Jump to content

NemaN!-!-!

The X
  • Posts

    1,073
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

1 Follower

About NemaN!-!-!

  • Birthday 06/26/1989

Retained

  • Member Title
    r3dsh4d0w

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    vfc
  • Omiljene igre:
    quake live
  • Lokacija:
    4th dimension

Recent Profile Visitors

3,866 profile views
  1. jel sam ja to corav ili stvarno nema play station subforum na ruru?
  2. intel c2d e2160 1.8ghz asrock 775XFire-eSATA2 ati hd2600pro maxtor 80gb 1.5 gb kingston ddr2 dvd rezach samsung sync master 793df a4tech x7 mish genious tastatura 150e ili menjam uz moju doplatu
  3. epic slapping http://www.youtube.com/watch?v=tDqRnyIkBwk
  4. NemaN!-!-!

    Poker

    shurim shah :) ono sto sam mislio je da gledam da sto vise umanjim taj faktor srece skillom. da, pre par meseci u leone-u mi se desio najbolji trenutak u mojoj poker 'karijeri' protiv jednog matorog sto stalno visi tamo, tako mi kazu. raisuje 500 pre flopa, ja call sa 10 10 u ruci. izlazi 10 2 2. on betuje pot i u tom trenutku sam mu video pobedonosan sjaj u ocima i bacio mu 10 10 pred ruke .u tom trenutku drugar mi onako otvoreno kaze da sam glup ko kurac a lik okrece karte, 2 dvojke. par minuta posle toga je ustao sa stola ko popisan :P
  5. NemaN!-!-!

    Poker

    ako neko ide all in pre flopa zavisi od stacka da li bacam kraljeve, jer u poslednjih 6-7 puta naglasavam NI JEDNOM nisam dobio ruku, bilo da sam bio sa jednim igracem u igri ili da ih je bilo vise. coinflip je kurveshtija. gledam sto vise da izbegnem kockanje i da igram pametno. i mogu reci da mi dobro ide, kako online tako i live. smatram sebe dobrim igracem jer pazljivo vodim evidenciju koje ruke sam pukao i kako, kako je betovao covek koj me je dobio tu ruku, sta sam ja odigrao, i overall koliko sam pukao i koliko sam uzeo. ono sto je najvaznije u + sam posle godinu dana igranja online.
  6. NemaN!-!-!

    Poker

    jebiga desava se, ja bi bacio kraljeve, jer sam nebrojeno puta isao all in sa njima i rusila su me raznorazna sranja, od low pairova pa do ace king. inace, juce na fulltiltu imam 2 zandara lik 2 osmice izlazi 7 6 5, 4, 8. katastrofa, imam neki osecaj da me mrzi fulltilt, i da je sve namesteno online.
  7. NemaN!-!-!

    Poker

    Ja sam shljakao u grandu godinu dana, i svaki dan sam ih gledao kako igraju. Prvo, stalna ekipa koja dolazi *(njih 10ak) ima mnogo, ali mnogo para. U svakom trenutku imaju po 4-5k evra u dzepu. U sustini oni igraju turnire iz sprdnje a kad ih igraju a to se pogotovu odnosi na jednog lika Ruža ga zovu, covek ide all in kad se napravi malo veci pot pre flopa u 99% slucajeva i svaki put iskoristi minimum 5-6 rebuy-a. U sustini igrachi tamo su bulja samo sto imaju mnogo para i to maksimalno koriste pa se cesto desava bad beat. Secam se u jednoj kesh igri koju su igrali, bio je raise pre flopa oko 20k dinara, 2 igraca,izadje 2 5 8, krenu da se kolju do 200k dinara, turn A, pa se kolju do 400k din , river 9. prvi lik vadi 2 8 off, drugi pokazuje 2 petice u ruci i uzima 600k din sa trilingom na kraju. Poenta price je da je covek platio raise sa 2 8 off od 20k dinara pre flopa. Pa vi vidite.
  8. isfurana hitler fora, sve jedno upisah se od smeha :D
  9. Zamolio bih admine da uvedu novo pravilo, za sve one koji su tek otkrili internet, da se vishe od 4-5 slika stavi u spojler. Unapred hvala.
  10. NemaN!-!-!

    Poker

    snimio one freeroll turnire na fulltiltu i aj kao da probam... 7500 ljudi, udjem u top 100 dobijem 9 9, flop 9 2 7, lik vuce all in ja call, pokazuje 2 keca i na riveru mu naravno izadje.
  11. prva 3 glasao, hteo sam i volvoa da dodam ali ce laki sve jedno da doda tu jos 3-4 glasa xD chiteri!
×
×
  • Create New...