overkind Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 Швед? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 bome, da ne okaci manson ikonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 22 minutes ago, overkind said: Швед? Belgija, jedan drugi forumaški gastos! :)) Ovoga puta si off the hook, predstavljala vas je ipak standardna predstavnica švedske 🙂 i još se plasirala i u finale sa nekom raspad pesmom. mislim, jesu eurosong pesme krš ali ove godine su baš krš krš 🙂 9 minutes ago, mladenq said: bome, da ne okaci manson ikonu... rln u subotu nema zezanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 Pa nije ovaj redosled po broju glasova koliko skapirah? Al ikona svakako ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 13, 2022 Popular Post Report Share Posted May 13, 2022 kad ce rur da evoluira i prestane da spominje ovo takmicenje 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Pa nije ovaj redosled po broju glasova koliko skapirah? Al ikona svakako ofc! nije, rendom je, ali svakako nije svejedno kad ti izgovore ime prvom ili drugom ili kad grickaš nokte poslednji :)) nego, odvojena tema, bio sam prvi put juče u galeriji tržnom centru gore u food courtu i razočarao se time da je i kod nas stigao taj koncept koji sam viđao preko po nekim tržnim centrima... ne znam ni kako bih to nazvao ali "štancovanje fast-foodova" od strane jedne firme. OK, razumem to u Rumuniji ili Češkoj ili šta god, gde nisu čuli za hranu 🙂 ali mi je baš bedak kad je kod nas 🙂 To je ona fora da navodno imaš 10 fastfoodova - meksički, pice, KFC-ripof, burgeri, giros itd, a ustvari sve drži jedna firma koja je na stocku našla logo i napravila ime i brend i onda cepa. I najčešće je to kopija nekog drugog poznatijeg brenda, praktično i po meniju i opcijama, a kvalitet krš. Što je i kod nas trenutno slučaj pa eto, preporuka za zaobilaženje ako vas put nanese 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 2 hours ago, reki said: kad ce rur da evoluira i prestane da spominje ovo takmicenje haha bas pre minut naletih na ovo na feljsu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 13, 2022 Popular Post Report Share Posted May 13, 2022 ma pusti ti rekija on to samo tako kaže a krišom gleda! ti su najgori! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 u pravu je reki realno, mada eto menjaju se neke stvari, ranije smo imali čak i poseban topic za usranu evroviziju, tnx lucy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 gde sme sad poseban topik kad je FATA zbog konstrakte pola foruma umalo iznabado 😄 nisam gledao evrosong fato, skini me sa spiska za omoplatu! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 13, 2022 Popular Post Report Share Posted May 13, 2022 17 minutes ago, togFU said: u pravu je reki realno, mada eto menjaju se neke stvari, ranije smo imali čak i poseban topic za usranu evroviziju, tnx lucy np, here to please! a i pre je evrovizija bila bolja, jbg, kvalitet je dramatično opao kroz godine! koji kvalitet, pitate se, istina je i to, ali je pre 20ak bilo kvalitetnije nego danas, šta god bila početna tačka. 4 minutes ago, digrejzo said: gde sme sad poseban topik kad je FATA zbog konstrakte pola foruma umalo iznabado 😄 nisam gledao evrosong fato, skini me sa spiska za omoplatu! nema nešto fatona, možda je podviknuo konobaru u milkyju pa se nije dobro završilo! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 da i ja napišem da nisam gledao, doduše jesam pogledao snimak nastupa naše predstavnice i mogu reći da navijam da se Konstrakta ispiša po svima u finalu (stojeći, pod uglom od 45 stepeni) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 ja ipak i dalje stavljam hiljadarku na fatu! hoce da se pobije i oko palacinke ako treba, nerviraju ga nebitne stvari (i mnogo se iznervira pritom), a zna i BJJ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 Konstrakta 2,2 miliona pegleda na YT za 24h, osvajamo bre, Fata na aparaty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 27 minutes ago, Dule_smor said: Konstrakta 2,2 miliona pegleda na YT za 24h, osvajamo bre, Fata na aparaty! da nema rata u UKR pa oni imaju preko 3,5 milki bez razloga, možda! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted May 13, 2022 Popular Post Report Share Posted May 13, 2022 Ima mnogo pregleda jer je čudna. Kladionica kaže fazon 10. mesto tako da se ljudi lože bez razloga. Nadam se da će ovaj post ejdžovati bedli ☺️ 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Ahaha jebote koliko je retardirana ukrajinska pesma, tek sad poslusah, jebena kombinacija etna i repa, wtf. Plus likovi u bojama nemacke zastave, samo svastika fali heh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 ma ne bi ni u finale prošla da nije cele ujdurme, ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Ma osvajamo bre, dogodine Evrovizija u Glibovcu, @Santa jerli idemo u komsiluk? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Steta sto se ne racunaju samo glasovi publike, po komentarima na netu bi se reklo da osvajamo ubedljivo. Ali tu ce uskaciti ''strucni'' ziri da dodeli pobedu Ukrajini ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 41 minutes ago, Dule_smor said: Steta sto se ne racunaju samo glasovi publike, po komentarima na netu bi se reklo da osvajamo ubedljivo. Ali tu ce uskaciti ''strucni'' ziri da dodeli pobedu Ukrajini ofc. pa da, ali oni su žiri i ubacili u priču pre X godina, recimo deset npr, kad su se eng, fra i slično žalili da (zbog njihove spoljne politike ofc) istočni blok ima milion zemalja koje glasaju jedni za drugu pa su ovi redovno završavali poslednji. onda su ubacili i glasanje žirija da deli poene jednako sa publikom. ALI može biti mala uteha ako i žiri da sve poene UKR odvojeno saopštavaju glasove publike pa osim ako to ne namesti Tole, znaćemo koliko je dobila glasova od publike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Nema veze, sredio Vladimir!Russian hackers are going to block the possibility of voting at the Eurovision Song Contest in Turin. The German tabloid Bild writes about this.According to the newspaper, the order was given almost personally by Putin. And all because the favorite of the contest is the group "Kalush Orchestra" from Ukraine. The Russian delegation was not allowed. Of course, the Kremlin cannot forgive such a thing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 28 minutes ago, Dule_smor said: Nema veze, sredio Vladimir! Russian hackers are going to block the possibility of voting at the Eurovision Song Contest in Turin. The German tabloid Bild writes about this. According to the newspaper, the order was given almost personally by Putin. And all because the favorite of the contest is the group "Kalush Orchestra" from Ukraine. The Russian delegation was not allowed. Of course, the Kremlin cannot forgive such a the ing. haha, ovo baš zvuči kao nikad veći fejk od vesti 🙂 ali ajde da vidimo. mislim pazi, čak i da bude tako, ovi će da kažu samo e jbg nemamo sms glasove ali imamo od žirija pa ćemo po njemu i da odlučimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 On 5/13/2022 at 11:10 PM, dovlagsi said: Ima mnogo pregleda jer je čudna. Kladionica kaže fazon 10. mesto tako da se ljudi lože bez razloga. Nadam se da će ovaj post ejdžovati bedli ☺️ On 5/13/2022 at 3:43 PM, togFU said: da i ja napišem da nisam gledao, doduše jesam pogledao snimak nastupa naše predstavnice i mogu reći da navijam da se Konstrakta ispiša po svima u finalu (stojeći, pod uglom od 45 stepeni) nažalost nije se obistinilo duletovo, a i srećom nije ni dovlino - ajd' peto mesto nije toliko loše, ali brate ovo sa UKR je bukvalno smešno 🙂 za one koji nisu gledali, UKR je dobila 450 glasova publike, a naredna 2-3 mesta su dobila po 200-220 glasova, uključujući i nas koji smo time došli na peto mesto, od žirija nismo nešto baš dobili glasova nažalost, ali jasno je da je UKR morao da pobedi 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Dogodine u Azovstalu!Elem, peto mesto je odlicno realno. Vise glasova publike od nas je dobila samo Ukrajina, ali to naravno nije nikakvo merilo. Tako da za mene smo mi pobednici, dogodine Evrovizija u Glibovcu, Konstrakta carica, Fata na aparaty! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts