Jump to content

BloodStorm

The X
  • Posts

    311
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About BloodStorm

  • Birthday 01/08/1987

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    Warcraft3 - Dota
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

2,531 profile views
  1. ne cakle mi se oci i nisam ispijen.Potpuno sam normalan tako da ta teza o narkomanu pada u vodu :)
  2. bravo za ovo.Konacno jedan topic koji mene zanima :P
  3. najjachi dokumentarac. Prava istina o onome sto se nekada dogadjalo i sto se dogadja danas.
  4. Nidzo to cemo josh da vidimo ko ce da izgubi.Nemoj mnogo da se nadas pobedi ''demokrata''
  5. Toma : bivsi predsedniche :))))
  6. haha jebote al si me zajebao.Ae bez tih jadnih fora molim te.Dosao si ovde na rur da mi prosipas pamet. Jel ti to argument na moj predjasni post.Ako jeste onda ti imas ozbiljne probleme u glavi.
  7. po medjunarodnom pravu nema.To je sloboda govora Naravno da mozes sve to da mi kazes Igore. @leisure decko nisam ja to izmislio nego EU procitaj sta oni podrazumevaju pod govorom mrznje pa onda dodji da postujes.Nemoj biti pglu.
  8. ja sam te klipove odgledao josh pre 2-3 godine. Sto se tiche seselja i zardjalih kasika covek je lepo objasnio na sudjenju posto ga terete i za to.Naravno haski sud mocice samo da mu se sagne.Zasto? Pa tim govorom u minimaksovoj emisiji nije pocinio nikakvo krivcino delo pa cak ni govor mrznje.A dobro znate da je govor mrznje samo zasnovan na rasizmu i ni na cemu drugome. tako razmisljaju demokrate?
  9. Atelas kakvi divni argumenti.Brate citam ti post i umirem od smeha jbt. Glasajte za tadica sta ce nam radikali na vlasti. Da te pitam ja nesto.Koji ce mi kurac Tadic na vlasti ae samo mi to reci????!!?!!?
  10. jbg nama je ostalo samo to da nam vreme pokazuje i nista vise. Zalosno je to sto je tako ali nema drugacije solucije...nazalost
  11. igore bio sam brzi od tebe :P @voodoo ima istine u tome sto kazes ali najbolji pokazatelj bice nam vreme kao sto je tako do sada i bilo.
  12. preterao sam mozda kad sam ti rekao da si glup jbg malo sam se bio iznervirao. To nema veze sa mozgom za koga glasas.Posten i dobar covek se ne ogleda u tome za koju stranku glasa vec sa svojim delima. Politika je najveca kurva i toga svi treba da se pridrzavamo. Ja sam vec rekao zasto glasam za Tomu i objasnio sve detaljno... ne znam da li si proticao to naknadno necu objasnjavati. Ali ono sto bi mi bilo najdraze je to da ako recimo Toma dobije i kroz 2-3 godine nam stvarno bude bolje bice mi zadovoljstvo da vas ''demokrate'' gledam kako se pokrivate usima i kako se pravdate na foru ''pa dobro nije bilo iskljucivo da nece biti bolje'' etc. To bih bash voleo da vidim.
  13. voodoo to sto si rekao je tako jadno i debilno da ja nemam komentara. Oni ce da shalju kordone na narod? E boze koliko si ti glup da ja nemam rechi.
×
×
  • Create New...