iguana Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 radikalski i demokratski program su isti - nepostojeci. Obe stranke se vode sa momentalna dva principa - ko daje vishe i koliko sam ja tu dobar Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 nigde ja nisam rekao da je beznadezhna, nemoj da izvrtjesh rechi previshe snage ide tamo - dotle je tvoje a da je - u manje vise beznadeznu borbu - sam ja dodao..malo je konfuzno izgledalo,nisam imao nameru da izvrcem nista..hteo sam nastaviti misao i istaci poentu svesrpskog truda i cimanja oko kosMeta.. a samo okrenite sad tv i pogledajte strukturu ljudi na srs mitingu u kragujevcu.ovo je vrhunac..posto dobro znam grad i provodio sam vreme tamo mogu da ocenim da je skupio najpaklenije ljude tog grada..a na drugom kanalu desimir stanojevic peva.isto za srs nadam se da je poveo ono pseto iz srecnih ljudi:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Poginuo ker za vreme bombardovanja...bacio se da spasi Desimira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) @fatboy Re: CV Daj, CV je najveca prevara koja se pojavila na svetu na krilima globalizma. Nije bitna strucna sprema, nije bitan radni kapacitet i spremnost, bitno je kako sebe reklamiras i da mozes na intervjuu da lepo pricas i verujes u lazi koje pricas. cekaj i sta je tu lose? to je jebeno sjajno :) tj sjajno je samo ako mozes da lazes kao pseto i da u isto vreme oni vide oreol iznad tvoje glave :) lepo pricas lepo hodas slatka mala nemoj lako da se prodas :) Edited January 31, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 jbte vidim ljudi se ovde jos tripuju da se kosmet brani zbog srpskog porekla sa dotichnog? wtf? vidim dobro prodaju tu pricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Vi se sprdajte deco.. ja samo znam da ukoliko SRS dođe na vlast, svakako neću kao 90-ih da čekam da "nam bude bolje, i da Amerika i Evropa propadnu", nego se pakujem i idem u tri pizde materine iz ove zemlje. putuuuuj onda i sta stalno serete za 90-e ,radikali su bili u vladi samo od 98 pa do onog kumanovskog sporazuma kada su odma izasli,ako je za vas period od 10 dina i god i po isto onda stvarno... Edited January 31, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 putuuuuj onda i sta stalno serete za 90-e ,radikali su bili u vladi samo od 98 pa do onog kumanovskog sporazuma kada su odma izasli,ako je za vas period od 10 dina i god i po isto onda stvarno... ...pa su se vratili posle 3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 A sta ti lupetas, ako podrzavas neciju manjinsku vladu znaci da podrzavas i njegovu politiku. Ne moze kao, podrzavamo njihovu vladu, ali mi nismo nista krivi, nismo bili u vladi, LOL Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Nova Demokratija je vrlo lepo podrzavala Slobu i dizala rucice po skupstini (stara "dobra" koalicija, SPS, JUL, ND), i bi u DOSu i Dusko bi ministar policije... Cisto da podsetim koliko je bitno da li je i koliko neko podrzavao Slobu, bio u vladi ili glasao u skupstini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ste naostrili pisice dovoljno? copyright by NEO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) ne samo mutavi dule..bio je i covic gradonacelnik bga u vreme sps al je `na vreme` promenio stranu:) al su mu u dosu dali vruc krompir, pa je moro da se preseli na kosmet i da se smara resavanjem neresive jednacine `kako da kosovo bude srpsko i da u njemu zive srbi` Poginuo ker za vreme bombardovanja...bacio se da spasi Desimira lol i probao da uhvati kasetnu bombu zubima..kako se zvao bese? el sima,pera,rade tako nesto jadno? secam se samo da je bilo prljavo pseto u picku materinu.ko i vlasnik:) Edited February 1, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 sima sima :) u nedelju svi na izbore, nedajte da drugi odluchuju umesto vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 osim ako nije vasa k*ta Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 PS: el ova SRS ekipa sa foruma chini nesto AKtIVNO da privuce jos koji glas za timu tokom ovih dana? ...mi evo trudimo se da iscimamo sto vise ljudi da mrdnu guzicu u nedelju i odu da glasaju za tadica (tj protiv tome, kako ko voli). KO JEBE PROGRAM, U INAT ZA TOMU! ONE DOWN, 132 TO GO!!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Prosto mi nije jasna da demagogija: "Ne daj seljacima da kontrolisu tvoj glas", moze na nekog da se primi, a znam pouzdano da to nema veze sa inteligencijom. Kakve veze ima inteligencija sa tim, svi oni sto ne glasaju, sta mislis da se dogodi sa njihovim glasovima, zvali su na glasanje i ljude koji godinama nisu u zivotu, ovde se zna ili jedan ili drugi nema ko vise, jebe se meni ko ce biti i da li neko ima vilu od 1000 kvadrata ako meni bude bolje neka onda ima i od 2000 a sto nisu pokazali sta Tadic ima bas me zanima, a da sigurno vozi juga 20 godina starog, neka se bogate boli me uvo ako bude posla barem za vecinu po zavrsetku skolovanja bicu zadovoljan, ako plate budu bolje isto tako, a to jedino moze da se zna ako se desi promena a ne samo obecanja, da se mi pitamo menjali bi mi predsednika na svakih 6 meseci pa neka im!!!!!!!!!! Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 kolko si glup, tuga.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 dopisujem jaganjca i zaokruzujem ga:-) stvarno ne znam koga vise mrzim... pa, u stvari, vise mrzim demokratsku stranku, ali ne dovoljno da bih glasao za radikale, tako da ono... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ma sta pricate vi ... pa i na proslim izborima je bilo 2-3% prednosti za tadica pa su se bash uplashili ... Skupite muda i recite nacista sam ili nisam nacista ... nisam nacista... ne delim ljude na prvu i drugu klasu, kao neki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Toma i Aca ne dele ljude, oni misle da su svi ko oni, lažljivi neodgovorni huškači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 E to mi je najsmesnije, oni koji su godinama delili narod, sad ga kao mire Godinama su sve koji su bili protiv njih nazivali "domachi izdajnici i stvani pvachenici" , a oni su satro patriote, serem im se u patriotizam, ako su takve patriote i pozivali u rat, sto nisu isli sami, a ne "ajte vi ratujte a ja cu da navijam pored tv-a", majke im ga licemerske Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 upravo...kada bi radikali imali potpunu vlast, krenuli bi sa obracunavanjem sa politickim neistomisljenicima u udba stilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 jeste jeste stara shkola udba stil, a demokrate se sa svojim neistomishljenicima obrachunavaju sa prsno ledjnim stilom!1 sevaj retarde Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 LOL...aj sisaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola K. Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 jeste jeste stara shkola udba stil, a demokrate se sa svojim neistomishljenicima obrachunavaju sa prsno ledjnim stilom!1 sevaj retarde Nemas ti pojma o cemu pricas. Radikali su napisali famozni zakon o terorizmu, koji je kasnije pod pritiskom povucen. Oni su se najstrasnije obracunavali sa neistomisljenicima. Mog brata i njegove drugove su murijasi drzali u stanici 16 sati i odvalili ih od batina najstrasnije, samo zato sto su lepili plakate DSa. Bili su i na naslovnoj strabi NY Timesa i Time magazina. A takvih je primera mnogo. Zato, nemoj da izjednacavas situaciju pre 5. oktobra i ovu sada, zato sto nemas pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Izvini druze, ali ti imas tek 31 post ovde i ne poznajes jednu od osnovnih aksioma foruma "MuadDib je beskrajno mudar. Ne dovoditi u pitanje njegov stav." Iz knjige "hronike zivota MuadDiba" princeze Irulan. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts