alfa Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Ā Dužan sam da vam prepriÄam danaÅ”nji dogaÄaj koji ukljuÄuje mene i bukvalno najbednije stvorenje koje sam imao nesreÄu da upoznam u životu. PriÄam o Vladimiru TrifunoviÄu. Dakle, lik koji je, pored mnogih bednih stvari koje je uradio, juÄe se posprdao sa mojom mrtvom prijateljicom - osobom koja mi je spasila život i zbog koje sam danas ovde. Rekao sam dotiÄnom da Äu se naÄi sa njim gdegod i kadgod hoÄe. Lik mi javi da se nalazi na Ribljoj Pijaci. Ja se spremim i odem tamo - sam. On je sa svojom ekipom. Želeo sam da popriÄam sa njim i objasnim mu gde greÅ”i u svom ponaÅ”anju. U momentu kada sam se okrenuo prema klupi i rekao: "Sedi brate, da popriÄamo", lik vadi suzavac i sasipa mi u oÄi. Refleksi su mi u tom trenutku spasili jedno oko, ali lik je trÄao oko mene i prskao mi suzavac u lice i dalje. Nije imao nimalo obzira prema tome Å”to se tu nalaze majke sa malom decom i da može i njima da hemikalija ode u oÄi. Tako oslepljenog je pokuÅ”ao da me ponizi batinama, ali toliko je sitan i nejak da su se njegovi udarci jednostavno odbijali od mene. PoÅ”to ga nisam video, svaki odbrambeni udarac koji sam uspeo da zadam je bio nakon Å”to je on mene udario, pa ga ja uhvatio za ruku i udario tamo gde bi otprilike moglo da bude osetljivo mesto. U jednom trenutku je uzviknuo sav bitan: "Ne znaÅ” ti ko sam ja, ja sam ležao na robiji!", na Å”ta sam mu odgovorio da je ležao na robiji jer je pretukao svoju devojku i da to nije neÅ”to Äime bi trebalo da se hvali. Uglavnom, ja nemam nikakvih povreda jer malena piÄka nije sposobna da udari kako treba, ali Äu ga svakako tužiti za napad suzavcem. Sedim trenutno za kompom i nisam sprao sa sebe taj suzavac jer želim da me Å”to duže podseÄa na to kolika je kukaviÄka piÄkica Vladimir TrifunoviÄ ispao danas i radujem se Å”to Äe ljudi Å”irom interneta imati priliku da saznaju to. TakoÄe, bitno mi je da sam mu sve vreme naglaÅ”avao koliko je malena piÄkica, ali lik je toliko u nekom svom svetu da tripuje kako je on tu ispao faca. Siroma'. Ā Ā Ā bonus: 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Š ŠµŠ±ŠµŠ» Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 ŠŃŠŗŠ²Š°Š»Š½Š¾ ŃŠ°Š¼ ŃŠµ ŠøŠ·Š½ŠµŃŠ²ŠøŃŠ°Š¾, ŃŠµŠ±ŠµŠ¼ Š¼Ń ŃŃŠ¾ ŠŗŃŠ²Š°Š²ŠøŃ Š¼Š°ŃŠŗŠø ŠæŠ¾ŃŃŠµŠ“ ŠæŠøŃŠŗŠµ. Ā ŠŠ°Š·ŠøŠ¾ Š±ŠøŃ Š³Š° Š“Š¾Šŗ Š½Šµ ŠøŠ·Š“Š°Ń Š½Šµ. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 ahahaha ubiÄe ga neko jednom... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 alo, mirni to je ljubimac redakcije!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 ŠŠ½ŃŠ¾Š° ŃŠ°Š“Šø, Š·Š½Š°Š¼ Š“Š° ŃŠµ Š¢ŃŠøŃŃŠ½Š¾Š²ŠøŃ Š²ŃŠ“ŃŠ¼ŠµŠ½ ŠøŠ»Šø ŃŠ°ŠŗŠ¾ Š½ŠµŠŗŠ¾. ŠŠ½Š°Š¼Š¾ Š»Šø ŠŠ¾Š³ŃŠ½Š¾Š²ŠøŃŠ° ŠøŠ»Šø ŃŠµ ŃŠ¾Š²ŠµŠŗ ŃŠ°Š¼Š¾ ŃŠ»ŃŃŠ°ŃŠ½Š° Š¶ŃŃŠ²Š° Š±ŃŠ“Š°Š»ŠµŃŠøŠ½Šµ? Quote ...ŠŠ“ ŃŠ¾ŃŠµŃŠ° ŃŠæŃŠµŠ¼Š½Š° ŃŃŠ¾ŃŠø, Š¼ŠµŠ½Šµ ŃŠµŠŗŠ° Š¼Š¾ŃŠ° ŃŠ°ŠŗŠ°, ŠŠ° Š¾Š“Š½ŠµŃŠµ ŃŠ²Šµ ŃŃŠ¾ ŠøŠ¼Š°Š¼ Ń Š“ŃŠ±ŠøŠ½Ń Ń Š“ŃŠ±Š¾ŠŗŃ. Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 11 hours ago, manager said: alo, mirni to je ljubimac redakcije!!! ali i ti si mendži ne brini š 38 minutes ago, overkind said: ŠŠ½ŃŠ¾Š° ŃŠ°Š“Šø, Š·Š½Š°Š¼ Š“Š° ŃŠµ Š¢ŃŠøŃŃŠ½Š¾Š²ŠøŃ Š²ŃŠ“ŃŠ¼ŠµŠ½ ŠøŠ»Šø ŃŠ°ŠŗŠ¾ Š½ŠµŠŗŠ¾. ŠŠ½Š°Š¼Š¾ Š»Šø ŠŠ¾Š³ŃŠ½Š¾Š²ŠøŃŠ° ŠøŠ»Šø ŃŠµ ŃŠ¾Š²ŠµŠŗ ŃŠ°Š¼Š¾ ŃŠ»ŃŃŠ°ŃŠ½Š° Š¶ŃŃŠ²Š° Š±ŃŠ“Š°Š»ŠµŃŠøŠ½Šµ? mene bogunoviÄ podseÄa na onog lika Äije sam sad ime zaboravio tj. nick, ali setiÄu se ... iz ove je fele normalnijih bio š Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 23, 2020 Author Report Share Posted June 23, 2020 Normalniji kao Äabke ili normalan normalan? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Š ŠµŠ±ŠµŠ» Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 jbg... kad ides na pijacu da se ganjas sa retardiranim likom jer te je "uvredio" šĀ cripple fight imo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 5 hours ago, alfa said: Normalniji kao Äabke ili normalan normalan? nemojte Äabketa, dobar je on momak u suÅ”tini samo malo viÅ”e emotivan!Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Äabke je car. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 idi bre. Ā Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Znaci mora se postati peder da ne bi bio zaostao, zadnje vreme doslo...heh zadnje, kapirateSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 3 hours ago, Bohor said: Ā o kome li se ovde radi! Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 offtopic Jel viktor banovan for good ili nesto krace? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 (edited) On 6/23/2020 at 4:25 PM, alfa said: Normalniji kao Äabke ili normalan normalan? ZnaÄi nisam uÅ”ao na forum bukvalno sto godina, i neÅ”to mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim Å”ta se deÅ”ava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje š Ā edit/ A Å”to se tiÄe vudumena, potpuno nasumiÄno sam nailazio na razne priÄe ljudi koje sam upoznao kroz godine i Äuo sam stvarno svakakve užase za Äoveka, priÄe koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" Å”ablona,Ā i zapravo idu uĀ neke ozbiljne krajnosti. Edited June 25, 2020 by SavKe 1 Quote Š£ ŃŠµŠ“Š½Š¾Ń ŃŃŠ°ŃŠ¾Ń ŠŗŃŠøŠ·Šø ŃŠøŃŠ°Š¾ ŃŠ°Š¼ ŃŃŠ“Š½Ń ŠæŃŠøŃŃ; Š° Š²ŃŠ°Š³ Š±Šø Š³Š° Š·Š½Š°Š¾ Š¾ŃŠŗŃŠ“ Š¼ŠµŠ½Šø ŃŠ° ŠŗŃŠøŠ³Š° ŠøŠ· Š½ŠµŠŗŠ¾Š³ ŃŠ¼ŠµŃŠ½Š¾Š³ Š²ŃŠµŠ¼ŠµŠ½Š°, Ń ŠŗŠ¾Š¼Šµ ŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾ Š¼Š½Š¾Š³Š¾ ŃŠ»Š¾Š±Š¾Š“Š¾ŃŠ¼Š½ŠøŃ Š·Š°ŠŗŠ¾Š½Š°, Š° Š½ŠøŠ¼Š°Š»Š¾ ŃŠ»Š¾Š±Š¾Š“Šµ; Š“ŃŠ¶Š°Š»Šø ŃŠµ Š³Š¾Š²Š¾ŃŠø Šø ŠæŠøŃŠ°Š»Šµ ŠŗŃŠøŠ³Šµ Š¾ ŠæŃŠøŠ²ŃŠµŠ“Šø, Š° Š½ŠøŠŗŠ¾ Š½ŠøŃŃŠ° Š½ŠøŃŠµ ŃŠµŃŠ°Š¾; ŃŠµŠ»Š° Š·ŠµŠ¼ŃŠ° ŠæŃŠµŃŃŠæŠ°Š½Š° Š¼Š¾ŃŠ°Š»Š½ŠøŠ¼ ŠæŠ¾ŃŠŗŠ°Š¼Š°, Š° Š¼Š¾ŃŠ°Š»Š° Š½ŠøŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; Ń ŃŠ²Š°ŠŗŠ¾Ń ŠŗŃŃŠø ŠæŃŠ½ ŃŠ°Š²Š°Š½ Š»Š¾Š³ŠøŠŗŠ°, Š°Š»Šø ŠæŠ°Š¼ŠµŃŠø Š½ŠøŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; Š½Š° ŃŠ²Š°ŠŗŠ¾Š¼ ŠŗŠ¾ŃŠ°ŠŗŃ Š³Š¾Š²Š¾ŃŠøŠ»Š¾ ŃŠµ Š¾ ŃŃŠµŠ“ŃŠø, Š° ŃŠ°ŃŠøŠæŠ°Š»Š¾ ŃŠµ Š½Š° ŃŠ²Šµ ŃŃŃŠ°Š½Šµ, Š° ŃŠ²Š°ŠŗŠø Š·ŠµŠ»ŠµŠ½Š°Ń Šø Š½ŠøŃŠŗŠ¾Š² Š¼Š¾Š³Š°Š¾ ŃŠµ ŃŠµŠ±Šø ŠŗŃŠæŠøŃŠø Š·Š° Š½ŠµŠŗŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ Š³ŃŠ¾ŃŠ° ŃŠøŃŃŠ»Ń: Š²ŠµŠ»ŠøŠŗŠø Š½Š°ŃŠ¾Š“Š½Šø ŃŠ¾Š“Š¾ŃŃŠ±.Ā Š Š°Š“Š¾ŃŠµ ŠŠ¾Š¼Š°Š½Š¾Š²ŠøŃ - "Š”ŃŃŠ°Š“ŠøŃŠ°" 1902.Ā - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 9 minutes ago, SavKe said: ZnaÄi nisam uÅ”ao na forum bukvalno sto godina, i neÅ”to mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim Å”ta se deÅ”ava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje š Ā edit/ A Å”to se tiÄe vudumena, potpuno nasumiÄno sam nailazio na razne priÄe ljudi koje sam upoznao kroz godine i Äuo sam stvarno svakakve užase za Äoveka, priÄe koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" Å”ablona,Ā i zapravo idu uĀ neke ozbiljne krajnosti. daj da cujemo, prenesi to sto znas Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 14 minutes ago, SavKe said: ZnaÄi nisam uÅ”ao na forum bukvalno sto godina, i neÅ”to mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim Å”ta se deÅ”ava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje š Ā edit/ A Å”to se tiÄe vudumena, potpuno nasumiÄno sam nailazio na razne priÄe ljudi koje sam upoznao kroz godine i Äuo sam stvarno svakakve užase za Äoveka, priÄe koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" Å”ablona,Ā i zapravo idu uĀ neke ozbiljne krajnosti. ÄABKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 sta je ovo gde se nalazim 1 Quote Ā Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 kontrola Sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 su Quote Š£ ŃŠµŠ“Š½Š¾Ń ŃŃŠ°ŃŠ¾Ń ŠŗŃŠøŠ·Šø ŃŠøŃŠ°Š¾ ŃŠ°Š¼ ŃŃŠ“Š½Ń ŠæŃŠøŃŃ; Š° Š²ŃŠ°Š³ Š±Šø Š³Š° Š·Š½Š°Š¾ Š¾ŃŠŗŃŠ“ Š¼ŠµŠ½Šø ŃŠ° ŠŗŃŠøŠ³Š° ŠøŠ· Š½ŠµŠŗŠ¾Š³ ŃŠ¼ŠµŃŠ½Š¾Š³ Š²ŃŠµŠ¼ŠµŠ½Š°, Ń ŠŗŠ¾Š¼Šµ ŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾ Š¼Š½Š¾Š³Š¾ ŃŠ»Š¾Š±Š¾Š“Š¾ŃŠ¼Š½ŠøŃ Š·Š°ŠŗŠ¾Š½Š°, Š° Š½ŠøŠ¼Š°Š»Š¾ ŃŠ»Š¾Š±Š¾Š“Šµ; Š“ŃŠ¶Š°Š»Šø ŃŠµ Š³Š¾Š²Š¾ŃŠø Šø ŠæŠøŃŠ°Š»Šµ ŠŗŃŠøŠ³Šµ Š¾ ŠæŃŠøŠ²ŃŠµŠ“Šø, Š° Š½ŠøŠŗŠ¾ Š½ŠøŃŃŠ° Š½ŠøŃŠµ ŃŠµŃŠ°Š¾; ŃŠµŠ»Š° Š·ŠµŠ¼ŃŠ° ŠæŃŠµŃŃŠæŠ°Š½Š° Š¼Š¾ŃŠ°Š»Š½ŠøŠ¼ ŠæŠ¾ŃŠŗŠ°Š¼Š°, Š° Š¼Š¾ŃŠ°Š»Š° Š½ŠøŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; Ń ŃŠ²Š°ŠŗŠ¾Ń ŠŗŃŃŠø ŠæŃŠ½ ŃŠ°Š²Š°Š½ Š»Š¾Š³ŠøŠŗŠ°, Š°Š»Šø ŠæŠ°Š¼ŠµŃŠø Š½ŠøŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; Š½Š° ŃŠ²Š°ŠŗŠ¾Š¼ ŠŗŠ¾ŃŠ°ŠŗŃ Š³Š¾Š²Š¾ŃŠøŠ»Š¾ ŃŠµ Š¾ ŃŃŠµŠ“ŃŠø, Š° ŃŠ°ŃŠøŠæŠ°Š»Š¾ ŃŠµ Š½Š° ŃŠ²Šµ ŃŃŃŠ°Š½Šµ, Š° ŃŠ²Š°ŠŗŠø Š·ŠµŠ»ŠµŠ½Š°Ń Šø Š½ŠøŃŠŗŠ¾Š² Š¼Š¾Š³Š°Š¾ ŃŠµ ŃŠµŠ±Šø ŠŗŃŠæŠøŃŠø Š·Š° Š½ŠµŠŗŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ Š³ŃŠ¾ŃŠ° ŃŠøŃŃŠ»Ń: Š²ŠµŠ»ŠøŠŗŠø Š½Š°ŃŠ¾Š“Š½Šø ŃŠ¾Š“Š¾ŃŃŠ±.Ā Š Š°Š“Š¾ŃŠµ ŠŠ¾Š¼Š°Š½Š¾Š²ŠøŃ - "Š”ŃŃŠ°Š“ŠøŃŠ°" 1902.Ā - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 senkaĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā ivke Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 6 hours ago, jasamnepismen said: offtopic Jel viktor banovan for good ili nesto krace? diego je banovan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 Pravda za Vicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts