Debeli Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 нисам рекао Игору да је педер. типично је педерски импутирати, да не кажем, стављати људима (речи) у уста. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Veliki skok broja novozaraženih Prema poslednjim podacima, u Srbiji je registrovano još 145 slučajeva koronavirusa. Inače, svi zdravstveni radnici i medicinsko osoblje, koji nisu vakcinisani, moraće da urade PCR test na koronavirus pre povratka na posao o svom trošku. Kako su javili mediji, ovu meru već primenjuju pojedine bolnice, a prema najavama, uvešće se u svim kliničkim centrima. Nevakcinisanom osoblju praktično je uslov za povratak na posao PCR test, bilo da se vraćaju sa odmora, slobodnih dana ili bolovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 13, 2021 Popular Post Report Share Posted July 13, 2021 Nisam cipovan Al ebvo me sad u srb, osećam se kao nov! Inače ni u Bru ni u bgd niko nam nije tražio ni pcr test ni potvrdu o vacc, ljudi jedni drugima na glavama, tolke su gužve da je čudo da svi ne dobijemo lepru 2 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 45 minutes ago, f4ts0 said: Inače ni u Bru ni u bgd niko nam nije tražio ni pcr test ni potvrdu o vacc, ljudi jedni drugima na glavama, tolke su gužve da je čudo da svi ne dobijemo lepru ja sad kad sam se vratEo, uredno su na ajrodromu svima tražili potvrde o vakcinaciji a ovi što nemaju idu tamo da im pišu karantEnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 13, 2021 Author Report Share Posted July 13, 2021 Ti nisi imao čarape, sredila mu Brnaba ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Eh sad: Quote СЗО против мешања вакцина: Ово је помало опасан тренд Водећа научница Светске здравствене организације Сумија Сваминатан саветовала је људе да не мешају вакцине против ковида-19 различитих произвођача, називајући то "опасним трендом", јер је потребно више података како то утиче на здравље. "Ово је помало опасан тренд. Биће хаотична ситуација у земљама ако грађани почну одлучивати када ће и ко узимати другу, трећу и четврту дозу", рекла је Сумија Сваминатан на онлајн брифингу. A ovamo naši kažu može mešanje. A super mi je i ovo, kao ono kad učiš minus i minus daju plus, plus i minus daju minus ... Quote Стратешка саветодавна група стручњака из СЗО у јуну је рекла да би вакцина Фајзер могла да се користи као друга доза након прве дозе Астра Зенеке, ако у међувремену дође до несташице Фајзер вакцина. У току су клиничка испитивања које води Универзитет у Оксфорду, а које ће се бавити мешањем Астра Зенеке и Фајзера, као и Модерне и Нововак вакцина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Sve je to super moj Laki...u vrlom, novom svetu sve može... mešaš pića, mešaš i vakcine... svi smo pobedili... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 6 minutes ago, absolute said: Sve je to super moj Laki...u vrlom, novom svetu sve može... mešaš pića, mešaš i vakcine... svi smo pobedili... bukvalno zezanje. ok bilo je i do sad, ali i sad je tek. ovamo pre x meseci pravili krivične prijave kad je neki mučenik dobio dve različite vakcine, sad idu preporuke ono ako ste dobili sinofarm slobodno roknite sputnik, posle astre idemo sa fajzerom ... 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Ljudi za vakcinisanje - ok, naucnici su napravili, drugi naucnici proverili, vakcine stite od bolesti, dokazano vec sve lagano, to je to. Ljudi protiv vakcinisanja - korona ne postoji, truju nas iz vazduha, stavljaju nam cipove, menjaju DNK, ZIG ZVERI ARGHGHG, ljudi gusteri....kao da svaki lik smisli svoju pricu, zilion nekih teorija. Zanima me da li se desava da se avaxi posvadjaju medjusobno, npr. jedan lik veruje da se vakcinama ubrizgavaju celije mrtve dece, a drugi tvrdi da se ubrizgava mini disketna jedinica komodora 64. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sting Posted July 14, 2021 Popular Post Report Share Posted July 14, 2021 I'll just leave this here ’20 things I’ve learned (or had confirmed) about humanity during the “pandemic”‘ 1/ Most people would rather be in the majority, than be right. 2/ At least 20% of the population has strong authoritarian tendencies, which will emerge under the right conditions. 3/ Fear of death is only rivalled by the fear of social disapproval. The latter could be stronger. 4/ Propaganda is just as effective in the modern day as it was 100 years ago. Access to limitless information has not made the average person any wiser. 5/ Anything and everything can and will be politicized by the media, government, and those who trust them. 6/ Many politicians and large corporations will gladly sacrifice human lives if it is conducive to their political and financial aspirations. 7/ Most people believe the government acts in the best interests of the people. Even many who are vocal critics of the government. 8/ Once they have made up their mind, most people would rather to commit to being wrong, than admit they were wrong. 9/ Humans can be trained and conditioned quickly and relatively easily to significantly alter their behaviors – for better or worse. 10/ When sufficiently frightened, most people will not only accept authoritarianism, but demand it. 11/ People who are dismissed as ‘conspiracy theorists’ are often well researched and simply ahead of the mainstream narrative. 12/ Most people value safety and security more than freedom and liberty, even if said ‘safety’ is merely an illusion. 13/ Hedonic adaptation occurs in both directions, and once inertia sets in, it is difficult to get people back to ‘normal’. 14/ A significant % of people thoroughly enjoy being subjugated. 15/ ‘The Science’ has evolved into a secular pseudo-religion for millions of people in the West. This religion has little to do with science itself. 16/ Most people care more about looking like they are doing the right thing, rather than actually doing the right thing. 17/ Politics, the media, science, and the healthcare industries are all corrupt, to varying degrees. Scientists and doctors can be bought as easily as politicians. 18/ If you make people comfortable enough, they will not revolt. You can keep millions docile as you strip their rights, by giving them money, food, and entertainment. 19/ Modern people are overly complacent and lack vigilance when it comes to defending their own freedoms from government overreach. 20/ It’s easier to fool a person than to convince them that they have been fooled. 3 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Lol i ovo neki antivakser piso! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 8/ Once they have made up their mind, most people would rather to commit to being wrong, than admit they were wrong. 9/ Humans can be trained and conditioned quickly and relatively easily to significantly alter their behaviors – for better or worse :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 1 hour ago, Johnn1e said: Lol i ovo neki antivakser piso! 2 hours ago, Sting said: 11/ People who are dismissed as ‘conspiracy theorists’ are often well researched and simply ahead of the mainstream narrative. : DD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 (edited) 4 hours ago, leisure said: Ljudi za vakcinisanje - ok, naucnici su napravili, drugi naucnici proverili, vakcine stite od bolesti, dokazano vec sve lagano, to je to. Ljudi protiv vakcinisanja - korona ne postoji, truju nas iz vazduha, stavljaju nam cipove, menjaju DNK, ZIG ZVERI ARGHGHG, ljudi gusteri....kao da svaki lik smisli svoju pricu, zilion nekih teorija. Zanima me da li se desava da se avaxi posvadjaju medjusobno, npr. jedan lik veruje da se vakcinama ubrizgavaju celije mrtve dece, a drugi tvrdi da se ubrizgava mini disketna jedinica komodora 64. teorija o ćelijama mrtve dece (u stvari geni mrtvog deteta) se odnosi na jednu gotovo čisto moralno-teorijsko-energetsku (u stvari religijsku) ravan i ima svoje utemeljenje u činjenici da je za Sputnjik V korišćena DNK umrle devojčice iz Holandije od pre 40-50 godina, radi reprodukcije komponente vakcine. ovu priču sam ispratio, jer je lansirana u Rusiji od strane njihovih pravoslavnih zilota. pročitao sam tekst nadahnutog kritičara koji je sadržaj vakcine na energetsko-hrišćanskoj ravni nazvao satanskim produktom budući da je veštački održava u životu deo mrtvog deteta radi ubrizgavanje reprodukovanih nusproizvoda tog procesa krštenim bićima. dakle, činjenice su činjenice, tumačenja su tumačenja. Edited July 14, 2021 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Ne bih da ti kvarim pricu Drale, ali vec si primio makar par vakcina koje su razvijene na najpoznatijoj imortalizovanoj celijskoj kulturi koja se koristi 70 godina vec. U pitanju je HeLa kultura celija od karcinoma grlica materice Henrijete Lacks, Afroamerikanke iz Baltimora, koja je glavna standardizovana ljudska celijska kultura u svim laboratorijama sveta i na kojoj je razvijeno ko zna koliko lekova i vakcina, pocev od Sabinove vakcine protiv Polia. Ali ne vidim cemu hvatanje za takve stvari i neke nebitne price kad ove od starta druge stvari ne stimaju i smrde. Ovako se samo medjusobno ljudi optuzuju da su glupi antivakseri ili vakseri dok se desava mozda najkontraverzniji dogadjaj ovog veka. Al dobro, to je i taktika, zavadi pa vladaj i hleba i igara, jos su stari Rimljani znali da je primene, sad je toliko usavrsena verovatno da niko vise i ne obraca paznju. Ah da, ko mi posle ovoga kaze da sam antivakser olize Stanku rch heh. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 3 minutes ago, Dule_smor said: Ne bih da ti kvarim pricu Drale, ali vec si primio makar par vakcina koje su razvijene na najpoznatijoj imortalizovanoj celijskoj kulturi koja se koristi 70 godina vec. U pitanju je HeLa kultura celija od karcinoma grlica materice Henrijete Lacks, Afroamerikanke iz Baltimora, koja je glavna standardizovana ljudska celijska kultura u svim laboratorijama sveta i na kojoj je razvijeno ko zna koliko lekova i vakcina, pocev od Sabinove vakcine protiv Polia. Ali ne vidim cemu hvatanje za takve stvari i neke nebitne price kad ove od starta druge stvari ne stimaju i smrde. Ovako se samo madjusobno ljudi optuzuju da su glupi antivakseri ili vakseri dok se desava mozda najkontraverzniji dogadjaj ovog veka. Al dobro, to je i taktika, zavadi pa vlada i hleba i igara, jos su stari Rimljani znali da je primene, sad je toliko usavrsena verovatno da niko vise i ne obraca paznju. Ah da, ko mi posle ovoga kaze da sam antivakser olize Stanku rch heh ja mislim da ovde bukvalno niko ništa zapravo ne zna 🙂 možda ima neki baš u vrhu iluminati elon maks rotari klub ekipa koja zna, ali to ono njih 10 - ovo ostalo mi deluje kao takvo ogromno polje neznanja toga šta se dešava da su sve opcije moguće. pre neki dan sam sa nekima pričao koji ovo vide kao način uništavanja srednje klase svugde. i to je jedan od scenarija, pa smanjenje broja ljudi, pa čipovi 5g ofc, ali imam utisak da ovde niko ništa više ne zna. pa evo i UK ovo što napisah dižu sve restrikcije u sred delte 🙂 mislim, ko je bio telefon 🙂 ali čak ne mislim ni da kraljica ima neku taktiku već su prosto ono, sad moramo i ovo da probamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 15, 2021 Popular Post Report Share Posted July 15, 2021 Znaci primili smo dnk mrtve crnkinje? Pametnome dosta 5 4 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted July 15, 2021 Popular Post Report Share Posted July 15, 2021 Ahaha...al nije bila trandza na tvoju zalost! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 2 hours ago, f4ts0 said: Znaci primili smo dnk mrtve crnkinje? Pametnome dosta Молим? Идем одмах по магнет да извадим чип. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 Eto taman možeš da opevaš taj dijabolični čin primanja čipa, predlažem naziv "Into the Undeath". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 15 hours ago, Dule_smor said: Ne bih da ti kvarim pricu Drale, ali vec si primio makar par vakcina koje su razvijene na najpoznatijoj imortalizovanoj celijskoj kulturi koja se koristi 70 godina vec. U pitanju je HeLa kultura celija od karcinoma grlica materice Henrijete Lacks, Afroamerikanke iz Baltimora, koja je glavna standardizovana ljudska celijska kultura u svim laboratorijama sveta i na kojoj je razvijeno ko zna koliko lekova i vakcina, pocev od Sabinove vakcine protiv Polia. Ali ne vidim cemu hvatanje za takve stvari i neke nebitne price kad ove od starta druge stvari ne stimaju i smrde. Ovako se samo madjusobno ljudi optuzuju da su glupi antivakseri ili vakseri dok se desava mozda najkontraverzniji dogadjaj ovog veka. Al dobro, to je i taktika, zavadi pa vlada i hleba i igara, jos su stari Rimljani znali da je primene, sad je toliko usavrsena verovatno da niko vise i ne obraca paznju. Ah da, ko mi posle ovoga kaze da sam antivakser olize Stanku rch heh nisam se upuštao u tumačenja, samo sam hteo da razjasnim tok priče koju sam ispratio. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted July 15, 2021 Popular Post Report Share Posted July 15, 2021 Dule caruje.... Nego momci...šta je sa imunitetom ljudi koji su preležali coronu? Zašto smo izostavljeni iz jednačnine? Kako to da je moja plazma (dadoh 3 puta u poslednjih 2 meseca) u stanju da leči bolesne, ali nije dobra protiv moje infekcije? Da li postoji statistika koliko je ljudi koji su koronu prelezali koji su je opet dobili i zasto ogranicenje (u vecini slucajeva) od samo 6 meseci? Da li postoji statistika koliko je ljudi koji su drugi put dobili koronu bili tesko bolesni? Šta kaže nauka? Dokle ćemo ruke prati? 1 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 1 hour ago, absolute said: Dule caruje.... Nego momci...šta je sa imunitetom ljudi koji su preležali coronu? Zašto smo izostavljeni iz jednačnine? Kako to da je moja plazma (dadoh 3 puta u poslednjih 2 meseca) u stanju da leči bolesne, ali nije dobra protiv moje infekcije? Da li postoji statistika koliko je ljudi koji su koronu prelezali koji su je opet dobili i zasto ogranicenje (u vecini slucajeva) od samo 6 meseci? Da li postoji statistika koliko je ljudi koji su drugi put dobili koronu bili tesko bolesni? Šta kaže nauka? Dokle ćemo ruke prati? kako misliš pa ok si, ti sa potvrdom o preležanom konradu možeš isto da ideš na putovanja i svašta nešto kao i vakcinisani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 Donekle... Ali to niko ne spominje. To me brine, iskreno. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 35 minutes ago, absolute said: Donekle... Ali to niko ne spominje. To me brine, iskreno. kako bre, svugde uvek ponavljaju kao papagaji "potvrda o vakcinaciji, potvrda o preležanom kovidu ili negativni pcr test ne stariji od 72h" 🙂 u samoj praksi je ofc stanje ludo, ali i priča shvatih da je najbolje kad ideš kolima, tu je pitanje dal' ko šta proverava i najčešće niko ništa ni ne proverava, dok je avionski najrizičnije da te cimaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts