Jump to content

Nikola K.

The X
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Nikola K.

Recent Profile Visitors

935 profile views
  1. to sam i uradio, ali nece. moze samo ako se ne stiklira viewdemo, vec samo play, ali onda koci i ne moze da se gleda. kupicu steam :)
  2. ne mogu da gledam demo srbija vs letonija. pise da je problem protocol 48! jel zna neko kako da resim ovaj problem?
  3. 2x bo3 je zanimljivije, a ako simplex ne moze da dobije jednu bo3 partiju i ne zasluzuje da osvoji ligu. Valjda je cilj da pobedi najbolji?
  4. Najjaci deo Brankica:"klub je zaradjivao veliki novac od hotlajna" Curkovic:"ma nije, to je sitan novac" Brankica:"ali po zvanicnim podacima to je vel.. Curkovic:"pa dobro, po zvanicnim podacima LOL
  5. To milicijo moja, to pesnico komunizma!!! Udri, satri... Legija je pomenut samo jednom, a pored Arkana, koji je bio najveci krimos u fudbalu, pomenuti su svi najvazniji mafijasi koji se vrte oko fudbala. Sledeca epizoda je o Zvezdi, Partizanu i FSS. Terzic je juce otputovao u Ameriku na "postdiplomske studije", a cuo sam i da je Zeka zapalio. Nadam se da su oni sledeci.
  6. Koja glupost. Pa ako su obe ekipe radile SL, zar nije logicno da dobiju po zuti karton i da rezultat ostane isti?
  7. Jebo EU kad je satanisticka tvorevina.
  8. Ma izborna tisina je glupost, ali barem mozemo da se odmorimo od 24/7 smaranja.
  9. Ma gde je u redu. Goveda smrdljiva pandurska. Pa vec sam napisao da su i mene maltretirali. Trebace mnogo vremena da se kerovi u Srbiji promene. Ja ovde govorim o politickom progonu, a ne o svakom pandurskom maltretiranju. NY times sam pomenuo zato sto je moj brat bio na naslovnoj strani. Jel se secas ti protesta 96/97 ili perioda od 98-2000?
  10. Ti i dalje ne shvatas o cemu se ovde prica??? To sto se dogodilo ovom decku je strasno, ali to nije politicki progon. Decko je bio na pogresnom mestu u pogresno vreme i stoka je odreagovala kako je odreagovala. Stoka ce uvek biti stoka, ali to nema veze sa politickim progonom. I meni se desila slicna prica na Z. stanici u Nisu. Maltretirao me je neki pandur bez razloga, i ne samo mene. Pisao sam onom kretenu od Ministra i poslali su mi resenje o otpustanju tog policajca. Ja ti ovde pricam o masovnom prebijanju ljudi po celoj Srbiji samo zato sto su lepili plakate DSa i Otpora. Moguce je da si ti klinac pa da se nesecas sta su radili od 98-2000.
  11. Nemas ti pojma o cemu pricas. Radikali su napisali famozni zakon o terorizmu, koji je kasnije pod pritiskom povucen. Oni su se najstrasnije obracunavali sa neistomisljenicima. Mog brata i njegove drugove su murijasi drzali u stanici 16 sati i odvalili ih od batina najstrasnije, samo zato sto su lepili plakate DSa. Bili su i na naslovnoj strabi NY Timesa i Time magazina. A takvih je primera mnogo. Zato, nemoj da izjednacavas situaciju pre 5. oktobra i ovu sada, zato sto nemas pojma.
  12. Izgubili ste obe 1. runde, mislim da je to presudilo. Bice bolje.
  13. Nisi me dobro razumeo. Ne nadam se ja pobedi demokrata, ja na ove izbore necu izaci. Voleo bih i ja da se nesto promeni, ali da nam Toma bude predsedniK? Pa to je smesno i neozbiljno. Mogao bi on da bude neki Ministar ili tako nesto, ali predsednik??? Mogli su da stave Maju Gojkovic i da pobede, ovako gube 100%.
  14. Predsedni U srbiji nema neka velika ovlascenja. Uglavnom se sve svodi na spoljnu politiku. Dva su razloga zbog kojih necu glasati za Tomu Nikolica: 1) Toma od obrazovanja ima srednju skolu!!! Pa nismo mi Juzna Amerika, pa da na celu drzave imamo srednjoskolce. To sto je on zapoceo neki fakultet ne menja cinjenicu da mu u biografiji pise da je srednjoskolac. Takodje mu u biografiji pise da je bio grobar, ne navijac Partizana, vec radnik na groblju. 2) On ne zna engleski jezik. U 21. veku da vodi prevodioca sa sobom je glupo. Ono "read my lips" ga je Vucic naucio. Radikali su kandidovali nekompetentnog kandidata i zbog toga ce izgubiti. Mogli su da kandiduju Maju Gojkovic i da razvale na ovim izborima.
  15. Nikola K.

    Crvena Zvezda

    Ja jedva cekam da se otarasimo Andjelkovica, Milovanovica i Baste. Milovanovic i Basta vise nemaju volju za zivotom, a o igraznju za Zvezdu i da ne pricamo.
×
×
  • Create New...