Lex Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 9 minutes ago, tortky said: Super radi novi quote. Umesto novikvot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 13 hours ago, Lex said: novikvot! Novogovor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 da li su na svim podforumima sve strane sem prve nedostupne ili samo na ovima u zabavi gde sam probao? tj https://forum.klanrur.rs/forum/44-film-tv/?page=2 ilihttps://forum.klanrur.rs/forum/45-sport/?page=2 nece da mi se ucita, ili bilo koji drugi page same prvog, ne samo page 2, nego stoji bela strana nista se ne desava.... ali! topici koji su na tim daljim stranama mogu da se nadju preko searcha (koji omg radi) nakon daljeg "istrazivanja" linkovane strane oce da se ucitaju ako se pejstuje adresa u novi cisti tab, ali i dalje interna navigacija subforumom fejluje i onda nece da se ucita p1 ili p3 ili bilo koji drugi page.... problem perzistrira u hromu, ffoxu i vivaldiju pozdrav osobi koja ce da se bavi ovim rebusom i sng =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 СНГ! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 days won Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Forum radi preko "normalnog" interneta a preko mobilnog MTS stalno popijem "Internal error, ne mož da servisira rekvest" (figurativno popijem, ne bukvalno ko Dule) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 2 hours ago, voodoo_ said: Forum radi preko "normalnog" interneta a preko mobilnog MTS stalno popijem "Internal error, ne mož da servisira rekvest" (figurativno popijem, ne bukvalno ko Dule) Исто, ја отворим РУР у једном прозору у Хрому (док сам на вајерлесу), па ми после ради и на МТС-у, али да га отвори овако неће. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2018 Author Report Share Posted January 9, 2018 dajte IP kojim pristupate pa ne otvara, da probamo opet da vidimo šta je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 212.200.247.167 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2018 Author Report Share Posted January 12, 2018 za sada se ispostavlja (a proverićemo još) da je nešto povezano sa provajderom, što je dodatni nivo problema ako je zaista tako. On 1/2/2018 at 6:18 PM, Kole said: da li su na svim podforumima sve strane sem prve nedostupne ili samo na ovima u zabavi gde sam probao? tj https://forum.klanrur.rs/forum/44-film-tv/?page=2 ilihttps://forum.klanrur.rs/forum/45-sport/?page=2 nece da mi se ucita, ili bilo koji drugi page same prvog, ne samo page 2, nego stoji bela strana nista se ne desava.... ali! topici koji su na tim daljim stranama mogu da se nadju preko searcha (koji omg radi) nakon daljeg "istrazivanja" linkovane strane oce da se ucitaju ako se pejstuje adresa u novi cisti tab, ali i dalje interna navigacija subforumom fejluje i onda nece da se ucita p1 ili p3 ili bilo koji drugi page.... problem perzistrira u hromu, ffoxu i vivaldiju pozdrav osobi koja ce da se bavi ovim rebusom i sng =o)) ovo bi sad trebalo da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Pošto je ovo topic "Lista traženih izmena", tražim jednu izmenu. Vrati pluse Lucy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 On je Luky, ne Lucy. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Sonty pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Plucy :D Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 ne znam da li se ovo nekome desava sa obzirom na to da mislim da sam jedini koji se loguje preko moba. dakle, kad postujem u nekoj temi i krenem da kucam posle mozda 3-4 reda krece telefon da laguje i samo mi skloni tastaturu, i onda treba da drndam back na mobu pa mi nekad vrati tastaturu a nekad mi vrati stranicu. isto tako mi se desava kad kvotujem nekoga da mi ostane taj isti kvote aktivan i ne mogu da ga izbrisem vec samo da ga ukljucim u odgovor Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2018 Author Report Share Posted January 25, 2018 21 minutes ago, FATA said: ne znam da li se ovo nekome desava sa obzirom na to da mislim da sam jedini koji se loguje preko moba. dakle, kad postujem u nekoj temi i krenem da kucam posle mozda 3-4 reda krece telefon da laguje i samo mi skloni tastaturu, i onda treba da drndam back na mobu pa mi nekad vrati tastaturu a nekad mi vrati stranicu. isto tako mi se desava kad kvotujem nekoga da mi ostane taj isti kvote aktivan i ne mogu da ga izbrisem vec samo da ga ukljucim u odgovor ovo drugo sam i ja mislim primetio jednom, ali za ovo prvo nisam siguran, proveriću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 On 1/9/2018 at 1:55 PM, Elvis J. Kurtovic said: Исто, ја отворим РУР у једном прозору у Хрому (док сам на вајерлесу), па ми после ради и на МТС-у, али да га отвори овако неће. Samo da kažem rezultate najnovijeg istraživanja I dalje zeza preko MTS-a ako otvorim homo pejdž foruma, ali ako ukucam adresu nekog podforuma, npr. forum/24-rastibudjilizovane-klejbezable/, onda otvara bez problema. Rekao bih da je nešto zeza u vezi sa dohvatanjem novog i nepročitanog čontenta u odnosu na prethodnu posetu. Tako da Laki THANKS FOR NOTHING! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2018 Author Report Share Posted February 18, 2018 46 minutes ago, voodoo_ said: Samo da kažem rezultate najnovijeg istraživanja I dalje zeza preko MTS-a ako otvorim homo pejdž foruma, ali ako ukucam adresu nekog podforuma, npr. forum/24-rastibudjilizovane-klejbezable/, onda otvara bez problema. Rekao bih da je nešto zeza u vezi sa dohvatanjem novog i nepročitanog čontenta u odnosu na prethodnu posetu. Tako da Laki THANKS FOR NOTHING! pa sunce mu ... a ajde probaj forum.klanrur.rs i probaj forum.rur.rs ? isto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Ja sam probao i jedno i drugo, i dalje mi ne rade minusevi. Ne znam jel do mene, ili je nesto drugo u pitanju. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Sad radi, ali je redirekcija automatska na forum.rur.rs, great success Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Author Report Share Posted February 19, 2018 pa i treba da je redirekt, nije više forum na forum.klanrur.rs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Pa ne žalim se nego samo da prijavim slučaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Сејм хир, ферцера. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Author Report Share Posted February 19, 2018 1 hour ago, voodoo_ said: Pa ne žalim se nego samo da prijavim slučaj ok, zbunilo me ono "ali" u tvojoj rečenici :) 18 minutes ago, Elvis J. Kurtovic said: Сејм хир, ферцера. neki čudan trip je onda bio u pitanju sa klanrur.rs kao adresom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts