Lucky Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Novi Kanye cover :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 (edited) http://i.imgur.com/zYvbPns.pngOn je kralj :))) Edited February 12, 2016 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 (edited) Imaju dve stvari sa novog albuma@Lucky Menjao je cover jedno 5 puta :D edit: Zapravo izasao je album, slusace se ovih dana ^^ Edited February 12, 2016 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Која хипстерчина, ово нисам видео никада : ) не пратим га шта ради, али видео сам ону његову "модну" линију, и сада овај кавер, укус и стил НУЛА у оба случаја Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 (edited) ukus i stil? kod Kanjea? pa jedini Crnja sa stilom je Morgan Frimen, i pokušava da ga sledi Denzel Vošington. ostalo je za polja pamuka (pardon my french). Edited February 12, 2016 by Debeli 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Teška nedelja, moj Drale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3424314/God-s-dream-Never-speak-kids-Kanye-West-makes-indirect-apology-dragging-Amber-Rose-Wiz-Khalifa-s-23-month-old-son-Twitter-war-words.html niggaz gonna nigg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 come on son Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Gledam pre neki dan nekog lika na youtubu koji se inače manje više normalno oblači, ali taj dan navukao neki iscepani džemper. I nije kao da je na jednom ili dva mesta popustilo predivo, nego ono baš momački uništen džemper kao sa prosjaka da ga je skinuo. Nije mi bilo mrsko, pogledam u komentare - i vidim svi manje više zbunjeni oko džempera sve dok se nije javio jedan lik koji ih je sve ispravio - ne nosi on iscepan džemper, nego poslednju Kanje Vest kreaciju od tipa $500!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted February 12, 2016 Popular Post Report Share Posted February 12, 2016 bilo, al nema veze, uvek se nasmejem :D 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Nije mi bilo mrsko, pogledam u komentare - i vidim svi manje više zbunjeni oko džempera sve dok se nije javio jedan lik koji ih je sve ispravio - ne nosi on iscepan džemper, nego poslednju Kanje Vest kreaciju od tipa $500!!! 500 :Dhttps://www.ssense.com/en-us/men/product/yeezy-season-1/grey-patched-destroyed-sweater/1316233 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 (edited) samo lagana prica Edited February 12, 2016 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Lik nije iz geta uopste :D cudno za jednog crnca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 platio bih da gledam kako ga neko razvlaci po ulici u onom gore plavi duks/zelena jakna autfitu. povraca mi se od isforsiranosti i milijardu kompleksa i cega sve ne koji vriste iz slike Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Ne mozes izbaciti crnju iz crnje je ono sto trazis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 možeš, pogledaj gospodina Freimena, on sa "crnjom u crnji" nema ništa.stvarno, ispada da hejtujem Kanjea. štaviše, ispada sad da hejtujemo Crnce. ja nemam ništa protiv Crnaca, oni su mi, štaviše, gotiva (verovatno zato što ih viđam samo na četvrtastim ekranima). ni protiv Kanjea nemam ništa. on mi onako deluje kao generički slepac. ja smatram samo, da je Kanje običan seljanski kompleksaš, ali ako me ubediš da je Kanje crnački Rambo Amadeus Genije, Svjetski Mega Car, spreman sam da promenim mišljenje. mada, sa tom tv sapunicom, koju on naziva svojim životom, male su šanse da me ubediš. opet, možda je on tolika carina da nas sve troluje i piša po nama, a možda je, opet samo pronicljiv lešinar ljudske gluposti, prepredeni pokvarenjak, koji sebi na korist koristi najgore u ljudima. ili možda nešto treće.stvarno ne znam ništa o Kanjeu, glupo mi je da guglam, da sam trošim sate da utvrđujem šta je bitno a šta ne, šta je laž, a šta ne, šta je hejt a šta ne... voleo bih da mi jedan fan napiše nadahnut kratak promo, da mi proda Kanjea. to bi mi ulepšalo dan.:) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Црнци имају своју естетику, која нама можда делује ружно, али они то износе јебено до јаја. Нема ништа ружније него беља, или не дај боже жутаћ, који трајхардује да буце црнац гардеробом. Ово што Кање фура ми делује као дело лоше истрипованог берлинског хипстера. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Циганска естетика је још јача, јер је много ружнија, а добро им стоји. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Црнци имају своју естетику, која нама можда делује ружно, али они то износе јебено до јаја. Нема ништа ружније него беља, или не дај боже жутаћ, који трајхардује да буце црнац гардеробом. Ово што Кање фура ми делује као дело лоше истрипованог берлинског хипстера. Sto se oblacenja tice ja se drzim aristokratske belacke klasike, sa tim nema greske :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Како сада ово да протумачим, сем да се теби свиђа црначки стил (иначе, нисам се изјаснио шта мислим лично о томе, тако да prejudice is on you!) па си ми ударио контру овим енглеским ужасом Лонгли, суштина је да је Кање позерчина тешка, и продаје црно испод ноктију за бубреге : )А можда си се пронашао у овом "трајхардовање", знам да волиш тај фазон, али ниси ти трајхардер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 (edited) Ukratko, nisam ni jednu od te dve pretpostavke imao u glavi, nego ja gledam to drukcije. Konkretno crnje su uticale na oblacenje celog sveta, sto je i cinjenica jer sav taj streetwear koji furaju tinejdzeri svih boja trenutno po svetu ima korene u "hip hop oblacenju" i to se vidi na svakom komadu odece pocevsi od zare i h&m-a preko ovih nezavisnih proizvodjaca pa do louie vuittona i guccija i ostalih. Moda u hip hopu je uticila i ucinila da i belacka odeca postane zanimljivija i cela jedna industrija je to prihvatila kao sledeca stvar. Tako da "crnacko" oblacenje i stil vise ne postoje, to je sada globalan trend i stil ogromnog broja ljudi. A slika je ekstrem "belackog" oblacenja kao i slika koju ti imas u glavi kada kazes "crnacko" oblacenje.A sto se kanjea tice, nemam nameru da vodim krstaske ratove u njegovo ime :D, ranije sam i imao zelju dok je hip hop i dalje bio u bunaru, sada je jedan od najdominantnijih faktora u pop kulturi (svidjalo se to ljudima ili ne :D) tako da I ain't even mad na prozivke :). Sto se modne linije Yeezy season 3 tice, meni licno je ocajna i ne bih obukao nista od toga, ali kao sto ne bih obukao 90% stvari koje sam video kao visoku modu , npr. Ali kada ovako nesto dodje iz neke velike modne kuce, onda je to testiranje limita, probijanje novih pravaca, umetnost, a kada KANJE napravi nesto onda je on hipstercina supak crnja slepac kompleksas egotiper. Tvoj beef je vise sa modom nego sa Kanjeom. Ako pricamo o oblacenju, ne znam jel ima jos nesto oko cega si ljut na Kanjea osim ove lose modne linije :DEvo jedna lepa pesma, sirite ljubav <3 Лонгли, суштина је да је Кање позерчина тешка, и продаје црно испод ноктију за бубреге : )Ne, to je tvoja sustina. Moja je da je napravio losu kolekciju mos misliti ne moze sve sto napravi da uspe, niko ko se bavi kreativom ne moze da garantuje uspeh svog proizvoda, takav je posao, nesto je bolje nesto losije. Npr. vecina patika sto je dizajnirao su mi super, ova kolekcija je losa, videcemo kakve ce dalje biti stvari. Edited February 13, 2016 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted February 13, 2016 Popular Post Report Share Posted February 13, 2016 Čovek ima dve tašte, sve mu je dopušteno 4 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 (edited) Konkretno crnje su uticale na oblacenje celog sveta, sto je i cinjenica jer sav taj streetwear koji furaju tinejdzeri svih boja trenutno po svetu ima korene u "hip hop oblacenju" i to se vidi na svakom komadu odece pocevsi od zare i h&m-a preko ovih nezavisnih proizvodjaca pa do louie vuittona i guccija i ostalih. Moda u hip hopu je uticila i ucinila da i belacka odeca postane zanimljivija i cela jedna industrija je to prihvatila kao sledeca stvar. Tako da "crnacko" oblacenje i stil vise ne postoje, to je sada globalan trend i stil ogromnog broja ljudi.Слажем се.Да, на екстрем сам мислио са "црначким облачењем". Могли смо онда о томе да причамо него да сада дефинишемо појам у корену : )Оно што сам хејтовао је фурање нечега ради нечега, не зато што се неко осећа на одређен начин, а то је трајхардовање. Или ако се не осећа онако како се стилизује, може то да буде кул ако то ради костимски на пример, без неких фејк идентификација. Може и тако. Ali kada ovako nesto dodje iz neke velike modne kuce, onda je to testiranje limita, probijanje novih pravaca, umetnost, a kada KANJE napravi nesto onda je on hipstercina supak crnja slepac kompleksas egotiper. Има и тога, ал код мене конкретно није то случај. Ево Diesel који готивим, у новој колекцији сам видео џемпер на ту "бескућник сам" фору, и то ми је прејадно што су урадили.Tvoj beef je vise sa modom nego sa Kanjeom. Ako pricamo o oblacenju, ne znam jel ima jos nesto oko cega si ljut na Kanjea osim ove lose modne linije :DМислим да у овом случају више имам биф са Кањеом, јер могу директније да уперим прст него када то уради Diesel нпр. У питању је личност која стоји иза тога, а не нека велика компанија, па ми је сразмерно већи хејт када то уради појединац него група људи за које ни не знам ко су. Edited February 13, 2016 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 ne znam ja sam nekako čudno zgotivio kanjea u poslednje vreme. pratim šta radi, smejem se i ne verujem dobar je kanje, bio je talentovan do jaja, odličan producent koliko sam skontao i dobar reper. kapiram da je sve to on i dalje, samo što nije talentovan koliko sebe predstavlja da jeste. upustio se u previše, hoće da bude ekscentrik na silu i to se prepoznaje, i zato nikada neće postati najveći stvaralac današnjice, vorhol 21. veka, inspiracija drugim umetnicima i ostalo što priča. jbg, talk is cheap a ovo sve što radi ne prati priču Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts