Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Slusam Betovenov prvi klavisrski koncert u izvodjenju Glena Gulda i veoma sam zadovoljan zbog toga. Ne mogu da kazem da mi Betoven uvek prija, niti mi je ovo njegov omiljeni koncert, ali svejedno, sada mi bas odgovara. Cudno je to sa muzikom.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Kad smo kod muzike izuzetno mi je prijatan Serj Tankian-ov prvi album. Nekako zvuchi dosta drugachije, a opet kao da svira stari, dobri System...

Inache na mom fakultetu 150 riba 30 mushkaraca pa vi vidite :P (mada shta ja pricham kao da cu da muvam neku...) Ako treba nekom neki broj...? [:D]

Odo da spavam...

Got some minuses for free?

- radim uf uf pocelo je.

- inace izvalio gospodina Raul Midon a, koji je jebeni kralj i mnogo mi se svidja njegova zika.

- nasao ga na p2p i sad skidam da slusam celu notj dok radim .

- jea.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

uplatih rapid share danas, kad ono vec aktiviran nalog, extra.... sutra ujutru gotov coh:of, pa posle malo nwn-a i taaako... extra je kada vidish da stalno curi download na max brzini, posle torenata pogotovo....

fallout_table.gif

Kad smo kod muzike izuzetno mi je prijatan Serj Tankian-ov prvi album. Nekako zvuchi dosta drugachije, a opet kao da svira stari, dobri System...

Inache na mom fakultetu 150 riba 30 mushkaraca pa vi vidite :P (mada shta ja pricham kao da cu da muvam neku...) Ako treba nekom neki broj...? [:D]

Odo da spavam...

KOji fax,chisto da osmotrim,a za brojeve cemo lako vec [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Odo da spavam...

Shta si upisao ?

edit: Preteche me Savke

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

@ doolio

pa, od cega mogu da ga bole usta... razglav izazvan... pa.. :)

@ thread

kao mrzim ceo svet, ustvari sam srecan sto mogu da igram vampire...

i naravno, igra mi pukne na klasicnom mestu, ali ovaj ja budem pametan, pa izgooglam patch koji to resava... hoohohoh

sutra nastavljam \o/

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

bah. bah. vetj nedelju dana legnem k'chovek oko 00h i probudim se oko 04-05h sav uplashen, znojav i sjeban zbog nekih koshmara i ne mogu da nastavim da spavam, nisam spavao kao chovek nedelju dana - prvi put ne mojom krivicom. gief sleep, plix. :-(

sada tju da skuvam kafu, spushim jednu i da nastavim, christian bale, maraton filmova sa "mashinistom", \o/.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...