalje kljakav .. moratju da uvedem smanjenje cigara odmahsadaodmah .. ne mogu svakih 2 meseca da prozhivljavam ovakvo sranje :/ Jebote koji inkvizitori. Srbija - on a road to EU fix • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @muad predji na duvan imas u tobbaco shopu u pasazu u knezu 350 - golden virginia 100 - filteri 120kom 50 - dva paketica najboljih rizli(koje nevidjeno puno uticu na kvalitet pljuge) sve u svemu izace ti jeftinije, pusices kvalitetniji duvan, pusices manje, imaces manje problema sa kasljanjem isl. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @lale & dovla - jesu dosli na top 10 da se ukljuchim ili i dalje isu "masovne" epizode? PITAJ LAKIJA SISU ON ZNA A JA NE ZNAM JER ME NIJE ZVAO DA GLEDAMO facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Danas ima slobodan dan, pa cu maximalno da iskoristim za sve sitne poslove koje sam morao da obavim u skorije vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 poz statore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 PITAJ LAKIJA SISU ON ZNA A JA NE ZNAM JER ME NIJE ZVAO DA GLEDAMO OMG! Lauackauey sto si sisa pa nisi zvao dovlu da gledate?!?!!?111dvaescetiri! (i jesu li dosli do nekog uzheg izbora? ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 zar je moguce da od svih banaka u srbiji ja saradjujem sa onom koja ima elektronsko placanje u najgorem mogucem obliku... idioti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 imam masovnu upali misica i dalje ne znam kako cu danaas na trening :/ Jebote navuko sam se na ovoga malog asusa nenormalno :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) POZ LJUDI, nesto sam happy danas, I odoh da hasam piletinu \o/ moram posle sebe da castim neku palacinku , fak yea! Imam cak I inspiraciju da ucim, omg? koj mi je kurac , h3lp!?!? also, jutros dok sam bio u shkoli, neka baba mi upala u stan da prosi, da sam ja bio tu, skrco bi je,... Edited March 6, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @muad predji na duvan imas u tobbaco shopu u pasazu u knezu 350 - golden virginia 100 - filteri 120kom 50 - dva paketica najboljih rizli(koje nevidjeno puno uticu na kvalitet pljuge) sve u svemu izace ti jeftinije, pusices kvalitetniji duvan, pusices manje, imaces manje problema sa kasljanjem isl. nije kashljanje nego grlo ma nije u kvalitetu toliko problem nego u tome shto u poslednjih 5-6 meseci sam opet krenuo preko pakle dnevno, shto se zavrshi na 2 ili 3 pakle kad izadjem :( to i plus pushachki stazh od polovine zhivota i osetljivo grlo koje uvek povuche sjebane sinuse .. jbg :| taj rol duvan mi nikad nije lego .. dodushe nisam ni probao vishe od 2x vrste. koje su to najbolje rizle za 50 dinara (josh 2x pakovanja) keve ti ? mi ni ne znamo shta su dobre rizle jel ima da se nadje samo 2 eventualno 3 razlichite vrste koje su sve prosechne. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 5-6 meseci sam opet krenuo preko pakle dnevno, shto se zavrshi na 2 ili 3 pakle kad izadjem :( to i plus pushachki stazh od polovine zhivota i osetljivo grlo koje uvek povuche sjebane sinuse .. jbg :| OMG! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 pa i ja sam isti sto se tice toga pusio sam paklu i po do dve dnevno winstona 100 s kad je normalan dan, kad izlazim x2 fora ti je kad smotas to je duplo krace i duplo tanje od obicne cigare a duplo te vise zadovolji i duplo manje pusis onda. u tobaco shopu imas oko 20tak vrsta rizli, ja kupujem "job" rizle. znaci fantasticne su, recimo one "smokin" su uzas, sjebu ukus totalno, isto i one kukuruzne, mogu da prodju al nije to to, ove su bas odlicne. sto se tice duvana jedine dve vrste koje su ok su ti samson i golden virginia, ostalo ti je sve na nivou drine. samo sto se i samson nesto pokvario u poslednje vreme, tako da ti ostaje golden virginia koji je stvarno fantastican. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ja sam prestao da duvanim :D elem cekam ortaka da mi dodje da probusimo te rupe po podrumu za kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 haha moj drug iz odeljenja nabavio Sobrano, znaci popusio je skroz do filtera i jos krenuo filter da pusi, k'o neki da mu je to zadnja cigara ;D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Što je žalostan bulevar onako posečen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 haha moj drug iz odeljenja nabavio Sobrano, znaci popusio je skroz do filtera i jos krenuo filter da pusi, k'o neki da mu je to zadnja cigara ;D Soprano? Ili možda Sobranie? Black Russian, I presume? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 pun mi kurac vishe riba i njihovih perioda. moram odigrati heroje i pustiti bitlse da iskuliram tudej, sam sa sobom. a treba vishe i do te teretane da odem. uh... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 pun mi kurac vishe riba i njihovih perioda. moram odigrati heroje i pustiti bitlse da iskuliram tudej, sam sa sobom. a treba vishe i do te teretane da odem. uh... drugarice nece sa tobom u shoping? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 imam masovnu upali misica i dalje ne znam kako cu danaas na trening :/ Jebote navuko sam se na ovoga malog asusa nenormalno :))))) koliko drzi baterija? :) jel ima wajrles? e da malopre podesih ad-hoc wajrles, kul sad surfam iz kreveta, samo mi je to trebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 drugarice nece sa tobom u shoping? Buahaha koja projekcija :))))) pun mi kurac vishe riba i njihovih perioda. moram odigrati heroje i pustiti bitlse da iskuliram tudej, sam sa sobom. a treba vishe i do te teretane da odem. uh... Buahahaha koji pwn You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Dosho s faxa. Pao sam s nogu. Smorio se kao morz na livadi. I josh mi profanka danas rekla da ucenici koji su zavrshili elektro shkolu ne bi trebali da studiraju?! /spit ffs [:(!] I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts