Lucky Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 zvezdica u gornjem desnom uglu pored lupe za search je new content na mobile skinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted July 27, 2015 Popular Post Report Share Posted July 27, 2015 Sklonite ovo + Quote dugme oka vam, stalno klikcem misleci da su spojleri 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 I maknite srca, i popravite filter by forum na new contentu curi mi CS podforum u balon percepcije jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Psst, ne diraj, našli su se jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Posle par dana korišćenja mogu reći da mi je forum nerealno nepregledan. quote dugme, reputacija, signe, navigacija, razvučeni youtube klipovi, sve je užasno :Di je l' sam istripovao ili sad ne postoji opcija da mi ne prikazuje signe svih korisnika? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 pa jeste nepregledno malo, ali generalno je ok. Sem toga famozni rur sadržaj je tu, samo malo da se stabilizuje stanje i navikavanje, pa nastavljamo po starom.Inače na velikom monitoru (22") ok skroz izgleda, na telefonu se ne može baš uspešno raditi iz browsera, a tapatalk mi ne radi because winphoneno navici cemo se You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Posle par dana korišćenja mogu reći da mi je forum nerealno nepregledan. quote dugme, reputacija, signe, navigacija, razvučeni youtube klipovi, sve je užasno :Di je l' sam istripovao ili sad ne postoji opcija da mi ne prikazuje signe svih korisnika?Ima opcija kad edituješ svoju signu, ali naravno, radila je samo prvi put kad sam je setovao do logouta i nikad višeedit: upalio, ugasio, opet radi, videćemo koliko dugo Edited July 27, 2015 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Probanana Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 OK, dok ne napravimo združenu listu stvari koje je potrebno popraviti i/ili razmotriti, ovako:1. Dobar deo nekih od problema i stvari koje ne rade se rešava tako što se izlogujete pa ulogujete ponovo. Za one koji to i dalje ne umeju da urade, mi ćemo to uraditi u jednom trenutku u budućnosti - svi će biti izlogovani automaCki pa će se morati ponovo logovati.2. Trebalo bi da su svi forumi sređeni po pitanju onog da su prebačeni iz nekog razloga u "Questions" tip foruma - sada su svi iznova "normalni". Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Могло би ово Quote да се помери на десно, пре и до + и - и овог смешног гејовског срца (које треб уклонити и оставити само број). И има ли који ћирилични скин! И да се постављени клипови/слике не прилагођавају ширини места за пост, него да имају неку минималнију вредност. Чак и ако може да се то стави да се подешава од стране корисника (можда се некоме ово и свиђа). Нпр да имају величину као код постовања - димензије су далеко мање и не развлачи се цео клип по ширини. Edited July 27, 2015 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 Mislim da bi ćirilični skinovi mogli biti ubačeni samo kada se pojavi language pack za srpski jezik i za Invision 4.Za srca mislim da smo nemoćni, ali će taj sistem biti promenjen verovatno dodatno.Što se tiče širine klipova i slika, videćemo, slike ćemo svakako srediti, za youtube embed ne znam da li postoji opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Posle par dana korišćenja mogu reći da mi je forum nerealno nepregledan. quote dugme, reputacija, signe, navigacija, razvučeni youtube klipovi, sve je užasno :Di je l' sam istripovao ili sad ne postoji opcija da mi ne prikazuje signe svih korisnika?Ima opcija kad edituješ svoju signu, ali naravno, radila je samo prvi put kad sam je setovao do logouta i nikad višeedit: upalio, ugasio, opet radi, videćemo koliko dugomeni ne radi uopšte :((((palio, gasio, menjao svoju signu, menjao skin i u svom kombinacijama vidim tuđe. Edited July 27, 2015 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Posle par dana korišćenja mogu reći da mi je forum nerealno nepregledan. quote dugme, reputacija, signe, navigacija, razvučeni youtube klipovi, sve je užasno :Di je l' sam istripovao ili sad ne postoji opcija da mi ne prikazuje signe svih korisnika?this sve vidim nabacano svuda oko sem teksta ljudi koji pisu nesto na telefonu i dalje katastrofa, tekst se nalazi izmedju svih linija i dugmica pa se tek nista ne vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Upališ, save, ugasiš, save, radi na rur light npr.Ne radi na RUR Light 5 al tu ne radi ni gornja kontrola ni profili etc Edited July 27, 2015 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 oduvek mi je beo rur pa mi ova promena i nije strašna, rur light radi sasvim okeji za druge ne znam, ali ja sam za to da se ugase notifikacije, ne treba praviti društvenu mrežu od ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) giff old forum back Edited July 27, 2015 by mohr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 Da vidimo dalje ....1. Avatari su opet kvadratasti i nisu okrugli, iako nemam pojma šta je tu kome smetalo, al' da ne bude da ne slušamo glas javnosti!2. Dodatno je optimizovana tema za mobilne.3. Izbačene su dve teme iz rotacije jer su pravile probleme a i nisu se mogle lepo podesiti.4. Fluidna širina svake od tema je podešena na 80% sa prethodnih 95% tako da sada malo više diše a opet je šire nego pre.5. Slike (trenutno _ne_ i youtube) su fiksirane na 1024 širine, videćemo kako će to raditi u praksi. Pošto 80% posetilaca ima 1920x1080 rezoluciju, trebalo bi da lepo legne.oduvek mi je beo rur pa mi ova promena i nije strašna, rur light radi sasvim okeji za druge ne znam, ali ja sam za to da se ugase notifikacije, ne treba praviti društvenu mrežu od ovogaNe razumem ovo oko notifikacija - to je slobodan izbor svakog forumaša a notifikacije inače nisu menjane i iste su kao u prethodnoj verziji. Možda misliš na nešto drugo što mi je promaklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Ne razumem ovo oko notifikacija - to je slobodan izbor svakog forumaša a notifikacije inače nisu menjane i iste su kao u prethodnoj verziji. Možda misliš na nešto drugo što mi je promaklo.Mislim da prota misli na notifikacije koje dobijas kada ti neko da plus na nekom postu.I da ovo sto vitja kaze, mnogo tripuje to da li ima novog posta u nekoj temi ili ne. Edited July 27, 2015 by Hijavata Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 Overite da li ima setovanje u skinu da se malo "doradi" izgled popular posta;boja brojeva strana topika na pretrazi (ne u samom topiku);boja panela sa leve strane (trenutno štrči belo na dark 2 temi, bilo bi super ako može malo da se uskladi sa ostatkom dark teme);mislim da su ikonice koje označavaju da li ima novi post u temi i da li je poslednji post pročitan obrnute (trenutno mi stoji jarko siva zvezdica na PROČITANIM temama, a daleko neprimetnija-tamno plava na temama koje imaju novi post.- popular - ima beli okvir to sam video, to moramo da sredimo.- boja brojeva strana - ovo je katastrofa sada.- boja panela sa leve - ovo ne kapiram, daj neki screenshot, ne vidim ništa belo?- ikonice - na dark 2? ima krug ako topic ima nove postove, nema kruga ako ga nema? Da vidimo dalje ....1. Avatari su opet kvadratasti i nisu okrugli, iako nemam pojma šta je tu kome smetalo, al' da ne bude da ne slušamo glas javnosti!2. Dodatno je optimizovana tema za mobilne.3. Izbačene su dve teme iz rotacije jer su pravile probleme a i nisu se mogle lepo podesiti.4. Fluidna širina svake od tema je podešena na 80% sa prethodnih 95% tako da sada malo više diše a opet je šire nego pre.5. Slike (trenutno _ne_ i youtube) su fiksirane na 1024 širine, videćemo kako će to raditi u praksi. Pošto 80% posetilaca ima 1920x1080 rezoluciju, trebalo bi da lepo legne.6. Svi moderatori bi trebalo da imaju svoje funkcije nazad, kome nešto ne šljaka neka se javi.Ne razumem ovo oko notifikacija - to je slobodan izbor svakog forumaša a notifikacije inače nisu menjane i iste su kao u prethodnoj verziji. Možda misliš na nešto drugo što mi je promaklo.Mislim da prota misli na notifikacije koje dobijas kada ti neko da plus na nekom postu.I da ovo sto vitja kaze, mnogo tripuje to da li ima novog posta u nekoj temi ili ne.Opcije za notifikacije pa deselektuješ? - http://forum.klanrur.rs/notifications/options/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 sad je sužen default. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 sad je sužen default.draško prestani da sediš na ušima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Рур Дарк 2, када се кликне на "New content" са леве стране искочи бели панел где се бира који се нови садржај приказује. То мало боде очи.Где се беше бирају подфоруми који се појављују када се траже нови постови? Да не гледамо сви ЦС подфорум :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Зашто нпр овај линкAdaptacija stana :) Slobodno provjerite sajt pa me pitajte ako sta trebate.директ пребаци на страницу, тј напушта рур, а не отвара нови прозор?Овде сад овако квотовано одради како треба, тамо у топику јок.Зар не би требало сви линкови да отварају нови прозор или таб, како би корисник и даље остао на кланрур страни? Едит: Иначе, нпр постовање овога је захтевало једно 10 и више секунди из не знам ког разлога (нешто је спор форум од момента апдејта на нову верзију) Edited July 28, 2015 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Evo i jedna zamerka, tema koja generalno na kompu najkorektnij izgleda (meni) ima taj prosto neverovatni bug sa velikim avatarima. Rur dark You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 dobro je, mislio sam da se samo ja tesko navikavam na promene:)lol, jedva sam nasao create new toipic opciju:)...makar na nauci nemam start new topic opciju, neko moram da idem na onaj plus i create new contestSta su nagrade? Antibiotici? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 E imam predlog za rur bota i vesti, nemojte da kratite pola vesti da bi mi svi kliknuli da idemo direkt na sajt, nema svrheStavite da ceo tekst bude u jednom postu, oni koji citaju vesti citace prvo sa foruma posto stalno vise ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts