Corey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Statore pico jedna odgledao pink pantera,odličan film, odoh na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Znachi ta pljeska kod mene apsolutno nije izazvala nikako osecanje. Valjda zato sto sam pre manje od cuku pojeo cetvrt pogache, pun tanjir prebranca, paradajz salatu i neki krompir kuvani. Bas sam se fino naj'o :) Bio do Nenada, sredili taj poslitj sto smo imali, sad neki review pishem, gled'o malo partizan, malo finale u21 fudbala, i to. Pravim plan rada za sutra, i sve tako standardno nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Rezhem drajvere i Ptc design da odnesem sutra profi da "oceni" koliko je to izvodljivo... great, moram do bg-a po mikrokontrolere i josh neke komponente, da uzmem xyz kvadrata pertinax-a, a sve to u zadnju nedelju shkole u kojoj imam nekih 78 kontrolnih :( ali barem imam josh 5 dana 3. godine!!!! U yeah, onda bleja po kafitjima/bazenima sa gimnazijalkama 24/7!!! Josh se oporavljam od 18. sinotj :< malo sam preterao s vodkom... opet... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Therione aj resetuj se... kapiram da si uzbudjen sto dolazis u BG,ali smiri se malo Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 @Corey i Longleyy Nemam ja Longleyy nista protiv tvojih drugara, ali amaterko uzimanje anabolika za sobom povlaci mnogo vece posledice nego profesionalno. Moj brat je bio profi bilder okruzen profi bilderima i jeste tacno da postoji specificna ishrana, ali profi dolazi tek sa uzimanjem kombinacija raznih anabolika. To je citava nauka, nije to zajebancija. Al' dobro, ja sam to rekao samo zato stoje neko od vas spomenuo profi, pa cisto da ne dovodimo ostatak forumasa u zabludu. ← Pa ja sam i mislio da si tako nesto i hteo da kazes , ti si u stvari rekao ono sto sam i ja mislio , za pro trebaju anabolici , ali bez ishrane , ni oni ti ne vrede...Uglavnom , razumeli smo se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ne znam kada mi je chas sutra :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 vezhbam malo, pa tju da odradim neka sranja za faks... vidim da etju da spavam... kek ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Plata, PLATA, P L A T A!!!! Sutra kupujem presvlaku za dusek, devojcica mi javila da ce uskoro premijera filma gde sam navodno ja u glavnoj ulozi ("Predskazanje" 06.06.2006) , a sutra ce i jaje da mi se izlegne Very very lepo sve u svemu.Sem idiotske kise :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 boze kako sam see razbio .) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 samo napred maude:)...btw, zamalo da zaboravim da sutra treba da odem za licnu kartu...mogao bih malo ranije da legnem danas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 koji smor od dana.. ali kraj nije loš: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ^kulen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 dobra je kolega dobraaaa :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 prosao vikend.. koji ustvari i nije bio neki vikend.. nego eto tako... al dobro.. nova nedelja, nova osvajanja... u 5ak idem kod zene... pa mi sve nekako deluje lakse... :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ivane > jao nisi to trebao... sad sam se setio necega... idem ja pre nedelju dana kod profesora u kabinet da upisem ocenu. i sad on onako sedi u fotelji i pokazuje mi sta mu je stiglo. otvara kutiju kad ono u kutiji 50tak tompusa, zatvara kutiju i ja vidim pecat kube... AAAAAAAAA! kako sam se suzdrzao da mu ne izotimam koju :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 prodje josh jedan divan vikend... da sam planirala ne bih ga ovako lepo isplanirala... elem, trebala ja u subotu da palim za Nish, ali gazda reshio da radim... zovem ja Vladimira i kazem mu da mozda necu moci da dodjem, a on meni da ne zna ni on da li ima slobodan dan... medjuti, ja ne bih bila ja kad se ne bih snashla, pa navatam kolegu da radi umesto mene... odem kuci, ono sredim se, rucham i taman sela da pijem kafu, kad neko kuca na vrata... dete ode da otvori i ja u malo ne padoh u nesvest... ono moje chudo stoji na vratima... doshli mi i da ga ubijem i izljubim u isto vreme... sve ostali je istorija :o))) ali, prodje i to i zapoche josh jedan radni dan i to sa dranjem i urlanjem od rane zore... nema veze, prezivecu ja to... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 MiGsa (09:05:38 AM): svaki put kad se chujem malko se najezhim Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 eh ta podsvest ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Doručkovao šampinjone sa sirom,malo ću da izblejim na komp pa da idem na učenje.rad i samo rad....just a little bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 E ljudi evo mene na praksi iz racunara sa mojim drugovima, evo smaramo se ovde i nista ne radimo a taman sam se nesto ponadao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 здравоздраво!!! ааааааах... за викенд сам се наспавао као медвед, али ми и даље сваки понедељак ујутру дође као ново кушање воље. оћу кућиииииииииии... хихихихихи... добио сам нет и на терену, тако да ћу можда да вам се јавим и оданде, као мој први теренски пост. летос вероватно идем на грчка острва. пао прелиминарни договор. јаооооо... Закинтос рецимо. уф. да видим мало селамета од оволиког дроновања. а ви какоте? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Vec duze vreme ima vrh ideju za strip ali sam strasno bangav u crtanje pa to ne lici ni na sta, moracu malo da se potrudim :) Inace da ziv sam i posle one pljeke od juce \o/ Sada kod cika doce malo ucenja pa da se vidim sa devojcicom. I tako standardni dan u zivotu jednog geek-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Bio jutros do ruzveltove da ukorichim seminarski, sad zderem neke shnicle od juche i isprobavam remote desktop sa moba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 летос вероватно идем на грчка острва. пао прелиминарни договор. јаооооо... Закинтос рецимо. уф. ← zakintos FTW Njalepse plaze u grckoj + Ces navuci jos veci hejt prema englezima :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Malo me obradovalo ovo sunce pa mi nije bila frka da ustanem oko 08h. Onda kod babe na doruchak (btw, jel zna neko sta su tiganjice?), pa da kupim zemlju za saksiju, i sad lagano forum, vesti, tekstovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts