MaudDib Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 nikako da legnem da spavam, a spava mi se mega. zanimljiv dan totalno .. pored probnog ispita, par susreta na faxu i telefonskih chupri koje nisam ochekivao josh me i bosanci dosovali =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Da upoznali smo par zanimljivih likova na chatu, na kome je i dalje uzbuna (doduse samo narandzasta). Polako se spremam za trening. i Razmisljam koji mozak moras da budes sta stavis avatar koji je stavio krule :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 ah da, zaboravih da pohvalim krua na ingenioznom avataru :D ssdd... bleja u gradu, posle idem kod dujlemana smorenog da pijemo i ololololo Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 kuci bleja , uz rezultate, da vidim da li ce da mi prodje tiket i treci dan za redom... -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 doshao iz shkole i pravo na rur, kad vidim u jednom topicu neki istraumirani, iskompleksirani SATAN me proziva. nisam mogao da verujem da mu toliko smetam ;) lik je 3 puta banovan i doshao da mi kenja o nekim sranjima eeeeeee bre ---------------- nemogu da verujem da je zvezda primila prva gol retardi !!! valjda ce biti bolje u nastavku ;) ---------------- odo da jedem pa se vracam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 smrzla se kooooo............. o5 *ebeni nos.. i tako to.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 dan nad knjigom što reče neko, loše. pre toga teretana a između demidž kontrol na forumu... odlepili ste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 povodom godisnjice braka cale i keva nas izveli u restoran na ruchak. nije mi dobro koliko sam jeo ^^ dosao gajbi,gleda Zvezdu :( veceras mi istice net,necu ga uplacivati dosta vremena. aj poz ;p Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 pa realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Smor, skidam ziq i prelistvam forum. Sad cu da gledam neki film... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 zna neko koliko kosha ski-pass na alpima u shvici za 7 dana :P ? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Malo izblejao po kraju, sad blejim za kompom i gledam kako tju da ubijem vreme... Usput posmatram ceo sindorm PainLorD & Satan... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ošišao sam se za sve pare iz džepa, izgledam ko ćelava robija. Čim mi dopadne nešto digitalno a da je fotoaparat, slikam se da vidite kako sam tru nekro. tišu, bolje da nisi video mene pre manje od mesec dana, samo ću ti nagovestiti da sam dobio uslov, još jedno skraćivanje i ne idem na ekskurziju :)) Peta elita,,, pwnage Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Za 15 minuta na forumu nasmejao sam se tri puta, a od ta tri puta jednom bash. To mu dodje smejanje na svkih 5 minuta. To je odlicno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Slazem se sa tobom Bole, i totalno te podrzavam u tvom nastojanju da pokazes ljudima na ovom forumu da si ti u stvari jedna velika dobrica, i da se non stop kezish, makar to i ne izrazhavao smajlijima. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Zanimljiv dan, prvo sam zamalo vristao od smeha par puta na sastanku gde su svi ostali bili dead serious, pa sam se jedva suzdrzavao. Onda malo jos nesto radio i na kraju zavrsio na zurci u Barajevu :) Bitna je raznovrsnost. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 ko shto mi je neka riba na icqu rekla.. vazhno je da neshto radish :D ololo rano je jutro, ja grogi, trezan? da ... trezan sam... jbg!!! odo radim olo Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 omgz! zlaja komunicira sa ribama na icq-u!!!!11one probudio se rano sa bolom u ledjima....godine ;oP sad da vidim sa cu da radim =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 (edited) Par mojih drugara pokupilo neke klinke 87 god zeljne sexa... Dodju na stan... ovo ono... krene neka spika... I pazi koji su to mozgovi:" Jesi li ti cistokrvni SRBIN?" Pita jedna od njih mog ortaka. "Pitam zato sto ja mnogo kenjam za hrvate i madjare, pa da se ne zaletim"... Ima jos dosta bisera... Na primer ova druga cips otvara makazama! lol Edited September 29, 2006 by Crash Override Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 OMFG! MAKAZAMA OTVARA CHIPS! CHISTOKRVNI SRBIN! OMFG OMFG!!!!1 elem, bata kole :* :D posle tri dana puna bjesova, jutros kao da je ishchileo negde u neki rukavac... ali znam da je tu, chuchi... cheka da se ponovo probudi... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Procitao sam poslednjih pet strana topica, ima toliko legendarnih postova da je to prosto sjajno :) Sad gledam 'de cu pre danas, ali pre svega toga, mora nesto da se chalabrcne! Stijin majstor je sjajan, podsetio me na nekog sto je kod nas krecio pre x godina, i naravno, kad smo na kraju sumirali utiske, ispalo da je sve uradio bezveze, sto bi se narodski reklo, "preko kurca" ;) I zovemo tog lika koji ga je kao "preporucio" i u fazonu "nije lepo popunio rupe, na pola mesta zasr'o patos" itd itd, i ovaj "pa ne znam, pa kako to" i na kraju se ispostavi da lik ne vidi dobro i da treba da nosi naocare, ali ga mrzi da to radi, pa ako ga ne opomenes dok kreci da ih nosi, on nece, i tako ti ne uradi nista kako treba. Zamis' ti to. A neko je pitao sto se botovi pojavljuju na C&C forumu - To je zato sto je CC = credit card, i to je njima uvek signal da tu krenu da spamuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Danas sam freee, bleja do škole a u školi isto....konačno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 bio na treningu, vratio se kuci kad ono kuca zakljucana, nemogu da udjem, poludeo sam. sva sreca sestra se vratila brzo :):):) ------- odo da se uchim neshto pa u shkolu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 sad sam usto, i idem u skolu.... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 sedim na poslu, blejim. danas mi poslednji dan sljake... superishkaaaa!!! :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts