millanče Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 postovao na ruru posle mnogo vremena bez monitora.... OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 joj zivote,puko sam danas... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Bio na vozhnji, sutra opet. Sad Anime, pa Prison Break, a mozhda chak i "My name is Earl" ako se nakanim da skinem epizode sezone 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 obrisao sve igre sa kompa jos pre 2 dana :> hteo juce da idem na klizanje tamo na ono klizaliste kod uzicke republike u 62 bloku, ali je neka tekma bila pa nije moglo da se kliza (dooh) + mi se nije cekalo pola sata da gledam 5 klinaca kako stoje u krugu i udaraju (citaj) u pak, dosta mi je toga jos sa ledenog komtrejd turnira.. :) te sam se omrsio sinoc i otisao u deus sa ghostom, odigrao malo cs-a i posvadjao se sa vladicom oko necega, nije ni bitno, u svakom slucaju on je razlog zasto sam i prestao da se "bavim" igricama.. vec (lawl) 4 dana za redom radim vezbe i dizuckam neke tegove i jedem ko stoka :)) po 4 obroka dnevno + snacks, uskoro cu ici na treninge aikida, ali cisto for fun, cisto da se vratim u formu malo i kada budem osetio da mogu da krenem sa teretanom onda cu i krenuti. :) jedva cekam da pocne raspust i da zavrsim sve maturske / prijemne ispite za faks da lepo ko covek mogu da odem u selu kod babe gde cu moci bas da se izodmaram i malo opustim od gradskog zivota. osecam se mnogo bolje i kapiram da cu se osecati sve bolje i bolje, u sustini komp sada koristim za chetovanje i "forumovanje" cisto da ubijem onaj preostali visak vremena koji bi potrosio na igranje igrica uff kolko penala sam vam namestio, cek da donesem nesto da pojedem/popijem pa da se smejem dok me .. :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 heh uzeo sam 3 kesice belih semenki, sad cu da pustim neki film, smorio sam se :( Samo nzm shta da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 razmishljam da pravim kokice.. odavno nisam.. :love: eh da..prochitala sam svih 10strana leptiritja sharenitja..huh..svashta se iZdeshavalo dok nisam bila tuu.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Drago mi je da si procitala, posto se pravila odnose na sve. Gledao sam Heroes x12, x13 se tek svlachi, pa cu to verovatno ujutru ili tako nesto. Sad razmisljam sta i kako, posto mi se strasno spava, a tek je 22h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ^^primLJeno k'znanju.. :] @topiK.. otishla off.. mora se neki vesh opeglat.. sam netje.. aje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Gledao sam Heroes x12, x13 se tek svlachi, pa cu to verovatno ujutru ili tako nesto. Sad razmisljam sta i kako, posto mi se strasno spava, a tek je 22h. Legneš, odspavaš 8 sati, taman koliko treba da budeš ko nov, i eto ti duži dan.U 6 si ustao. Laku noć Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 bio do ortakinje pazarila neki komp a ovi idijoti nisu nista instalirali, smarao se tamo par cuka ali vredelo je, dosao gajbi odvalio se od hasa, malo bleje na netu pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Gledam filmove odmaram Sutra ispit :(( voodoo ukrao si mi avatar lopove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 prvi put ovde razlgedam i postujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 evo sad sam se vratio sa malog fudbala...trebalo bi da ucim...i ostace na trebalo bi jer odoh da spavam...q noc...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ja evo chillujem, krenuh ponovo malo aktivvnije da posetjujem RUR, beji mi ispitna nedelja tj tro-nedeljea, okinu 2 komada od 6, 2 polozio, 2 tju polozhiti...sve u svemu banja... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) od danas prestajem da jurim za devojkama neko vreme. barem dok se semestar ne zavrsi. posle ne uradjenog domaceg iz americke istorije i zaboravljenog testa iz matisa dosao sam do zakljucka da je ipak najbolje da se smirim za neko vreme. Edited February 1, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 tolko sam pijan da sam se probudio misletji da je 6 popodne /slap myself =] Ja evo chillujem, krenuh ponovo malo aktivvnije da posetjujem RUR, beji mi ispitna nedelja tj tro-nedeljea, okinu 2 komada od 6, 2 polozio, 2 tju polozhiti...sve u svemu banja... lal, apruvuj mi majspejs vishe :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 uf ne znam koj mi djavo, ustao sam u 7:00, a zaspao negde u pola 1, osecam se kao da sam iz zimskog sna ustao, ne znam shta me diglo ovako rano. Verovatno misao da danas moram da odgovaram celo prvo polugodishte psihologije :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 samo sto sam otvorio oci i poleteo za komp da proverim kad imam kolokvijum, tek u 12 tako da lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 posao... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 isteko mi suspend \o/ enivej, danas sam prvi, i jedini put u zivotu iskusio kako je jebeno predobar osecaj reci profesoru "ne zelim sedmicu, pisite da sam pao" i posle tog kurchevitog dela dodati "zelim da radim diplomski iz ovog predmeta, nisam stigao da se spremim dovoljno, a ipak zelim neku 9/10" o kako sam jebeno predobar i baja. pobajio sam se (lol ne secam se ko je ovo koristio sa RUR-a, ali fraza je pwn ) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Legne Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 cekam has...aka proju...i sad treba da odem da qpim jogurt i podignem neku kintu iz kladze al' me zimr nevidjeno...kad sve to zavrsim vracam se na knjigu...zop...:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 zavrsio sam sa radom u 5 jutros, tako da sam se digao u pola tri ....sad idem da vidim sta cu da doruckujem It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) iguana - 14:57 zavrsio sam sa radom u 5 jutros, tako da sam se digao u pola tri ....sad idem da vidim sta cu da doruckujem Bole te uvo... :) Edited February 1, 2007 by Nikola_ sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Au, jurcao neshto po gradu, a vetar baca grane, kese, decu na sve strane. Bash dan za ne ici nigde. @chizrac kod koga radish diplomac? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts