HellFire) Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Na rts-u uglavnom dobro prenose premijer ligu i sl,ne secam se da mi se desilo da sam se iznervirao...ali zato kad prebacim na avalu ili b92 zurka bude ;) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ali jurosport kasni u odnosu na avalu jendno 2 sekunde:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ajmo fedex! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 nashi komentatori su zlo u bilo kom sportu :) ja vecinu vremena uopste nemam nerava da ih slusham ;) btw. kad smo vec skrenuli na tu temu, komentator koji je prenosio jucherashnje finale FA cupa izmedju chelzija i manchestera je odlichan... odavno nisam tako uzhivao u utakmici (jer mi je komentator nije kvario) sve je to ok, ako stavimo na stranu SVRSAVANJA na vidica... vrhunac je bio kada je poceo da ga pravda kako nije kriv za primljen gol, fazon, jedini put kada ga nije on cuvao primio je loptu i dao gol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 uporedi to sa ovim kenjanjem po federeru... :) komentator ochigledno svrshava na nadala... tako da ako vec moram da biram, bolje na vidica nego na nadala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 omg wtf, nadal ce da izgubi set. takodje mogao bi da se zakunem da sam video tomu filu u publici:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 2:6, 6:2, 5:0, nadal servira da ostane u mechu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 2 godine i 81 mech neporazhen na shljaci....a sad stenje ko zhena i stalno 'peca' svoje pripijene lone iz bulje...i treba da ga ubije federer ko budalu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 gotovooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!! :))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 hehe svaka chast. Posle prvog seta, nadal je imao i brejk shansu u 2. setu koju nije iskoristio i od onda.. slabo. Sve cestitke Federeru na pobedi, ali pobedio je zato sto Nadal nije igrao svoj najbolji tenis, te Nadal ostaje najbolji igrach na shljaci ikada... (sto i njegova serija od 81 pobede bez poraza za redom govori)... Bice interesantan rolan garos sad. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 mislim da su mace ometale nadala da pwnuje federera danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ha, ne znam sta je ometalo ali cinjenica je da je Federer poceo da igra tenis na ovom turniru kako valja, a Nadal-ov poslednji dobar mech na sljaci je bio protiv Djokovica na proslom turniru. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 jelena dobila o/ btw. i tipsa je dobio turnir u zagrabu Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Kao sto svi znamo to oko Rozhea i Nadala, cisto da prokomentarishemo da je u isto vreme odigran i mech izmedju Tipsarevica i Silve na Zagreb Openu kojeg je uzeo Tipsarevic (jer mu nisu legle pare koje su hrvati platili da izgubi, pozdrav za drustvo iz sobe ;)) i to 3/6, 6/3, 6/3 (ili 6/4 ovaj poslednji). Samim tim ce Janko dobiti pokoji lepi poen na listi a i pokoji dinar. Igrao je (koliko sam mogao da gledam jer sam gledao rozhea i nadala) onako agresivno i to, mozhe on da prodje ok na Rolandu © ako se ne sjebe psihicki sto ume. Inace, u ovim trenucima Jelena je upravo dobila Kuznetsovu u finalu Rima sa 7/5 6/1 u finalu i zvanicno ce od ponedeljka biti cetvrta teniserka sveta. Sad jos samo da joj Zstin ne bude u delu zreba za turnir u Francuskoj, i bogami ce moci da stigne daleko :) GG za nju, i za Tipsarevica i za Rozhea :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 gg roger! edit: Moram da iznesem i svoje misljenje o onom retardu Kuznjecovoj, koji je to mentol! Sve joj smeta u igri, uvek pizdi, svadja se, prosli turnir se u finalu nije ni pozdravila sa Anom, a sada je jedva pruzila ruku Jeleni... strava. A i izgleda... hmm, neopisivo. Ko bi rekao da ima 21. godinu? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 E, baš sam komentarisao sa ćaletom, izgleda mnogo starije. Da čovek ne poveruje da su ona i jelena isto godište. Svaka čast Jeleni, pravila je mnogo grešaka, srećom i Kuznjecova je, pa je sad sve kul. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 kada federer igra kako treba, uvek deluje da protivnik ima loš dan. to se zove taktika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 svaka cast za jecu, bas sabija u poslednje vreme, gledao sam i juce i danas i stvarno je demolirala i scnyder i kuznjecovu...a o rozeu ne treba trositi reci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 E, baš sam komentarisao sa ćaletom, izgleda mnogo starije. Da čovek ne poveruje da su ona i jelena isto godište. Ja sam to bas rekao ovima sto su bili kod mene, kad su juche pikale hanuhova i kuznetsova pa je komentator rekao koliko imaju godista. Ova ima 21. a izgleda kao da je usla u 35. a hanuhova ima 23-4 a izgleda kao da ima 16 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Kada Roge igra dobro, to nije taktika, to je Roge. A kada je Roge, onda ne postoji niko osim Rogea. Kada je Roge, onda gledamo cas tenisa. Kada je Roge, onda tenis postaje nesto chudesno. Kada je Roge, onda zenski tenis nema smisla gledati. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 kada je rozhe, onda gledash realno 50% zhenski tenis, ko sto je danas nadal bio totalno zhena na tom terenu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ja sam hteo zaplakati od srece kad je Rafa danas puko u stvari nije puko bio je demoliran Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Izvalio sam da stvarno jako malo ljudi gotivi Nadala.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 pa kad je napaljeni klinac, ko onaj zalizani maneken iz manchestera Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts