prota_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 igrao bioshock kod druga ... realno , igra sabija ... al nisam ja za takve igrice ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Instaliram Neverwinter 2 ekspanziju! Omg Wtf! Sad ću da nafuram svu grafiku, graphic whoreness to the max! I da, sve vreme sedim, i češem desnu nogu o levu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 TOO VUDUU TOOOOOOOOOO I TI SEDISH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Slusam Betovenov prvi klavisrski koncert u izvodjenju Glena Gulda i veoma sam zadovoljan zbog toga. Ne mogu da kazem da mi Betoven uvek prija, niti mi je ovo njegov omiljeni koncert, ali svejedno, sada mi bas odgovara. Cudno je to sa muzikom. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Kad smo kod muzike izuzetno mi je prijatan Serj Tankian-ov prvi album. Nekako zvuchi dosta drugachije, a opet kao da svira stari, dobri System... Inache na mom fakultetu 150 riba 30 mushkaraca pa vi vidite :P (mada shta ja pricham kao da cu da muvam neku...) Ako treba nekom neki broj...? Odo da spavam... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) Life sux, idem da spavam lagano.. Edited October 2, 2007 by shecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 - radim uf uf pocelo je. - inace izvalio gospodina Raul Midon a, koji je jebeni kralj i mnogo mi se svidja njegova zika. - nasao ga na p2p i sad skidam da slusam celu notj dok radim . - jea. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Nema vishe zezanja,pochinje da se uchi! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 uplatih rapid share danas, kad ono vec aktiviran nalog, extra.... sutra ujutru gotov coh:of, pa posle malo nwn-a i taaako... extra je kada vidish da stalno curi download na max brzini, posle torenata pogotovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 3 dan posla omg omg... i jos uvek sam oran i chio odo sad da zablejim pokoju dotu.. nisam davno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 kako je profi kad se ucirkash od 2 piva :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Kad smo kod muzike izuzetno mi je prijatan Serj Tankian-ov prvi album. Nekako zvuchi dosta drugachije, a opet kao da svira stari, dobri System... Inache na mom fakultetu 150 riba 30 mushkaraca pa vi vidite :P (mada shta ja pricham kao da cu da muvam neku...) Ako treba nekom neki broj...? Odo da spavam... KOji fax,chisto da osmotrim,a za brojeve cemo lako vec У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) Kad smo kod muzike izuzetno mi je prijatan Serj Tankian-ov prvi album. Nekako zvuchi dosta drugachije, a opet kao da svira stari, dobri System... Inache na mom fakultetu 150 riba 30 mushkaraca pa vi vidite :P (mada shta ja pricham kao da cu da muvam neku...) Ako treba nekom neki broj...? Odo da spavam... Shta si upisao ? edit: Preteche me Savke Edited October 2, 2007 by Dushan_ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 uvalishe mi dotrajalo pivo! zlotvori!!! ne znam da li sa da da ih tuzim zbog izazivanja dusevnog bola izazvanog prolivanjem dragocene tekucine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 kako je profi kad se ucirkash od 2 piva :) nije to do piva nego drustvo i sport... i pileci batak u drvcetu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 \NE/ :)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 :-o .|. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 @ doolio pa, od cega mogu da ga bole usta... razglav izazvan... pa.. :) @ thread kao mrzim ceo svet, ustvari sam srecan sto mogu da igram vampire... i naravno, igra mi pukne na klasicnom mestu, ali ovaj ja budem pametan, pa izgooglam patch koji to resava... hoohohoh sutra nastavljam \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Legoh u 8 i ko budala se probuidh u 3 ujutru, i kao bleja. Jebo sjeban rezhim spavanja. Sad kao josh kuliram pa idem da doruchkujem u amici pa na fax... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 bah. bah. vetj nedelju dana legnem k'chovek oko 00h i probudim se oko 04-05h sav uplashen, znojav i sjeban zbog nekih koshmara i ne mogu da nastavim da spavam, nisam spavao kao chovek nedelju dana - prvi put ne mojom krivicom. gief sleep, plix. :-( sada tju da skuvam kafu, spushim jednu i da nastavim, christian bale, maraton filmova sa "mashinistom", \o/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 jebote ja se pre par nedelja ucirk'o od chashe belog vina. sramota. :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 sedim i chekam da me pozovu za shljaku. a vi shto jedete u drvcetu... zovite kad ste dole pice jedne :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 bio do banke da uplatim wow pa do pekare po dorucak i sad idem da gledam prison break \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) @ stija a moze i ovako !NE! \ o / ;) Edited October 3, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 3 dan posla omg omg... i jos uvek sam oran i chio odo sad da zablejim pokoju dotu.. nisam davno liar liar pants on fire sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts