Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sinoc je pijancenje bilo nikad gore tj. potrosio sam 1500 din a popio sam 5 piva , nisam se napio , nigde nisam otisao.

Tako da veceras popravni , i mislio sam na sve sitnice , tako da ne moze da omane.

I osisao sam se na celavo , doslo mi , smorila me kosa (nije bila neka velika , ali opet je bilo smaranje oko nje)...

"zemoljotres urnebes..."

sutra u 10 ujutru na basket. u 10 uvece na fudbal. aktivnosti....

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

bila sinoc na nekoj zurci kod druga iz osnovne, napila se. stvar je u tome sto uopste nisam mnogo popila, nego nisam ni jela nista ceo dan, a i nisam se 'istrenirala'. povracala sam pola veceri, danas me boli vugla samo tako, muka mi je i ne mogu nista da jedem. jos moram i da ucim a nisam ni za ....

povrh svega cale mi je malo pre kupio najodvratnije cizme na svetu, a nisam mu nista trazila!!!!!

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

ne brini nista posle odredjenog vremena ces se istrenirati pa ces moci da popijes enormne kolicine alkohola i da ne povracas :)

ja naime zavidim ortakinji koja popije dve casice zestine i ponasa se isto kao ja na pola flase :(

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pa pazi to ne bi bio problem, ali stvar je u tome sto vecina ljudi kupuje alkohol, dok meni cimer svaki drugi dan donosi neko zlo... covek brze donosi nego sto ja mogu da popijem, recimo pre dve nedelje je doneo 8 flasa jagermaistera... i sad kako ne piti kad imas vise alkohola u gajbi nego vecina kafica?!?

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

prokleti umrli rezač, sad ću da restartujem komp da bih stavio neki stari dvd rom, inače bih oborio statorov uptime rekord.

9 days, 10 hours, 57 minutes, 55 seconds

i am teh win

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...