Jump to content

marxus

The X
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About marxus

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    TI DAM TI DAM!!

Recent Profile Visitors

2,503 profile views
  1. u're getting there wulfi mada moraju i komentari ne samo slike sa chana to moze svako daj onaj sirovi ne destilisani wulfgarski hejt
  2. Kao ucenjivati?! ,ne namerno (sama je uletela u paniku neku) dobro skrivenog i proracunatog patoloskog lazova (znaci lazi su ogromne ali ne tako ocigledne na prvi pogled,zbog kolicine para koju riba ima pa te uvek zavara).....jer bi stvari koje imas protiv nje mogle da je sjebu za vek vekova i u privatnom zivotu a i poslovnom(ima dobar posao) u pitanju su lazi od celoukupnog identiteta pa nadalje...........................Ukratko receno sama se ponudila da je karam a da cuvam te informacije za sebe i sto je najgore imam neko nastrano zadovoljstvo iz toga sto futim patoloskog lazova (opasna kineskinja a ima i decka lmao) koji me je sjebao u totalu povredio ponos i osecanja i imala onaj smrdljivi kez na licu....... E sada al to nastrano od mene? zato sto znam da laze jos uvek kako zine a sa druge strane mi bedak jer ipak nesto nije u redu sa njenom glavom. sada pitanje je futiti ili ne (mada cu najverovatnije da nastavim da futim bez obzira slatko mi specijalno zbog osvete) ali ipak da pitam mozda padne neki comm vredan chana.
  3. <<<<------ovaj fazon PS: znao sam da je debeli zajeban igrac uvek je pricao o nekoj mafiji iz jagodine sada vidim da je TRU!!11
  4. omg zasto postoji ovo igore!!!!!! jebeni distrojer repuje koji mentol........... [roflmao]
  5. vas dva pajsera morate da zracite i ovde .............tits or gtfo!
  6. hehe pitam se zasto je na search za wow ovo edit:nesto jebe link
  7. mudro zbori covek edit: omg we have a beta coming up!!
  8. http://youtube.com/watch?v=I94jZTjl_nI&feature=related ima dobrih fora
  9. marxus

    diablo 2bnet

    igraju ljudi i diablo 1 jos uvek ali nemam pojma koliko je to dobra investicija mada nisu to neke pare a ostace ti dvd, svakako ces da se smoris posle mesec dana intenzivnog igranja 100% jer brzo zasiti igra cak i sa super diablom i onom forom sa horadric cube i stones of jordan,koliko znam a davno sam pratio bile su nagrade za najbrzi max lvl na ladderu pa su isli reseti svakih par meseci.Uzmite cisto radi toga sto je jeftino a pruzice vam kratkotrajnu zabavu (pod ovime podrazumevam da ste igrali pre ja sam se vracao par puta na d2 i kada nabijem lika na neki 90ti lvl se toliko smorim da vise ne pipnem igru po godinu i vise) uzmite ako imate vise repa NWN 1 ili 2 tu ima dosta modula i vise cete imati da se igrate pre nego sto se smorite.
  10. ..... nego za lika lepo je ispljuvao,naravno da je malo preterao u nekim generalizacijama i izvlacenju stvari iz konteksta ali da su filmovi bulja bulja su, cela poenta njegovog klipa nije neka ozbiljna kritika vec da bude smesno......humor mladi decace.
  11. lol bilo me sramota dok sam gledao svaka cast ovoj sto ga je ispitivala sto nije prsla od smeha
×
×
  • Create New...