Dule_smor Posted September 14, 2022 Author Report Share Posted September 14, 2022 Pa dobro, kod koga onda da idem lol. Ovo je preporuka od drugara iz Nemacke koji isto ima A7, kaze da je ok lik...dajte vi nekoga ako znate ili da odem u ovlasceni Audi servis u Srbiji, kapiram da je dosta jeftiniji nego ovlasceni u Nemackoj ili mozda ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 Idi savetodavno, nemoj da ti otvara menjač ili bilo sta radi o svoju ruku. Svakako je to bolja opcija nego da ideš u ovlašćeni, naplate ti radne sate, ne urade ništa, ti si kao miran jer je ovlašćeni servis a ustvari ništa nisu radili 😁 ...bar tako bude u većem broju slučajeva. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 14, 2022 Author Report Share Posted September 14, 2022 Pa to se podrazumeva prvo da ga prikaci na dijagnostiku pa da vidimo sta je, necu odmah da mu kazem otvaraj i radi. Ima i jedan iz BGa sto mi je brat Sonty preporucio pa cu verovatno kod njega prvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 Ma svašta se dešava, sve moraš da im napomeneš obavezno. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 1 hour ago, fuse.buca said: Suzuki Vitara '19 godiste. Jel treba broj sasije? 😝 za sad ne treba! tražićemo ako treba! 47 minutes ago, Dule_smor said: zato i pitam dal neko zna lika malo...a ocigledno da neki problem postoji, ne bi valjda ovi debili ovde u audi servisu predlozili zamenu cnotrol unita samo da uzmu pare...unless? kao što rekoh, ne bi verovatno baš baš bez razloga, ali verovatno sa minimalnim razlogom bi, bez obzira što problem može i da se reši deset puta jeftinije - ali ako ga ovo rešava zasigurno, tako da će da urade 🙂 24 minutes ago, dovlagsi said: Plašim se da te Aca iz Valjeva, kad te snimi koja su kola i table i zbog čega mu dolaziš, malko ne odere bez razloga 🙂 taman mu dođeš za fasadu na trećem spratu kuće 👍 skine neke lokalne SD table kad dođe u tazbinu, obuče masnu majicu, provoza napred-nazad po nekoj njivi da nabaci prašinu i pola posla je uradio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted September 14, 2022 Popular Post Report Share Posted September 14, 2022 (edited) I da se obavezno ne tušira bar 2 dana, a kad progovori da se oseti na rakij... oh wait Edited September 14, 2022 by togFU 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 Idi kod Ace slobodno! 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 19, 2022 Author Report Share Posted September 19, 2022 Idi kod Ace slobodno! Zajebavas ili si se raspitao stvarno? Cuh se danas sa covekom, opisah mu problem, on me pitase jos par nekih stvari...i kaze da misli da zna sta je, ako je to onda ce izaci tipa 3 puta manje nego sto mi ovde traze...doduse ne daje garanciju na elektroniku, sta god to znacilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21, 2022 Author Report Share Posted September 21, 2022 @dovlagsi tebre, sto me kuliras 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 mislim da se šalio :)) ali ako si već zvao lika i kaže da zna šta je, onda šta ćeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 On 9/19/2022 at 9:14 PM, Dule_smor said: Zajebavas ili si se raspitao stvarno? Cuh se danas sa covekom, opisah mu problem, on me pitase jos par nekih stvari...i kaze da misli da zna sta je, ako je to onda ce izaci tipa 3 puta manje nego sto mi ovde traze...doduse ne daje garanciju na elektroniku, sta god to znacilo ja upadam kao padobranac, ali bih samo da kazem da kolko god si dobio preporuka za majsotra, iz mog iskustva to trebas uzeti sto on kaze sa zrnom soli 😄 Jebem im sunce svima ili ako vec resis da ides kod njega zauzmes stav, ako mi ne sredis ovo necu da ti platim, jer su majstori jedna velika govna svi oni govnari znaju sta je :))) JEBEM IM MATER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 Trkaju se novinari, zlo sa zapada i majstori za automobile, ko je vece govno. Kraj vica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21, 2022 Author Report Share Posted September 21, 2022 1 hour ago, Lucky said: mislim da se šalio :)) ali ako si već zvao lika i kaže da zna šta je, onda šta ćeš! 1 hour ago, reki said: ja upadam kao padobranac, ali bih samo da kazem da kolko god si dobio preporuka za majsotra, iz mog iskustva to trebas uzeti sto on kaze sa zrnom soli 😄 Jebem im sunce svima ili ako vec resis da ides kod njega zauzmes stav, ako mi ne sredis ovo necu da ti platim, jer su majstori jedna velika govna svi oni govnari znaju sta je :))) JEBEM IM MATER znam Reki, al sta da radim jbga...mislim mozemo da se sprdamo kao Laki gore, ali ja moram to da resim nekako...nije bas da mi se po zimi vozi 1500+ km do Srbije, ali ne daje mi se ni 3-4 puta vise za popravku ako ne moram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 (edited) ipak taksisti (... su najveca govna na planeti) edit: dule brzinac uleteo =c Edited September 21, 2022 by evgeniy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2022 Report Share Posted September 22, 2022 12 hours ago, Dule_smor said: znam Reki, al sta da radim jbga...mislim mozemo da se sprdamo kao Laki gore, ali ja moram to da resim nekako...nije bas da mi se po zimi vozi 1500+ km do Srbije, ali ne daje mi se ni 3-4 puta vise za popravku ako ne moram ja bih onda uzeo i rendom pitao x majstora šta može da bude, neka budu i iz srbije ako ne iz ger itd, uporedi šta će ti reći i šta smatraju da je. ofc većina će reći da moraju da pogledaju ali daj im što više detalja i onda ćeš moći da izvučeš neki zaključak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 22, 2022 Author Report Share Posted September 22, 2022 Hoces reci da radim istrazivanje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 22, 2022 Report Share Posted September 22, 2022 Iz mog skromnog iskustva, probaj što više preko maila,smsa itd, da posle nema vrdanja šta je ko rekao. A lično bi sjurio neki balkanjero servis u njemačku i probao da sredim za neku razumn(iju)u cenu, pre nego da se tumbam do Srbije i nazad. Recimo ti sad uzmeš 5 dana odmora, dogovoriš da će biti 3 i lik te zove posle 4 u fazonu "jao crkla ti i štampufna, mora da se čeka 10 dana deo". Ili ti lupam na pola puta nazad krene sa jebanjem i šta ćeš, da se okreneš i vratiš do njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 22, 2022 Author Report Share Posted September 22, 2022 Pa nije uopste jednostavna prica. Ok, svakako imam odmor tad 3 nedelje, valjda ce zavrsiti dotle. A balkanski servisi u Njemacke mi jos manje poverenja ukivanju nemam pojma sta da radim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2022 Report Share Posted September 22, 2022 Prodaj govno i kupi ne-nemačka kola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 22, 2022 Author Report Share Posted September 22, 2022 Kolko trazis za 500l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2022 Report Share Posted September 22, 2022 6 hours ago, Dule_smor said: Hoces reci da radim istrazivanje! ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 9 hours ago, Dule_smor said: Kolko trazis za 500l Neprodaem, još je ispravan! A i ne moraš baš Fiat u Njemačke da te ne zajebavaju naši! Ali neku Tojotu bi mogao recimo, a Audi prepusti direktorima koji imaju para za popravke 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 23, 2022 Author Report Share Posted September 23, 2022 Pa kad im firma porpavlja sve i placa gorivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 Nije ti to palo na pamet PRE kupovine? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 Kakva slučajnost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts