Kole Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 za 2 nedelje na netflixu krece serija Stranger Things (pravi je wayward pines ekipa), deluje kao mracnija varijanta ET-a (80s kids film wibe generalno, sto je plus na nevidjeno =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Stranger things Deluje sjajno, prve dve epizode. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 4 hours ago, Lucky said: cover je kao za kombinaciju star warsa i akcionog dečijeg filma osamdesetih :) pa takva je i serija :D - gunisi/it/et pomesani. Meni se mnogo svidja :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 ah, i mislio sam - ali je opis na netu delovao "ozbiljnije". baš je neko u redakciji pomenuo da mu je zanimljiva, pa ću svakako da bacim pogled. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 1 hour ago, f4ts0 said: pa takva je i serija :D - gunisi/it/et pomesani. Meni se mnogo svidja :D Najzad jedna serija, bez tučnjave, trke automobilima i lupanja, vulgarnog rečnika, nepotrebnog explicitnog seksa i obavezne LGBT "drame" pa makar nek je i za pretinejdžersko doba.. Ono malo "ruskog" može da se oprosti. Prava serija za insomniju a ne Lucky choice serije da se "bojiš da zaspiš" do ujutru xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 3 minutes ago, BoskoG said: Prava serija za insomniju a ne Lucky choice serije da se "bojiš da zaspiš" do ujutru xD takva serija ne postoji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Stranger Things Ovaj netflix kida pa razvaljuje. Muzika, prica, gluma, ma sve je epski. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 On 7/18/2016 at 11:57 PM, Crno-Sunce said: Stranger Things Ovaj netflix kida pa razvaljuje. Muzika, prica, gluma, ma sve je epski. Почео тек да гледам и умало нисам заплакао до шпице. Јбга, вратило ме у време филмова осамдесетих... Silver Bullet, Watchers... морам опет да узмем да одгледам оно од Спилберга Super 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2016 Author Report Share Posted July 20, 2016 super 8 je jj abrams (u rezimu "kopiram spilberga") bolje da ponovis navigatora i goonies nego super 8 =o) also, pitanje: koji je smisao ostavljanja vesti ili trejlera za stvari na news topicima (bilo tv bilo movie) ako ljudi ili ne gledaju ili predju preko njih kao da ne postoje? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 4 hours ago, Kole said: super 8 je jj abrams (u rezimu "kopiram spilberga") bolje da ponovis navigatora i goonies nego super 8 =o) also, pitanje: koji je smisao ostavljanja vesti ili trejlera za stvari na news topicima (bilo tv bilo movie) ako ljudi ili ne gledaju ili predju preko njih kao da ne postoje? =o)) Намерно баш Super 8, јер је са тим шмеком, али опет није то. А под "тим" подразумевам идеализоване филмове из детињства/младости које дефинитивно не смем да дирам и "обновим", да ми се не би догодило исто као са Демонима (онај италијански стари, има чак и други део... хм, а можда су касније снимили још). Њих сам прво давних дана гледао, у основној чини ми се, и били су "у јбтеее", а онда погледам поново након пар година, при крају средње, и испадне да је филм крш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Odgedao stranger thinghs do kraja, serija je totalno mashallah. Dugo nisam ovako uzivao. Jeste da ima sve ocekivane klisee (IT, stand by me, goonies, cak i bolnicka scena sa semom frodom merijem i pipinom), ali svi klisei su predivno ukomponovani, i moram priznati da odavno nisam uzivao ovoliko gledajuci seriju, i da me je bas rastuzio kraj :D Predvidjam drugu sezonu, ali sa skroz drugim likovima - nesto kao true detective u stvari ovako je IT trebalo da izgleda, tj kako sam ga ja zamisljao pre nego sto sam odgledao ekranizaciju :D I koliko mi je tada bila uzasna, sada su mi ekranizacije stivena kinga sa pocetka devedesetih vrhunske (osim langolijera, to je bas los film) - sorry za digresiju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Stranger Things, da ne ponavljam sve vec receno, odgledao sa uzivanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Ja sinoc krenuo na Netflixu, odgledao prve 2 pred spavanje. Da nije bilo vec pola 3, pustio bih i trecu... Odlicna! Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 jep, vrhunska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 ajmo neke pretpostavke, teorije ? :D šef policije odnosi onoj maloj hranu jer je postala "cudoviste" kad je unistila ono ? mali vil je isto zaražen? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Stranger things gledati pod obavezno serija kida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 (edited) Stranger things Cekamo sezonu 2, potvrdili su da ce je biti, i cini mi se da sam negde procitao da ce zadrzati original cast, samo se ne zna da li ce biti samo nastavak price, ili neki prequel, ili neka totalno druga prica. Edit: kako se bre dodaje spoiler, zamalo da ispisem na zivo :D Edited July 26, 2016 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 staviš [ spoiler ] i [ / spoiler ] i uživancija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 (edited) intervju sa producentima Stranger Thingsa, bice jos sezona =o) http://www.slashfilm.com/stranger-things-shawn-levy-dan-cohen-interview/ poredjenje kadrova iz serije sa filmovima kojima se odaje omazh Edited July 28, 2016 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Jel stvarno tolko dobra serija - Stranger Things ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 1 hour ago, Veljok said: Jel stvarno tolko dobra serija - Stranger Things ? haha, sudeći po pisanju ovde + po pričama ljudi sa strane - jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 hah, kolko sada moj post deluje glupo u ovom topiku :)) okej, bacamo se na posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Мени изгледа није ударила жицу као већини. Серија је чисти омаж осамдесетим и апсолутно ништа ново не доноси, али је све лепо спаковано, музика, режија, глума, све је на месту. Клинци су ми мало иритантни да будем искрен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 ja odgledao danas sve :D ok je serija, nista spektakularno.. malo me nervira gluma vinone rajder, al ae.. mala EL je pokidala! :) ceka se s2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 U odnosu na druge serije koje se vrte, jeste spektakularna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts