Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

shta rekoshe ovi za kanjAsa? buljeshtije jedne... ;) nijedan set nije izgubio na mechu :P

ako si mene prozvao ovim, kaj se :)

ja sam rekao da ce dobiti ljubichica, i da ce ove godine uci u top20...nisam rekao da ce dobiti djokovica , chak sam postom naslutio suprotno :p

genajalan mech, pogotovo onaj gem od 15+ min svaka chast noletu

i da, nije bio foot fault, al posle su isto sudili retardariju il dve noletu (kao onaj milimetarski in sto je ponovljen umesto da je winner (jer nema planete u sunchevom sistemu na kojoj bi kanjes stigao onu loptu =o)) pa kao sve je cool =o))

gg, idemo dalje =o)

3 seta nubzori(pocev od gruje) ;)

:)))

shta rekoshe ovi za kanjAsa? buljeshtije jedne... ;) nijedan set nije izgubio na mechu :P

hmm,sejnte,ako mislis da smo navijali za Canasa,onda se grdno varas,i to sto ga je Djokovic pobedio ne znaci da je buljeshtija,nubzore jedan:))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sjajna igra!!! Djokovic me je prosto ODUSEVIO, igra zrelo, psihicki fokusirano, pametno, vlada razlicitim udarcima, ne pada u igri...

a kakav mec!!!! 6. gem II seta je antologijski. davno nisam gledao onakav mec...

SVAKA CAST MAJSTORE!!!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ako si mene prozvao ovim, kaj se :)

ljudi, prepoznajte kad se zajebavam pobogu [:D]

hmm,sejnte,ako mislis da smo navijali za Canasa,onda se grdno varas,i to sto ga je Djokovic pobedio ne znaci da je buljeshtija,nubzore jedan:))

[:D] povlachim ono shto sam rekao za kanjasa, iako ga je mali odvalio... dobro igra i ima stila, rispekt ;)

ljudi, prepoznajte kad se zajebavam pobogu [:D]

[:D] povlachim ono shto sam rekao za kanjasa, iako ga je mali odvalio... dobro igra i ima stila, rispekt ;)

;)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

da je on profesionalni sportista

i da je dobio .5 mil zelembaca za to

nije key biscane neko dejvis kup takmichenje ili olimpijada ili ne znam kad i gde josh igraju teniseri samo za slavu i chas' i zemlju, ne, oni igraju ljudi za kesh...ono ok je da ga slavimo i gotivimo, ali njegova nacionalna pripadnost kad igra turnire za kesh je totalno abitna stvar...ko da ameri prave imba 'docheke' tajgeru vudsu kad odere xyz turira za redom i uzme 10miliona =o)

bash je bila rasprava o tome sa ljudima gde sam gledao mech =o)

i nismo dosli do dogovora zbog 3 "navodno" u diskusiji

prvo navoidno je da amerika oporezuje po sovjim zakonima svaki prihod na svom tlu, samim tim i turnir prize money.

e sad ne znam u koju price grupu upada tih 550k ali cenim izmedju 30 i 40% da mu uzima usa government

drugo navodno je da novak ima place of residence u monte karlu sto ga oslobadja od bilo kakve druge, domace globe, koja bi bila inache josh oko 50% onoga sto su mu ameri dali da zadrzhe

trece navodno zapravo nije navodno, i on chovek ima agente i advokate i whatnot, tj ekipu koja mu se bavi o finansijskom delu cele priche, ta ekipa se isto ugradjuje 5-15% u celu prichu

tako da (ako ga oporezuje i SAD i srbija) na kraju oko 150-200k njemu ostaje chisto...nije loshe al' da je dobro nije =o))