Bartuc Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 video sam juche milichica i ilica kad su izlazili iz dzipa pre tekme, milichic je bio odvaljen ko bulja, nije znao gde je, tuga banchilo se u izvesnoj kafani na senjaku, shta cesh... slobodno popodne :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Eeee a kada se setim Milicica ovde iz Vrshca...nije imao pola prednjih zuba i bili smo na zdravo(Ja) - zdavfvfo (Darko) ... a najgore mi je shto sam kao klinac imao ribu koja se kasnije povatala sa njim (A NISAM JE JEBO!) :( E Ivana, Ivana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Eeee a kada se setim Milicica ovde iz Vrshca...nije imao pola prednjih zuba i bili smo na zdravo(Ja) - zdavfvfo (Darko) ... a najgore mi je shto sam kao klinac imao ribu koja se kasnije povatala sa njim (A NISAM JE JEBO!) :( E Ivana, Ivana... lmao brag much Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 WOW! IMAO SI RIBU KOJU JE POSLE JEBAO MILICIC!?!?????! JEL MOGU DA TE PIPNEM PO RAMENU! PLZZZZZZZZZZKTHX! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 lmao brag much ouch .... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Jos dva dana!!!! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 I Darko je car... 01.09.2007. Izvor: PRESS Intervju: Darko Miličić, srpski košarkaški reprezentativac KO SE, BRE, BORI ZA SRBIJU? Šta se mi kao borimo za zemlju? Mi nismo nikakvi heroji, samo igramo košarku, heroji su naši generali, vojnici, koji su dali život za svoju zemlju. Darko Miličić ima samo 24 godine, ali je već sada apsolutna košarkaška legenda! Srpski centar, koji igra u NBA ligašu Memfisu i "težak" je skoro 40 miliona dolara, kaže da nije zvezda poput Gasola, Novickog ili Parkera, i ističe da je on savim običan momak, koji živi normalnim životom i igra košarku. Mnogi smatraju da ćeš biti jedna od najvećih zvezda Eurobasketa u Španiji. Hoćeš li opravdati očekivanja? - Nisam brate ja nikakva zvezda. Ovo je samo košarka, to je za mene dečja igra. Moje shvatanje je da su ljudi iz nekih drugih oblasti zvezde. To su ljudi koji su se borili za Srbiju, naši generali, vojnici koji su dali svoj život za zemlju, pravi heroji, razumeš. Oni kojima je košarka sve u životu smatraju nas zvezdama. Kao dodirni me "sveti čoveče" i tako te fore, ali to je iz njihove perspektive tako. Pa, dobro, i ti se boriš na neki način za Srbiju. - Ma, šta se k...c ja borim, igram košarku. Ovo što se mi zajebavamo, igramo košarku, takmičimo se ko je bolji, ko je slabiji, to je sve sranje. Pred start EP svi pričaju da će se između tebe, Gasola, Novickog i Parkera voditi žestoka borba za najboljeg igrača šampionata. Kako gledaš na to? - Ja sam rekao da ću dati sve od sebe, šibaću se maksimalno, a ako u nekim momentima ne budem mogao da dam koš, jebi ga, neću ga dati, i to je to. Ako izađe, izađe, to ti je kurva košarka. Nekad ga daš, pa si kralj, šmeker, mudonja, a nekad promašiš, i onda si k...c. U svakom slučaju, dođe ti na isto. Tako da me ne zanima da li ću da budem najbolji igrač ili ne. Navijači ti često zameraju što se dosta izvlačiš spolja, šutiraš i često pišu negativne komentare na forumima. Koliko ti smetaju ti komentari? - Ma, to me uopšte ne interesuje, ja ću da šutiram uvek. Zato što je to za mene igra, volim da šutiram i da radim razne druge stvari u igri. Nisam brate kao konj sa amom, da gledam samo pravo. Ako nekom smeta, smeta, jebi ga, bato, ja ću i dalje da šutiram. Inače, ne čitam te komentare na internetu, ali ima nekoliko igrača u timu koji se lože na to i čitaju posle svake utakmice. Mislim, ti kompjuter majstori, što imaju tegle na očima, prave se pametni i pišu komentare o meni. Smešni su k'o bioskop. Drugovi, siđite sa kompa, izađite malo na vazduh. Zašto deluješ tako nezainteresovano van terena? - Uživam u stvarima u kojima uživaju normalni ljudi, a ne kao neki drugi koje smatraju zvezdama. Volim da idem na pecanje, u kafanu, sa drugovima na zajebancije. Volim da idem na fudbalsku utakmicu i da se vozim na haubi kola. Šta drugo treba da radim? Kao, do juče si bio šaban, indijanac i onda postaneš košarkaš i sada se menjaš, sad si kao fensi i tako to. Uzeo si pare, ne poznaješ ljude koje si pre znao. To me ne interesuje. Ja kad nešto osećam, ja to i uradim. Otići ću na splav, skinuću majicu i popeću se na šank ako to želim. E, sad, što neki osećaju to isto, a ne smeju da urade zato što su poznati, to me baš zabole. Možemo da uradimo nešto u Španiji? - Možda možemo, a možda i ne možemo, eto to je odgovor. Ako dobijemo nekako te prve tri utakmice, onda bi baš bilo ludilo. Ako budemo treći ili drugi, ne znam. Možemo da dobijemo Grčku sigurno. Koja nam je najveća snaga? - Mladost, bezobrazluk, fizička sprema, jer možemo da pretrčimo sve ekipe. Trebalo bi da vratimo ono što je Jugoslavija nekad igrala. Dođu, istuku protivničku ekipu i nabace takav kriterijum da sudije ne sankcionišu tako čvrstu igru. To treba i mi da uradimo. A ne možemo da pričamo jedno u svlačionici, a onda izađemo i puštamo koš faul lagano. Ne možemo da pričamo o lepršavoj igri, jer smo kratko zajedno. Ne možemo više nikoga da potcenimo jer nismo ona sila. Treba ponovo da vratimo taj kult, kada su nas se svi plašili. Za pet godina idem u penziju! Da li misliš da sa tobom, Krstićem, Pavlovićem i drugim mladim momcima imamo ekipu koja može da hara narednih deset godina? - Kakvih deset godina, ja još sedam, i odoh kući da spavam. Ma, šta sedam, još pet godina ću da igram profesionalno i onda završavam karijeru, moram, bole me kolena - kroz smeh je poručio Miličić. Sudije su budale! Zašto se toliko nerviraš na parketu i saigračima prigovaraš kada ti loše dodaju loptu? - Mnogo se nerviram kada mi ne ide, kada lopta neće da uđe u koš. Onda mi je u glavi svašta, uzeo bih nož i isekao bih je. Bio sam još gori kad sam bio mlađi. Znao sam da izudaram sam sebe pesnicama u glavu, da iznabadam zid i da se žešće povredim. Ali, sad sam se malo smirio. Najviše me nerviraju sudije, zato što su budale i ponekad mogu da te zajebu. Ja ću da se borim najbolje što mogu, da oni ne bi mogli da utiču na moju igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 koji seljober, majko mila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 e sam rek'o da je selja :) ... btw imamo najmladju i najvislju reprezentaciju na ep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 a on ima 22 godine, ne 24 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ...i seljacina je ko da ima 62. godine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ne, nego 64 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ma bre car je :D jedva cekam njegove izjave za vreme takmicenja hahaahaah :D a realno nek budu svi oni seljaci ako ce da osvoje zlato dupe cu da im ljubim :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Dobro ljudi, to je ipak iz Press-a. Ne kazhem da nije istina, ali press :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) To sam i ja pomislio pre nego sto sam postovao, ali znam kolika je razlika u 'civilizovanosti' izjave za stampu koju izgovori sportista, i one koju novinar, lektor, korektor puste u novinu. A i ovo je ipak Darko '4 kile zhutog oko vrata' Milichitj, pa rekoh - mozda su ga samo pustili izvorno. :D No, vratimo se sportu. Za 2 sata kretjemo protiv Rusije. Edited September 3, 2007 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 tako je to kad se igra sa jednim centrom, koji je verovatno prethodno veche bio mrtav pijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Gledao prvu i poslednju cetvrtinu, mrcvare onu loptu u napadu ko da je mrze... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 mogao bi neki official topic o evropskom prvenstvu da se otvori... inace,mec smo izgubili iskljucivo zbog bacanja... imamo oscilacije,ali ce se to malo uravnoteziti,pa mozda sutra i pobedimo,ko zna... Inace,jel moze neko da da sistem takmicenja,i grupe i sranja,jer meni ono nista nije jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 pa dobri smo nismo toliko ocajni :D mislim realno :D milicic je bio indisponiran sto nem pojma :D da je on ubacio 15 poena i da smo dali ona prokleta bacanja lagano bi ih dobili :D nema veze dobili smo teodosica zna se sada ko ce da igra ....igraca na poziciji proj 4 nismo imali erceg izgubljen ne zamera mu se ipak je prvi put igra kao i ostalima na tom mestu : D vuk me je odusevio :D ok je igrao :D jaric onako solidan ..teodosic super valjda cemo uspeti da se domognemo te olimpijade : Dgreota bi bila da propustimo bilo koje prvenstvo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 koji uzhas sa shutom iz igre i sa bacanja :[ i sam pochetak kad su nas silovali preko centara. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 ja da sam milichiceva majka, odricanje preko novina bi palo...a da sam njegov menadzher, smejao bih se kako sam mudro uspeo da uvalim budalu za toliko para :( a niko ne spominje 11 puta korake morgunova koji nisu svirani, a od toga 5 puta su bila 2 laka poena posle istih.Iako inache ne volim da komentarishem sudjenje, prilichno smo oshteceni shto se koraka tiche, a i faula nad gurovicem.Kirilenka su zashtitili maksimalno,to je ok, al kad su mu onu duplu precutali na levoj strani reketa, zaplakao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 hahahaha KAKO SMO SAMO LOSI AHAAHAH pa jebote, NIKO ne zna da igra kosarku kod nas Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 mislim da je varljivo mala razlika. rusi su tempirali formu i igrali sa petinom snage otprilike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 jarica treba zabraniti, milicic ce da proradi, koliko sutra, videcete;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Izgubili smo, ali nemam vecu zamerku. Igrao sam veceras basket i imitirao sam Milicica bacanjem lopte o vrh table, ali mislim da decko moze da se sredi i da odigra kako valja. Realno, zbog njega smo izgubili, drugi su bili ok + sto su nas sudije malo jebale. Ja sam zadovoljan, imajuci u vidu nase realne domete na ovom prvenstvu. E da, mnogo bezveznih turnovera u prvom delu meca. edit: Izreal jako jako dobro igra.. :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts