mjau_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Iskulirala fax, digla se u 3 (sram me bilo[:)])...onda se razvlacila po kuci do 6...sela da radim studio...nisam uradila studio......opet se razvlacila po kuci, gledala film...i sad cu opet da radim studio...kmek. Edited November 14, 2005 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 cupkam obrve ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Konacno vise ne moram da ustajem zbog glupe civilke pa sad mogu na kompu do mile volje. Kupio novi gamepad danas pa sad downloadujem demo za Toca Race Driver 3 da ga isprobam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 cupkam obrve ← ZASTO?! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 da mu dechko ne popizdi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 haha.. btw mene asd mrzi... pisacu kasnije :) i da.. necu editovati... nego cu da napravim jos jedan post... pa vi vidite... budz budz :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 radi se matis... sad cuh na tv-u da ce u cetvrtak padati sneg...a bas i ne bi morao,bar jos malkice... ← ma relax... imash par dana fore josh. prvi sneg tje da pada za moj rodjendan kao i do sada :) Probao sam novi jogood koji pored jabuke i cimeta ima i parcice keksa, ok je, preporuka. Eto to je hajlajt pa time mogu da odgovorim na pitanje Doncafe reklame "sta mi se danas lepo dogodilo" :) ju mejd maj dej... ima to da kupim first thing in the morning :D @topic eto razbih monotoniju usranog zhivota danas... ovih dana slabo spavam, imam neke podsvesne probleme valjda... valjda tju vecheras pajkiti ko beba ;) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 odoh da spavam vetj je kasno ...a sutra u jebenu shkolu :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (edited) - Juce sam pri put probao beli wajfert i mogu da vam kazem da mi se svideo ima nekako karakteristican ukus definitivno je drugaciji a promena uvek super dodje zar ne? :) - Inace da se vratimo spanskim serijama "koleginica koja mi je zapala za oko" na fax-u mi je dala domaci da joj napravim pingvina od papira, dakle ne pitajte kako smo dosli do toga. (Gde je bas pingvina nasla ne znam, ali se vidi skrivena linuxsasica u njoj, sada je najebala[:)] ). Tako da sada googlam za origami pigvina :) Edited November 15, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 drasko, nema tu velike pomoci. Talasi vrucine su klasichni simptomi menopauze. Protiv vremena se ne mozesh boriti. ← nadao sam se da jos nekoj mogu da uzburkam hormone, okrenem joj svet, ali jebiga... i trece doba ima svojih prednosti. inace, spavao sam cirka 11 sati nocas, preporodio sam se, sad sam na poslu, pijuckam kaficu, treba da unesem kutiju podataka za sajt - prioritetno (!), napisem par beleski i smislim neku zajebanciju za nocas... muci me sto nemam vremena da zavrsim partiju Civa3 koju igram vec 2 nedelje. igram sa Japancima, naravno, i gazim sve redom. takodje me nervira sto jos nisam stigao da probam Civ4. moram i da kupim zimske cipele sa postavom i termo-djonom, ali elegantne i to pre nego sto zagudi. mission impossible. moram i da nadjem nacin da ovom Zverku objasnim da je savremena demokratija losa. mission impossible2. razmisljam i o organizovanju sajber-pank urbane gerile sa plemenitim ciljevima i nezavisnim finansiranjem. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Napravi joj slonče. Slatko je. Uvek pali... :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 moram i da nadjem nacin da ovom Zverku objasnim da je savremena demokratija losa. mission impossible2. ← Ubedljivo najtezi zadatak @topic: sedim na poslu, cooliram dok nikog nema da me smara. Juche smo dugo sa zenom razgovarali o svetloj buducnosti nashe porodice i nagadjali kakvo ce da nam bude dete :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 vec drugi dan sam spavao po 3h, iako nemam nikakve obaveze, jer neki idiot renovira stan, i bushi po ceo dan sa majstorima. Ispizdeo sam ko niko, i kad ispizdim josh vishe oticicu gore da mu jebem mater jer je metar i sedamdeset, sa 50kg. Takodje vata me neka prehlada i temperatura, i mnogo se nerviram. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Usto ko vampir again da bi mi kolega na mobilni javio da danas nema crtanja. Sad ne mogu da spavam, grrrrr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Otvorih ochi pre oko sat , znam da sam sanjao neshto preterano samo nzn shta :( , proverim sve accove i idem da hasam neshto , dan se chini lep...za sada samo da ga ne upropasti neko ne ochekivano i zaboravljeno must do smaranje :D Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 probudio sam se nešto gripozan, sad ću da napadnem limune i da se nadam da će proći.. Tako da sada googlam za origami pigvina :) ← papučo Juche smo dugo sa zenom razgovarali o svetloj buducnosti nashe porodice i nagadjali kakvo ce da nam bude dete :) ← e razgalio si me sada totalno, hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 - Inace da se vratimo spanskim serijama "koleginica koja mi je zapala za oko" na fax-u mi je dala domaci da joj napravim pingvina od papira, dakle ne pitajte kako smo dosli do toga. (Gde je bas pingvina nasla ne znam, ali se vidi skrivena linuxsasica u njoj, sada je najebala[:)] ). Tako da sada googlam za origami pigvina :) ← no shit. ja sam juche isto trazio neke origami nacrte po netu, dodushe mene je zanimalo kako da sklopim cvet ili nesto sto podseca na more It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ustao u 8 i uchio biJologiju i sad odo' u shkolu.Pomozi Boze! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 no shit. ja sam juche isto trazio neke origami nacrte po netu, dodushe mene je zanimalo kako da sklopim cvet ili nesto sto podseca na more ← papucho x2 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 imam ja neki pdf o origamiju.. al je tezak21.9 MB.. tako da trt :P btw mozda ga nocas uploadujem.. mada ne verujem... inace nabavio sam disciples 2, pa posto keca nisam igrao, sad se uhodavam nekako... deluje fino igra... inace statore : Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ustao u 8 i uchio biJologiju i sad odo' u shkolu.Pomozi Boze! ← i meni se taj bedak isto desava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Došao iz škole i dan je uglavnom lepo prošao....pala četvorka iz engleskog,a sada ću malo q4 da pikam pa onda moram likovno da učim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 opsa, ustao pre 1h, josh malo pa na vozhnju... brm brm... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ZASTO?! ← nervira ribu :) ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 imam ja neki pdf o origamiju.. al je tezak21.9 MB.. tako da trt :P btw mozda ga nocas uploadujem.. mada ne verujem... inace nabavio sam disciples 2, pa posto keca nisam igrao, sad se uhodavam nekako... deluje fino igra... inace statore : ← Ccc ch1zra za koga ti mene smatras :) ukucas u google origami penguin i prvi rezultat je to sto si ti meni poslao. Inace pingvin je gotov sada ne bi bilo lose da napisem nesto lepo u njemu i pada 100% jedino sto bas nemam nikave inspiracije sada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts