Jump to content

RUR's GOAT

Recommended Posts

Ā 

Dužan sam da vam prepričam danaÅ”nji događaj koji uključuje mene i bukvalno najbednije stvorenje koje sam imao nesreću da upoznam u životu. Pričam o Vladimiru Trifunoviću.
Dakle, lik koji je, pored mnogih bednih stvari koje je uradio, juče se posprdao sa mojom mrtvom prijateljicom - osobom koja mi je spasila život i zbog koje sam danas ovde. Rekao sam dotičnom da ću se naći sa njim gdegod i kadgod hoće. Lik mi javi da se nalazi na Ribljoj Pijaci. Ja se spremim i odem tamo - sam. On je sa svojom ekipom. Želeo sam da popričam sa njim i objasnim mu gde greÅ”i u svom ponaÅ”anju. U momentu kada sam se okrenuo prema klupi i rekao: "Sedi brate, da popričamo", lik vadi suzavac i sasipa mi u oči. Refleksi su mi u tom trenutku spasili jedno oko, ali lik je trčao oko mene i prskao mi suzavac u lice i dalje. Nije imao nimalo obzira prema tome Å”to se tu nalaze majke sa malom decom i da može i njima da hemikalija ode u oči. Tako oslepljenog je pokuÅ”ao da me ponizi batinama, ali toliko je sitan i nejak da su se njegovi udarci jednostavno odbijali od mene. PoÅ”to ga nisam video, svaki odbrambeni udarac koji sam uspeo da zadam je bio nakon Å”to je on mene udario, pa ga ja uhvatio za ruku i udario tamo gde bi otprilike moglo da bude osetljivo mesto. U jednom trenutku je uzviknuo sav bitan: "Ne znaÅ” ti ko sam ja, ja sam ležao na robiji!", na Å”ta sam mu odgovorio da je ležao na robiji jer je pretukao svoju devojku i da to nije neÅ”to čime bi trebalo da se hvali. Uglavnom, ja nemam nikakvih povreda jer malena pička nije sposobna da udari kako treba, ali ću ga svakako tužiti za napad suzavcem. Sedim trenutno za kompom i nisam sprao sa sebe taj suzavac jer želim da me Å”to duže podseća na to kolika je kukavička pičkica Vladimir Trifunović ispao danas i radujem se Å”to će ljudi Å”irom interneta imati priliku da saznaju to. Takođe, bitno mi je da sam mu sve vreme naglaÅ”avao koliko je malena pičkica, ali lik je toliko u nekom svom svetu da tripuje kako je on tu ispao faca. Siroma'.

Ā 

Ā 

Ā 

bonus:

marmen.thumb.jpg.c1765bdc0554efe12a335666bf14549f.jpg

• Thanks (+1) 1
  • Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

Š‘ŃƒŠŗŠ²Š°Š»Š½Š¾ сŠ°Š¼ сŠµ ŠøŠ·Š½ŠµŃ€Š²ŠøрŠ°Š¾, јŠµŠ±ŠµŠ¼ Š¼Ńƒ стŠ¾ ŠŗрŠ²Š°Š²Šøх Š¼Š°Ń˜ŠŗŠø ŠæŠ¾ŃŃ€ŠµŠ“ ŠæŠøчŠŗŠµ.

Ā 

Š“Š°Š·ŠøŠ¾ Š±Šøх Š³Š° Š“Š¾Šŗ Š½Šµ ŠøŠ·Š“Š°Ń…Š½Šµ.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Š˜Š½Ń„Š¾Š° рŠ°Š“Šø, Š·Š½Š°Š¼ Š“Š° јŠµ Š¢Ń€ŠøфуŠ½Š¾Š²Šøћ Š²ŃƒŠ“уŠ¼ŠµŠ½ ŠøŠ»Šø тŠ°ŠŗŠ¾ Š½ŠµŠŗŠ¾. Š—Š½Š°Š¼Š¾ Š»Šø Š‘Š¾Š³ŃƒŠ½Š¾Š²ŠøћŠ° ŠøŠ»Šø јŠµ чŠ¾Š²ŠµŠŗ сŠ°Š¼Š¾ сŠ»ŃƒŃ‡Š°Ń˜Š½Š° Š¶Ń€Ń‚Š²Š° Š±ŃƒŠ“Š°Š»ŠµŃ‚ŠøŠ½Šµ?

...ŠžŠ“ рŠ¾Ń’ŠµŃšŠ° сŠæрŠµŠ¼Š½Š° стŠ¾Ń˜Šø, Š¼ŠµŠ½Šµ чŠµŠŗŠ° Š¼Š¾Ń˜Š° рŠ°ŠŗŠ°,
Š”Š° Š¾Š“Š½ŠµŃŠµ сŠ²Šµ штŠ¾ ŠøŠ¼Š°Š¼ у Š“уŠ±ŠøŠ½Ńƒ у Š“уŠ±Š¾Šŗу.

Ā 

11 hours ago, manager said:

alo, mirni

to je ljubimac redakcije!!!

Lets Go Reaction GIF

ali i ti si mendži ne brini šŸ˜˜

38 minutes ago, overkind said:

Š˜Š½Ń„Š¾Š° рŠ°Š“Šø, Š·Š½Š°Š¼ Š“Š° јŠµ Š¢Ń€ŠøфуŠ½Š¾Š²Šøћ Š²ŃƒŠ“уŠ¼ŠµŠ½ ŠøŠ»Šø тŠ°ŠŗŠ¾ Š½ŠµŠŗŠ¾. Š—Š½Š°Š¼Š¾ Š»Šø Š‘Š¾Š³ŃƒŠ½Š¾Š²ŠøћŠ° ŠøŠ»Šø јŠµ чŠ¾Š²ŠµŠŗ сŠ°Š¼Š¾ сŠ»ŃƒŃ‡Š°Ń˜Š½Š° Š¶Ń€Ń‚Š²Š° Š±ŃƒŠ“Š°Š»ŠµŃ‚ŠøŠ½Šµ?

mene bogunović podseća na onog lika čije sam sad ime zaboravio tj. nick, ali setiću se ... iz ove je fele normalnijih bio šŸ™‚

On 6/23/2020 at 4:25 PM, alfa said:

Normalniji kao Čabke ili normalan normalan?

Znači nisam uÅ”ao na forum bukvalno sto godina, i neÅ”to mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim Å”ta se deÅ”ava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje šŸ˜„

Ā 

edit/ A Å”to se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" Å”ablona,Ā i zapravo idu uĀ neke ozbiljne krajnosti.

Edited by SavKe
  • Upvote (+1) 1

Š£ јŠµŠ“Š½Š¾Ń˜ стŠ°Ń€Š¾Ń˜ ŠŗњŠøŠ·Šø чŠøтŠ°Š¾ сŠ°Š¼ чуŠ“Š½Ńƒ ŠæрŠøчу; Š° Š²Ń€Š°Š³ Š±Šø Š³Š° Š·Š½Š°Š¾ Š¾Ń‚ŠŗуŠ“ Š¼ŠµŠ½Šø тŠ° ŠŗњŠøŠ³Š° ŠøŠ· Š½ŠµŠŗŠ¾Š³ сŠ¼ŠµŃˆŠ½Š¾Š³ Š²Ń€ŠµŠ¼ŠµŠ½Š°, у ŠŗŠ¾Š¼Šµ јŠµ Š±ŠøŠ»Š¾ Š¼Š½Š¾Š³Š¾ сŠ»Š¾Š±Š¾Š“Š¾ŃƒŠ¼Š½Šøх Š·Š°ŠŗŠ¾Š½Š°, Š° Š½ŠøŠ¼Š°Š»Š¾ сŠ»Š¾Š±Š¾Š“Šµ; Š“рŠ¶Š°Š»Šø сŠµ Š³Š¾Š²Š¾Ń€Šø Šø ŠæŠøсŠ°Š»Šµ ŠŗњŠøŠ³Šµ Š¾ ŠæрŠøŠ²Ń€ŠµŠ“Šø, Š° Š½ŠøŠŗŠ¾ Š½ŠøштŠ° Š½ŠøјŠµ сŠµŃ˜Š°Š¾; цŠµŠ»Š° Š·ŠµŠ¼Ń™Š° ŠæрŠµŃ‚Ń€ŠæŠ°Š½Š° Š¼Š¾Ń€Š°Š»Š½ŠøŠ¼ ŠæŠ¾ŃƒŠŗŠ°Š¼Š°, Š° Š¼Š¾Ń€Š°Š»Š° Š½ŠøјŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; у сŠ²Š°ŠŗŠ¾Ń˜ ŠŗућŠø ŠæуŠ½ тŠ°Š²Š°Š½ Š»Š¾Š³ŠøŠŗŠ°, Š°Š»Šø ŠæŠ°Š¼ŠµŃ‚Šø Š½ŠøјŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; Š½Š° сŠ²Š°ŠŗŠ¾Š¼ ŠŗŠ¾Ń€Š°Šŗу Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ»Š¾ сŠµ Š¾ штŠµŠ“њŠø, Š° рŠ°ŃŠøŠæŠ°Š»Š¾ сŠµ Š½Š° сŠ²Šµ стрŠ°Š½Šµ, Š° сŠ²Š°ŠŗŠø Š·ŠµŠ»ŠµŠ½Š°Ńˆ Šø Š½ŠøтŠŗŠ¾Š² Š¼Š¾Š³Š°Š¾ јŠµ сŠµŠ±Šø ŠŗуŠæŠøтŠø Š·Š° Š½ŠµŠŗŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ Š³Ń€Š¾ŃˆŠ° тŠøтуŠ»Ńƒ: Š²ŠµŠ»ŠøŠŗŠø Š½Š°Ń€Š¾Š“Š½Šø рŠ¾Š“Š¾Ń™ŃƒŠ±.Ā 
Š Š°Š“Š¾Ń˜Šµ Š”Š¾Š¼Š°Š½Š¾Š²Šøћ - "Š”трŠ°Š“ŠøјŠ°" 1902.Ā -

9 minutes ago, SavKe said:

Znači nisam uÅ”ao na forum bukvalno sto godina, i neÅ”to mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim Å”ta se deÅ”ava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje šŸ˜„

Ā 

edit/ A Å”to se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" Å”ablona,Ā i zapravo idu uĀ neke ozbiljne krajnosti.

daj da cujemo, prenesi to sto znas

prevelik ti avatar m8

14 minutes ago, SavKe said:

Ā 

ČABKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

su

Š£ јŠµŠ“Š½Š¾Ń˜ стŠ°Ń€Š¾Ń˜ ŠŗњŠøŠ·Šø чŠøтŠ°Š¾ сŠ°Š¼ чуŠ“Š½Ńƒ ŠæрŠøчу; Š° Š²Ń€Š°Š³ Š±Šø Š³Š° Š·Š½Š°Š¾ Š¾Ń‚ŠŗуŠ“ Š¼ŠµŠ½Šø тŠ° ŠŗњŠøŠ³Š° ŠøŠ· Š½ŠµŠŗŠ¾Š³ сŠ¼ŠµŃˆŠ½Š¾Š³ Š²Ń€ŠµŠ¼ŠµŠ½Š°, у ŠŗŠ¾Š¼Šµ јŠµ Š±ŠøŠ»Š¾ Š¼Š½Š¾Š³Š¾ сŠ»Š¾Š±Š¾Š“Š¾ŃƒŠ¼Š½Šøх Š·Š°ŠŗŠ¾Š½Š°, Š° Š½ŠøŠ¼Š°Š»Š¾ сŠ»Š¾Š±Š¾Š“Šµ; Š“рŠ¶Š°Š»Šø сŠµ Š³Š¾Š²Š¾Ń€Šø Šø ŠæŠøсŠ°Š»Šµ ŠŗњŠøŠ³Šµ Š¾ ŠæрŠøŠ²Ń€ŠµŠ“Šø, Š° Š½ŠøŠŗŠ¾ Š½ŠøштŠ° Š½ŠøјŠµ сŠµŃ˜Š°Š¾; цŠµŠ»Š° Š·ŠµŠ¼Ń™Š° ŠæрŠµŃ‚Ń€ŠæŠ°Š½Š° Š¼Š¾Ń€Š°Š»Š½ŠøŠ¼ ŠæŠ¾ŃƒŠŗŠ°Š¼Š°, Š° Š¼Š¾Ń€Š°Š»Š° Š½ŠøјŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; у сŠ²Š°ŠŗŠ¾Ń˜ ŠŗућŠø ŠæуŠ½ тŠ°Š²Š°Š½ Š»Š¾Š³ŠøŠŗŠ°, Š°Š»Šø ŠæŠ°Š¼ŠµŃ‚Šø Š½ŠøјŠµ Š±ŠøŠ»Š¾; Š½Š° сŠ²Š°ŠŗŠ¾Š¼ ŠŗŠ¾Ń€Š°Šŗу Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ»Š¾ сŠµ Š¾ штŠµŠ“њŠø, Š° рŠ°ŃŠøŠæŠ°Š»Š¾ сŠµ Š½Š° сŠ²Šµ стрŠ°Š½Šµ, Š° сŠ²Š°ŠŗŠø Š·ŠµŠ»ŠµŠ½Š°Ńˆ Šø Š½ŠøтŠŗŠ¾Š² Š¼Š¾Š³Š°Š¾ јŠµ сŠµŠ±Šø ŠŗуŠæŠøтŠø Š·Š° Š½ŠµŠŗŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ Š³Ń€Š¾ŃˆŠ° тŠøтуŠ»Ńƒ: Š²ŠµŠ»ŠøŠŗŠø Š½Š°Ń€Š¾Š“Š½Šø рŠ¾Š“Š¾Ń™ŃƒŠ±.Ā 
Š Š°Š“Š¾Ń˜Šµ Š”Š¾Š¼Š°Š½Š¾Š²Šøћ - "Š”трŠ°Š“ŠøјŠ°" 1902.Ā -

senkaĀ  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā ivke

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"