Jump to content

HellFire)

The X
  • Posts

    2,004
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

HellFire) last won the day on December 23 2011

HellFire) had the most liked content!

Reputation

-1 Nije se snašao

About HellFire)

  • Birthday 03/22/1986

Retained

  • Member Title
    turn it on again

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

7,256 profile views
  1. al se sini popisao sa jusijem po meni :).matori finac nece vise skupiti 28 bodova na fentaziju ukupno do kraja sezone!
  2. nije jos dogovoreno za lorisa,a ako se dogovore fridel ili gomez ce da lete do kraja dana.city sprema jos neku bombu.
  3. koliko transfera a tek je pola dana proslo,glava me boli. od znacajnijih : mutinjo u totenhemu maicon u sitiju (!) charli adam u stouku de jong u milanu vdv u hamburgu kieran richardson u fulamu i jos 500 nagadjanja
  4. Za Belgijance se prica jos od kvalifikacija za euro 2008 da ce biti neka svetska mega sila ali valjda vam je jasno da od toga nema nista :).Hrvati ce da ih preoru u kvalifikacijama za svetsko. @alfy odgledao,covek zna da se gradi,ima do jaja fizicke predispozicije ok pregled igre i 1 lep sut je uputio,mozes misliti.Na konto onoga za rad i sl,Kuyt je najveci radnik na svetu i donosice ti vodu ako mu kazes,to ne znaci da je brutalan igrac :)
  5. Jesam,lik se ne vidi u igri.Mozda je on veliki radnik i moze da igra na mnogo pozicija al mi je bas prosecan.
  6. Dembele u totenhemu za 19 milki evra.Aj sad neko nek mi objasni pomamu za tim likom.Govorilo se da ce u Real,pa u Mancester,na kraju zavrsio kod Avb-a.Ofanzivni igrac koji je za 2 sezone postigao 5 golova,i ono...gledao sam fulam bar 6-7 puta prosle sezone i nije se video nigde.
  7. Bio sam pre 3 nedelje 7 dana.Smestaj 10e u centru,nista specijalno al je posluzilo.Plaza i kupanje prosek,Makedonci su ok,al su ciganija mnogo gora od nas,sto se najbolje vidi ako se svrati do Skoplja.Izlasci su mi bili kul,al to vec zavisi od afiniteta.Nisam bio po diskotekama,fensi klubovima i sl pa o tome ne mogu da pricam.Rok i alternativna masa se skuplja iskljucivo u http://farm3.staticf...4e9c8cc8b_z.jpg ,ne moze se omasiti.Prepuno je do 5 ujutro i uvek mogu da se navataju neke nase ribe ili bosanke (makedonke su uglavnom male i debele).i tako. a da,i cene su skroz ok za turisticko mesto,moze da se jede po restoranima svaki dan.
  8. Ko je I DE MO?Reko da obavestim cara da ima pogresnog hazarda u postavi :)))
  9. pf 10/10. pai sad! http://www.youtube.com/watch?v=NspC8jrprDg
  10. ako moze vamo jedan,bilo bi fantasticno :)
  11. uefin definitivno,ovaj drugi ima bas nenormalno ocajan i jednostavan sistem bodovanja.+5 na man of the match...dafuq :/
  12. http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/NewsAndFeatures/2012/joey-barton-qpr-man-city-appeal-hearing pa dobro su se setili jbt.i odlicno je prosao.
  13. aj i ovde...ako neko ima viska guest passova bio bih mu vecno zahvalan kad bi mi udelio jedan :)
×
×
  • Create New...