trn Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 meni je nesto iritatantna ovde :D deluje da forsira, bolja je kad cuti(kao i sve zene heeeeeeeeeeeeee) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 ahahahahhahahahahah trn car :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 8 hours ago, trn said: meni je nesto iritatantna ovde :D deluje da forsira, bolja je kad cuti(kao i sve zene heeeeeeeeeeeeee) sva ta gostovanja po talk showovima su naravno skriptovana, pa je očigledno pitanje ko se kako snađe u tome. verovatno kolence zna više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Mala El je nova Natali Portman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 Nije. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 Shoosh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 (edited) Odgledah i ja u par dana seriju. Upravo veoma slična zapažanja kao i većina ljudi ovde. Serija je čist omaž 80-im od a do š, da ne nabrajam ovde opet sve momente koje su već svi skontali. Scenario je očigledno namerno rađen da bude površan i stereotipan, opet sa tim akcentom na 80e, i nerviralo mi je to što se forsirao klasičan koncept manjka komunikacije i slušanja šta drugi pričaju u svrhu zakomplikovanja radnje. Sve u svemu serija je plitka i ništa novo, ali je produkcija sjajna, i tehnički je savršeno odrađeno, a mala eleven je naravno nešto najbolje u seriji. Klinci na momente simpatični, na momente iritantni, kao i ceo stereotipni vajb tinejdž ekipe. Vilov burazer je meni isto jedan od boljih likova, i sam karakter i gluma lika. Pandur takođe, ali lepo je Kole zapazio da i gomila sporednih likova ima te svoje momente koji ih jasno definišu, iako su praktično nebitni (Ćale od Nensi i klinca, profesor), Glavni negativac mi je malo previše mlak. Sve u svemu od mene 7/10, jer je serija odlična ako se razume da je planski rađena da bude stereotipni omaž 80im, što i jeste slučaj. Odgledao sam je u cugu, a to valjda govori nešto. Neko je napred pomenuo da epizode nekako mnogo fino klize, nema onog otezanja kad ti dođe da izblejiš po netu dok prođu neke scene. Edited September 20, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Al si pokrio bulju od hejta, haha :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Ne razumem, misliš da imam loše mišljenje o seriji, ali pokušavam da to zamažem da ne bi hejtovala masa koja je voli? :D Moje mišljenje o seriji je baš tako kakvo sam napisao, tehnički sarvšeno odrađena i sa nekim zanimljivim karakterima, dakle generalno veoma prijatna za gledanje, ali plitka i ne donosi ništa novo (što je valjda i bila ideja serije). Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 ideja serije je da bude plitka... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 (edited) Ne razumem što bi bilo smešno, kad je baš takav vajb serije, možda sam jedino nesrećno odabrao reč. Ne komplikuje se previše pozadina, nema nikakvih teorija, neverovatnih obrta, neočekivanih momenata. Cela radnja je površna, ali ne zato što je neko ko je pisao scenario zajebao stvari, već zato što se išlo na taj treš sf šmek 80ih, koji nije imao tako zahtevnu publiku kao danas koja će da radi doktorate o radnji posle svake epizode popularne serije i da traže smisao života u svakom kadru, i onda se razočaraju kad to nije tako. Edited September 20, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 ja sam skontao šta je Чаbke hteo reći, možda je bolja reč "lagana" :) A glavni negativac "je suviše blag" - slažem se, ali mislim da su ovo namerno tako odradili, kao fora da do samog kraja mislimo da će možda preći na stranu dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Ne razumem, misliš da imam loše mišljenje o seriji, ali pokušavam da to zamažem da ne bi hejtovala masa koja je voli? :DNe loše, nego si baš bio politički korektan, defensive driving all the way, al si svakako popio hejt :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Serija nije losa ali je ekstremno precenjena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 serija je do jaja steta sto nisu eksperimentisali da sledeca sezona bude u 90.im, pa 2000. itd itd to bi bio takav pogodak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 On 9/20/2016 at 7:34 PM, SavKe said: Odgledah i ja u par dana seriju. Upravo veoma slična zapažanja kao i većina ljudi ovde. Serija je čist omaž 80-im od a do š, da ne nabrajam ovde opet sve momente koje su već svi skontali. Scenario je očigledno namerno rađen da bude površan i stereotipan, opet sa tim akcentom na 80e, i nerviralo mi je to što se forsirao klasičan koncept manjka komunikacije i slušanja šta drugi pričaju u svrhu zakomplikovanja radnje. Sve u svemu serija je plitka i ništa novo, ali je produkcija sjajna, i tehnički je savršeno odrađeno, a mala eleven je naravno nešto najbolje u seriji. Klinci na momente simpatični, na momente iritantni, kao i ceo stereotipni vajb tinejdž ekipe. Vilov burazer je meni isto jedan od boljih likova, i sam karakter i gluma lika. Pandur takođe, ali lepo je Kole zapazio da i gomila sporednih likova ima te svoje momente koji ih jasno definišu, iako su praktično nebitni (Ćale od Nensi i klinca, profesor), Glavni negativac mi je malo previše mlak. Sve u svemu od mene 7/10, jer je serija odlična ako se razume da je planski rađena da bude stereotipni omaž 80im, što i jeste slučaj. Odgledao sam je u cugu, a to valjda govori nešto. Neko je napred pomenuo da epizode nekako mnogo fino klize, nema onog otezanja kad ti dođe da izblejiš po netu dok prođu neke scene. meni je gotivniji pandur od eleven, za sve ostalo se apsolutno slažemo, realno vredi pogledati ali nije "OMG JOJ KAKVA SERIJA" kao što ljudi hajpuju. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 mala eleven koliko je gotivna u samoj seriji toliko je retard u rlu :D gledao sam neke klipove na yt gde gostuju po emisijama u americi i ono... mala je jeziva :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 mislim da je gotivna jer joj uloga nije zahtevna sa strane dijaloga i nekog ativnijeg ucesca, rezija i kamera su je izbacila u prvi plan (uslovno, verovatno je bolje reci da joj je uloga specificna u odnosu na ostale) a onda kada je progovorila i pocela sa nekom normalnom mimikom upropastila je nas dozivljaj nje same iz serije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 jel sam ja retardiran ili na youtubu nema neke kompilacije soundtrackova iz serije, ali ne originalnih pesama iz osamdesetih, vec onih u new retro synth fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 ima da se skine na torrentu, ako ti je neka pomoć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 na pocetku seste epizode stiv i oni retardi u kolima slusaju sunglasses at night od korija harta...radnja se desava u novembru 1983, a ta stvar je izasla januara 1984, :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 http://pitchfork.com/news/67214-netflixs-stranger-things-soundtrack-detailed/ https://thepiratebay.org/torrent/15552381/Kyle_Dixon__Michael_Stein-Stranger_Things_OST(2016)_[320kbps] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 To bre Brue, ruka ti se pozlatila...nho! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Odgledah konacno sve, malo su bezveze zavrsili sezonu glupim cliffhangerom, al dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts