gruja Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 samo za laga.. da bi on izashao napolje.. eo napushtam 4um.. jesi li sada zadovoljan?! nolajfer.. hahaha... lazhe.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) toliko od mene za ovih.. mesec i vishe.. pozdr. PICE ZA CELU KRCHMU gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 šta da kaažeee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 da.. cekam sutra... nolifer wannabe.. tj nolifer can't wait to become :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 elem, naručio sam picu sa punjenom korom ali to kurcu ne valja jer nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) e ako se ovo ostvari ja mogu da se spalim. znachi nightmare visions. krecemo na neke turnire po USA za vreme Raspusta za Dan Zahvalnosti, valjda 21og. vracamo se najverovtnije 26tog. shto dalje implicira da cu pravo iz aviona na kviz iz soca i ispit iz matisa. vec zamisljam sebe kako sedim u hotelskoj sobi i ucim matis i soc. a ako se desi, ja ovo samo hipoteticki, ako se desi da se jos nekom digne pa da ispit u ponedeljak posle Thanksgiving brake za $100 ovde cu da navatam jedan kombi i crnca da se surdukne u East River zajedno za profesorom kojem padne na pamet da mi zabiberi chorbu ispitom 27og Novembra. edit: upravo me je drug ovde "utesio". pre nedelju dana su imali takmicenje u programiranju i on je bancio celu noc sa deckom iz njegovog tima i dosli pijani na takmicenje, i dok su svi citali knjige ova dvojica se zagrlila i pevala. nisam smeo ni da ga pitam shta je uradio na tom takmicenju, ali trudicu se da ja ne dodjem u tom stanju na moje testove. jbt.... dodjes na ispit pijan sa ortakom i pocnete zagrljeni da pevusite pred test. eeeeeeeeej. Edited November 14, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Palo mi napamet da odgledam Til Death, al' rek'o necu, daj prvo da odradim danasnje obaveze pa cu posle da se zezam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 A sad malo slenga. Zabodi je na bugaji, a kad krene chuprijana da se hapsite samo cire: "Dilivio". Zabodi je na gajbi, a ako krene prica (dodje murija) da se hapsite samo reci :"olividi"???? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Sto volim kad radim prepodne pa to je MILINA!!! Citam novine i cekam upravu da mi izda nove zadatke za ovu nedelju. A kod kuce pocinje spremanje za slavu, a one tamo subote se ujka zeni.......al ce se napijem&najedem.....ima da budem ko tele :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Uzeo da modelujem lonche za kafu koje je na kraju evoluiralo u aparat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Eh, Igore nista ti ne razumes. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 g-de? "a, sii..." 011 3980407 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 izgubila sam *ebenu opkladu.. ladno bio topik da se vrnem.. lazhe.. ima boga.. al je uzeo neplatjeno.. elem.. dunja.. lag nije bivshi.. :smajli koji kuca u drvo i pomera se sa mesta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 OH NOES... SHE'S BAAAAAAAAAAACK!!!!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 lag nije bivshi.. aha nego ti je sadasnji. To objasnjava svu oni prepirku KO SE BIJE TAJ SE VOLI!!!111 Provalio sam vas! Inace od jutros nesto dizem neke pvpgn servere, pravim neke realcije firefox <> firefox-bin. i tako sve bla bla bla... jedem mekiku sa dzemom :) mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 dunja... ti to zelis da odem... pa dobro... napustam 4um... nadam se da si sad srecna... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) juce sam operisala zabe... imam predavanja od 17-16 pa onda od 15-19 pa onda od 13-12 imala sam musaku za rucak... tata je peglao... danas cu da rezem drugarki cd... lazhe... ko ti je kakio u pecini... evo moi, ja te volim :******** Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ^^u jebote.. izula si! :] Stator nemoj danas molim te.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 o, bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) aj vas dve prestanite ovako retardirano da kucate $#%^&#@ edit: dodati dosta ... /edit Edited November 14, 2006 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Lol operisala zabe. Nadam se da cu danas oko 6 operisati neke pilice zivotinjskog porekla. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 2/3zadatka, 3/8teorije .. koje koske :/ on the brighter side imam zakazano sa koleginicom ceps za par dana ;) i naspavao sam se konachno ko zmaj. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 omgz0r vrnuo se iz škole, skraćeni časovi, odgledao pb, kako je lepo kada imaš vremena na pretek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 dobar si Milićko, pozitivan pogled na MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 zove me lik sad na mobilni i dere se : ALO BORO , EEJ BORO ja : cutim :) coban : ALO JEL SI TI BORO ja : ne kraj razgovora razgovor broj 2 : coban : ALO ja : da ? coban : jel to nije obucharska radnja ? ja : ne kraj razgovora ... glas isti kao onaj iz smesnih snimaka kad neko zajebava nekog o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 izgubila sam *ebenu opkladu.. ladno bio topik da se vrnem.. lazhe.. ima boga.. al je uzeo neplatjeno.. elem.. dunja.. lag nije bivshi.. :smajli koji kuca u drvo i pomera se sa mesta: hteo sam da napishem "mara je retard" ali sam shvatio da si ti toliko neverovatno retardirana da bi tako formulisanu rechenicu shvatila kao kompliment neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ahahaha daj joj malo ljubavi � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts