Stator Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Jebote bog uspeo sam da napakujem da mi se komp butuje u 40 mega sa sve full kde-om :) ZOMG! Ono mogu da prebacim masinu naneku koja ce imati 64 rama i ostaje joj jos 24 ram-a za rad. I am so good :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Auuu sad citam neke mejlove i shvatam da ce biti reorganizacija u firmi sto znaci da od 120 zaposlenih ostaje jedno 20 ... :) Moram da krenem da trazim nov posao, sranje :( sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 moram da idem u sud da mi dozvole da im platim kaznu kako me ne bi murija vodila.. elem, obavih ovo. ispostavilo se da je neko potpisao da sam primio presudu iako nisam, tj. da mi je falsifikovan potpis. mogu to vrlo lako i da dokažem, npr. potpisanim pasošem, ali nema šanse da neko zbog toga odgovara niti da im se promeni praksa da rade šta hoće, naravno. sudstvu i policiji treba MEJDŽR OVRHOL. šesetpetica puna ko oko, ljudi smrde i guraju se, tako da nisam imao apetit za burek. možda malo kasnije, ako nađem. sve u svemu, mrzim kad mi bagra ovako ukrade ceo dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 A otkud znas da neces ostati u tih 20? :) Uskoro zavrsavam danasnji pisao u zemunu i krecem kuci. Gledam kad bih mogao da odem do one nove Idee, da vidim sta se u njoj prodaje, svi zivi kazhu da ima zabavnih stvari po ok cenama, treba to proveriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Q2 RURLEZ!!!!!! \0/ @stator koje emo/gay kuče kupi šarplaninca Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 A otkud znas da neces ostati u tih 20? :) Uskoro zavrsavam danasnji pisao u zemunu i krecem kuci. Gledam kad bih mogao da odem do one nove Idee, da vidim sta se u njoj prodaje, svi zivi kazhu da ima zabavnih stvari po ok cenama, treba to proveriti. Pa ono - momentalno je 3 IT admina a u planu pise da se sve pozicije ukidaju, i prelazi na outsourcing ... mada, tek u februaru 2007 ce biti final plan, za sada je sve to samo predlog :) Ko zna, moze svasta da se izdesava, mada misli da bi bilo pametno da vec sad krenem u neki search :) U najgoroj varijanti imam godinu i po dana da nadjem novi posao, sto je ok vreme za to... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Downsizeing baby yeah! Shalim se ja malo, samo nisam skapirao kako godinu ipo kada si rekao februar 2007. U svakom slucaju srecno. Idem sada da pojedem nesto slatko. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 spremam se za ispit, odoh da uradim zadatke, a teorija ako me usere usere .. samo se pitam dokle cu tako da se zajebavam sa ovim usranim ispitom :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 ^^ ... ... pliz militju go go go It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Slusam mediterenijn sandens od al di meole i cekam koncert u sredu.U shest na bilijar sa ortakom,posle kod drugog ortaka neki film da gledam i tako...nista pametno:) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Downsizeing baby yeah! Shalim se ja malo, samo nisam skapirao kako godinu ipo kada si rekao februar 2007. U svakom slucaju srecno. Idem sada da pojedem nesto slatko. Pa u februaru ce biti konacan plan "Downsizeinga" to nije datum kad ostajemo bez poslova :) Postepeno ce odpustati, a ja racunam da ce na mene doci red tek za godinu dana, jer tako veliku reorganizaciju ne mozes da radis preko noci, a i rekli su da stavka "IT" ce biti tek krajem 2007 - pocetkom 2008 :) Mada ko zna ... ma bole me, evo sad sam posalo jedan cv do TESCO-a na post IT Managera u Brnu Ako nesto upali, odo ja i ranije ... necu bezveze da cekam, iako imam ovde relativno cool platu + odstetu u vidu 3 meseca dobijamo svi sigurno ako te firma istera kao tehnoloski visak :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ma poraste on posle, ovo je samo beba, a i vidis ga kakav je sav fazi-wazi mica mala :) Statore, pičko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) Ja sam već odlučio, ako budem imao psa, biće to besni vučjak i zvaće se Karaman (ne bih hrta, uprkos Dra Edited November 13, 2006 by Ivan_tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Statore to kuche je do jaja. Inache rase je "Bishon" rasa stara preko 500 godina. Super je za kucu. Voli da se igra i da se mazi, pametan je i lak je za odrzhavanje jer ne kenja mnogo. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Vikend bio poprilično zabavan, moji se vratili iz Francuske, puno priče, stvari, poklona, začina, slika! Milina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 gledam budjave ribe.. do petka mora da nauchim 60.. sistematika cela.. +osnovne karakteristike.. joooooooooooooooooj.. e sad qkam.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 sto ga ne bi nazvao kruko, to je do jaja nadimak ^_^ kruko, k nozi kruko! A je l' neće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 al realno najbolje ime za kuche je MRKALJ! znachi nema bolje...i zamisli statore blam value kad se deresh za njim po savskom keju... =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Zamisli blam da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 shooo? mi govorimo o statoru ovdeH ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 O ne opet vudu zvani sirce :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Pa ono - momentalno je 3 IT admina a u planu pise da se sve pozicije ukidaju, i prelazi na outsourcing ... mada, tek u februaru 2007 ce biti final plan, za sada je sve to samo predlog :) Ko zna, moze svasta da se izdesava, mada misli da bi bilo pametno da vec sad krenem u neki search :) U najgoroj varijanti imam godinu i po dana da nadjem novi posao, sto je ok vreme za to... poshalji aplikaciju u Sun, simpa plata i dobra odskochna daska ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Mislis na pumpu u bloku 70? :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Umoran sam od zivota :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) U radnji sam, od 3. Uchio sam do pre 10 minuta. Nema nade vishe. Znam jedno 80%, ovaj ostatak cu da nauchim sutra. Niko mi nije rekao da ima ovoliko da se uchi na faxu. Shto je najcrnje, kolokvijum iz osnova ekonomije je vec u utorak sledeci, a to je teshko do jaja (za mene, koji ekonomiju do sada nije video ni na slici). I posle toga, one tamo nedelje, osnovi prava. Vrh. Ma, nema veze, da smo zivi i zdravi. Shta bude bice. In the other news, dogovaram se za skijanje sa drushtvom. Period koji je trenutno u opticaju je 13-23 februar. Ja cu da se potrudim da odem josh jednom sa nekim drugim. Idem kuci sada polako... [edit]A da, labrador retriver ftw![/edit] Edited November 13, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts