Kole Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 ma dobro nego nisam hteo da potkachim i gejeve sa jurosporta jer su mi oni blizhi srcu...no dok je jeca igrala oni prenosili serenu, a psoel presli u osaku...zaboga ljudi atletika u 3 ujutro imate li dushu? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 cenim da je rts otkupio eksluzivu na prenose nashih tenisera. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 cenim da je rts otkupio eksluzivu na prenose nashih tenisera. Ne mozhe da otkupi ekskluzivu od tog tipa medija. Eurosport je "satelitski" program koji pokriva Evropu celu, samo ima nasu lokalizaciju, mada ce me kole ispraviti. A i ako se ne varam, mislim da su prenosili vec Anin ili Jelenin mech, neki sam gledao na Eurosportu vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Juče me jedna francuskinja pitala: "Što ne ideš u Osaku na Olimpijske igre?" Bledo sam je pogledao i pitao: "Znaš li ti uopšte kada se održavaju Olimpijske igre?" Ona mi odgovori sa "Čekaj, maraton, trčanje, bacanje koplja, zar nisu to Olimpijske igre?" Od tada imam novu prozivku: Glup si ko francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 rts ne da nije otkupio ekskluzivu nego nije otkupio ni sve live feedove (vec samo one sto idu dok su "normalni" ljudi budni) znachi nisu otkupili ni jecin ni tipsin meche juche jer je live skuplje nego snimak koji ce pustati danas jurosport ima official full coverage, ali jurosport na teritoriji evrope ima like 50 kanala (kad rachunamo i ovaj domaci) u nemahckoj imaju 3 i jedan od njih prenosi uvek tenis kad ima, nazhalost ja fatam samo obichan a on sheta, malo atletika, malo tenis, malo fudbal, odbojka...bla bla =o)) lol @ random francuskinja mene uvek razvesele pozitivno ljudi koji imaju toliko opustenijih i vazhnijih stvari u zhivotu da ne znaju ich o politici, geografiji pa i ovome...nekotj me je chudilo, sad im blago zavidim =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 rts ne da nije otkupio ekskluzivu nego nije otkupio ni sve live feedove (vec samo one sto idu dok su "normalni" ljudi budni) znachi nisu otkupili ni jecin ni tipsin meche juche jer je live skuplje nego snimak koji ce pustati danas a shta je sa nashim pravom da znamo sve:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 eno ga u fijoci pored tvog prava da ne gledash djubre i ne budesh tuzhen sto ne zhelish da im platjash za 80tu reprizu boljeg zhivota, srecnih ljudi i ostalih genijalnih kreacija ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 sinoc mesao tubor i lav .... fuj bre ....bljuje mi se na sve strane sada don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Sinoc nije bio neki provod, valjda cu to veceras nadoknaditi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 lepo sam se naspavao, sad cu sto pre zavrshiti poslice koje imam i ondaa cu vece provesti na terasi gledajuci u oblake iskljuchenog mozga.... a realno radicu do 9 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) sinoc sam dobio dva nova izraza za mene :) jedan je da mogu "ako hocu da pomirim kaina i avelja" a drugi je vezano za prvi tj prouzrokovalo prvi da sam "jebeno manipulativno govno... i da je to skroz kul" :) ja inace ne volim da lazem, ali kad treba da se laze... pih to mi je prirodnije nego disanje vazduha :) Edited September 1, 2007 by Jokerman If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 nabasao sam na dream sajt za Statora - http://www.moanmyip.com/ nabasao sam na dream sajt za Statora - http://www.moanmyip.com/ It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 hm jedem zagorela jaja na ooko :D bas je tuzna sudbina moja :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Nakuntao se kako dolikuje, rucao, sad neki poslici i bleja... Veceras na ispracaj kod ortaka \o/ :) The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Danas je prva subota u mesecu! Duff, here I come! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Citam ove prijave za posao, pa mi je bilo potrebno malo da se odmorim :)) Sad cu da se bacim na drugu polovinu, i to sve preko PM-a. Onda idem na odgovore na forum, pa na mail, cisto da obavestim sve vas koji ste nestrpljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Sto nije bilo izvestaja sa WCGa u novom izdanju emisije Game Over? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ne znam, pitaj Kojota... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 nabasao sam na dream sajt za Statora - http://www.moanmyip.com/ nabasao sam na dream sajt za Statora - http://www.moanmyip.com/ [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 bio na tenisu...sad neki has,pa posle na adu... kapiram da ce biti sranje,al jbga... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 toliko sam odushevljen danashnjim pechenjem koje sam jeo u selu,da je to nezdravo. vecheras rejv,nisam bio dugo \o/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 bio na treningu sad pojeo 300g piletine. a uvece negde u grad... kako je tuzno :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) zabo na kladzi konacno znacajnije,razbio se maler,sad krecem da ih deljem kako treba video sam gornji deo treshe iz snova 8500 u trendu,morace to da se priusti :) Edited September 1, 2007 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Najeo sam se zlatiborskog kajmaka i lepinja, pa sad chavrljim dok ne dodje vreme da se krene da se pije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Odo na posao! Vidimo se! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts