alfa Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Dužan sam da vam prepričam današnji događaj koji uključuje mene i bukvalno najbednije stvorenje koje sam imao nesreću da upoznam u životu. Pričam o Vladimiru Trifunoviću. Dakle, lik koji je, pored mnogih bednih stvari koje je uradio, juče se posprdao sa mojom mrtvom prijateljicom - osobom koja mi je spasila život i zbog koje sam danas ovde. Rekao sam dotičnom da ću se naći sa njim gdegod i kadgod hoće. Lik mi javi da se nalazi na Ribljoj Pijaci. Ja se spremim i odem tamo - sam. On je sa svojom ekipom. Želeo sam da popričam sa njim i objasnim mu gde greši u svom ponašanju. U momentu kada sam se okrenuo prema klupi i rekao: "Sedi brate, da popričamo", lik vadi suzavac i sasipa mi u oči. Refleksi su mi u tom trenutku spasili jedno oko, ali lik je trčao oko mene i prskao mi suzavac u lice i dalje. Nije imao nimalo obzira prema tome što se tu nalaze majke sa malom decom i da može i njima da hemikalija ode u oči. Tako oslepljenog je pokušao da me ponizi batinama, ali toliko je sitan i nejak da su se njegovi udarci jednostavno odbijali od mene. Pošto ga nisam video, svaki odbrambeni udarac koji sam uspeo da zadam je bio nakon što je on mene udario, pa ga ja uhvatio za ruku i udario tamo gde bi otprilike moglo da bude osetljivo mesto. U jednom trenutku je uzviknuo sav bitan: "Ne znaš ti ko sam ja, ja sam ležao na robiji!", na šta sam mu odgovorio da je ležao na robiji jer je pretukao svoju devojku i da to nije nešto čime bi trebalo da se hvali. Uglavnom, ja nemam nikakvih povreda jer malena pička nije sposobna da udari kako treba, ali ću ga svakako tužiti za napad suzavcem. Sedim trenutno za kompom i nisam sprao sa sebe taj suzavac jer želim da me što duže podseća na to kolika je kukavička pičkica Vladimir Trifunović ispao danas i radujem se što će ljudi širom interneta imati priliku da saznaju to. Takođe, bitno mi je da sam mu sve vreme naglašavao koliko je malena pičkica, ali lik je toliko u nekom svom svetu da tripuje kako je on tu ispao faca. Siroma'. bonus: 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Буквално сам се изнервирао, јебем му сто крвавих мајки посред пичке. Газио бих га док не издахне. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 ahahaha ubiće ga neko jednom... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 alo, mirni to je ljubimac redakcije!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Инфоа ради, знам да је Трифуновић вудумен или тако неко. Знамо ли Богуновића или је човек само случајна жртва будалетине? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 11 hours ago, manager said: alo, mirni to je ljubimac redakcije!!! ali i ti si mendži ne brini 😘 38 minutes ago, overkind said: Инфоа ради, знам да је Трифуновић вудумен или тако неко. Знамо ли Богуновића или је човек само случајна жртва будалетине? mene bogunović podseća na onog lika čije sam sad ime zaboravio tj. nick, ali setiću se ... iz ove je fele normalnijih bio 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 23, 2020 Author Report Share Posted June 23, 2020 Normalniji kao Čabke ili normalan normalan? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 jbg... kad ides na pijacu da se ganjas sa retardiranim likom jer te je "uvredio" 😄 cripple fight imo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 5 hours ago, alfa said: Normalniji kao Čabke ili normalan normalan? nemojte čabketa, dobar je on momak u suštini samo malo više emotivan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Čabke je car. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 idi bre. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Znaci mora se postati peder da ne bi bio zaostao, zadnje vreme doslo...heh zadnje, kapirateSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 3 hours ago, Bohor said: o kome li se ovde radi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 offtopic Jel viktor banovan for good ili nesto krace? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 (edited) On 6/23/2020 at 4:25 PM, alfa said: Normalniji kao Čabke ili normalan normalan? Znači nisam ušao na forum bukvalno sto godina, i nešto mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim šta se dešava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje 😄 edit/ A što se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" šablona, i zapravo idu u neke ozbiljne krajnosti. Edited June 25, 2020 by SavKe 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 9 minutes ago, SavKe said: Znači nisam ušao na forum bukvalno sto godina, i nešto mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim šta se dešava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje 😄 edit/ A što se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" šablona, i zapravo idu u neke ozbiljne krajnosti. daj da cujemo, prenesi to sto znas Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 14 minutes ago, SavKe said: Znači nisam ušao na forum bukvalno sto godina, i nešto mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim šta se dešava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje 😄 edit/ A što se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" šablona, i zapravo idu u neke ozbiljne krajnosti. ČABKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 sta je ovo gde se nalazim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 kontrola Sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 su Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 senka ivke Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 6 hours ago, jasamnepismen said: offtopic Jel viktor banovan for good ili nesto krace? diego je banovan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 Pravda za Vicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts