Shekk Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Jbg, te pare su verovatno iste one koje su muzička i filmska industrija izgubile zbog piraterije Adblock Plus ima 100+ miliona instalacija, ne mogu svi ti ljudi biti računarski pismeni da znaju/hoće da isključe whitelist, ovo će lepo da ih opari, a pošto je alternativa još jedna trka u naoružanju između adblock-blockera i adblock-blocker-blockera meni ovo dođe sasvim ok - realno mora neko i da gleda reklame da bi mi ostali imali besplatan sadržaj Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 11 hours ago, Shekk said: Jbg, te pare su verovatno iste one koje su muzička i filmska industrija izgubile zbog piraterije Adblock Plus ima 100+ miliona instalacija, ne mogu svi ti ljudi biti računarski pismeni da znaju/hoće da isključe whitelist, ovo će lepo da ih opari, a pošto je alternativa još jedna trka u naoružanju između adblock-blockera i adblock-blocker-blockera meni ovo dođe sasvim ok - realno mora neko i da gleda reklame da bi mi ostali imali besplatan sadržaj Fora je u tome sto i da je polupismen videce reklamu. Ukoliko vidi reklamu proverice zasto je dobio reklamu ako ima adblock plus te ce saznati da mora da iskljuci whitelist ili da se presalta na drugi ad blocker koji nece da pravi takve kompromise i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 odlično primećeno Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 lol, kad nekom kliknme na profil, ne vidi se vise total posts ili tako nesto vec "content count" :D Promenite to na content delivered Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Mislim da je to posao za community managera Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Uuu jel dobijamo neki % advrtajzing revenjua za naš delivrd kontent ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 1 hour ago, Shekk said: Uuu jel dobijamo neki % advrtajzing revenjua za naš delivrd kontent ? Koliko sam ja upucen CPM za Srbiju je $0.003 kao tier5. Ne znam da li je Lucky presao na neki CPC model i koji je rejt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 pa jevemlavmavslnsalndaskne čoaq ee1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Ako imate neko pitanje u vezi zarade od adensa slobodno pitajte.Zaradjujem svaki mesec. Moze lepe para da se zarade. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 52 minutes ago, Nikolasi said: Ako imate neko pitanje u vezi zarade od adensa slobodno pitajte.Zaradjujem svaki mesec. Moze lepe para da se zarade. Nikolasi, da li si mozda zainteresovan za posao community managera? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 kasniš Grujo, on već jeste CM, samo: pssssst! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 https://www.rt.com/usa/359455-fbi-comey-cover-webcams/ Признали су и званично :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Jesam,zainteresovan sam. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 4 hours ago, overkind said: https://www.rt.com/usa/359455-fbi-comey-cover-webcams/ Признали су и званично :) I? Lepiću preko kamere ako osnujem Fejsbuk, ovako mogu samo da snime kako se smejem postovima od Debelog na UPT-u Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 6 hours ago, Nikolasi said: Ako imate neko pitanje u vezi zarade od adensa slobodno pitajte.Zaradjujem svaki mesec. Moze lepe para da se zarade. Ja imam pitanje. Koliko zaradjujes? Sta ja da radim da i ja zaradim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 (edited) 1 hour ago, Udo Tvrdi said: Ja imam pitanje. Koliko zaradjujes? Sta ja da radim da i ja zaradim? Pa moras voleti nesto sto je na internetu pa da i ti pocnes to da radis.Prosli mesec je bilo 6.27$ sad cekam da mi plate za avgust.Na webmoney mi plate posto sam partner sa quiz i ja za to kupim CS:GO kljuceve od rusa preprodavaca.Onda od g2a goldmine referala isto zaradujem u proteklih 30 dana zaradio sam 10 eura sto je odlicno.Mogao bih vise zaradjivati od adsensa i referala kao i od trejdinga.,ali nemam jednostavno vremena.Po ceo dan ucim C# i uskoro cu nauciti basic i advenced ,ali necu ni tu stati ucicu zatim da crtam ilustracione karaktere i zatim cu da koristim Unity.Naucio sam lekciju a to je: Znanje na prvom mestu pa tek onda sve ostalo. Edited September 16, 2016 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 taman za jedno 3 meseca ces skupiti da pozajmis astori 50e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Astor je u ozbiljnim pricama, do sada je postao samsung direktor u slovackama. Svakako bi mu odlicno leglo tih 50e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Samo da dodam da imam orgromnu zelju da postanem ekspert za C# programiranje. Svaka firma koja trazi C# programere dobro zna sta to znaci. Ali ja ne zelim da idem ni u ludilu ni u jednu firmu da radim.Vec zelim da postanem game developer.I tek onda bi se umesao u politiku. :D Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 7 hours ago, Čamuga said: taman za jedno 3 meseca ces skupiti da pozajmis astori 50e savage Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 7 hours ago, Nikolasi said: Samo da dodam da imam orgromnu zelju da postanem ekspert za C# programiranje. Svaka firma koja trazi C# programere dobro zna sta to znaci. Ali ja ne zelim da idem ni u ludilu ni u jednu firmu da radim.Vec zelim da postanem game developer.I tek onda bi se umesao u politiku. :D A šta posle? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 valhala Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts