Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

obrisao sve igre sa kompa jos pre 2 dana :>

hteo juce da idem na klizanje tamo na ono klizaliste kod uzicke republike u 62 bloku, ali je neka tekma bila pa nije moglo da se kliza (dooh) + mi se nije cekalo pola sata da gledam 5 klinaca kako stoje u krugu i udaraju (citaj) u pak, dosta mi je toga jos sa ledenog komtrejd turnira.. :)

te sam se omrsio sinoc i otisao u deus sa ghostom, odigrao malo cs-a i posvadjao se sa vladicom oko necega, nije ni bitno, u svakom slucaju on je razlog zasto sam i prestao da se "bavim" igricama..

vec (lawl) 4 dana za redom radim vezbe i dizuckam neke tegove i jedem ko stoka :)) po 4 obroka dnevno + snacks, uskoro cu ici na treninge aikida, ali cisto for fun, cisto da se vratim u formu malo i kada budem osetio da mogu da krenem sa teretanom onda cu i krenuti. :)

jedva cekam da pocne raspust i da zavrsim sve maturske / prijemne ispite za faks da lepo ko covek mogu da odem u selu kod babe gde cu moci bas da se izodmaram i malo opustim od gradskog zivota.

osecam se mnogo bolje i kapiram da cu se osecati sve bolje i bolje, u sustini komp sada koristim za chetovanje i "forumovanje" cisto da ubijem onaj preostali visak vremena koji bi potrosio na igranje igrica

uff kolko penala sam vam namestio, cek da donesem nesto da pojedem/popijem pa da se smejem dok me .. :)

[:D]

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Gledao sam Heroes x12, x13 se tek svlachi, pa cu to verovatno ujutru ili tako nesto. Sad razmisljam sta i kako, posto mi se strasno spava, a tek je 22h.

Legneš, odspavaš 8 sati, taman koliko treba da budeš ko nov, i eto ti duži dan.U 6 si ustao.

Laku noć icon2.gif

od danas prestajem da jurim za devojkama neko vreme. barem dok se semestar ne zavrsi.

posle ne uradjenog domaceg iz americke istorije i zaboravljenog testa iz matisa dosao sam do zakljucka da je ipak najbolje da se smirim za neko vreme.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

tolko sam pijan da sam se probudio misletji da je 6 popodne

/slap myself =]

Ja evo chillujem, krenuh ponovo malo aktivvnije da posetjujem RUR, beji mi ispitna nedelja tj tro-nedeljea, okinu 2 komada od 6, 2 polozio, 2 tju polozhiti...sve u svemu banja...

lal, apruvuj mi majspejs vishe :p

isteko mi suspend \o/

enivej, danas sam prvi, i jedini put u zivotu iskusio kako je jebeno predobar osecaj reci profesoru

"ne zelim sedmicu, pisite da sam pao"

i posle tog kurchevitog dela dodati "zelim da radim diplomski iz ovog predmeta, nisam stigao da se spremim dovoljno, a ipak zelim neku 9/10"

o kako sam jebeno predobar i baja.

pobajio sam se (lol ne secam se ko je ovo koristio sa RUR-a, ali fraza je pwn [:D])

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...