Daki_ Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Izmotava se. Sise s 25 su baz zrele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 mislim u fazonu da sam zrela i ozbiljna osoba, ne mogu da kacim takve slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 moraćemo da sačekamo još 10 godina, kad baš baš dozri, e onda počinje fešta. biće skloni te slike plz. :) 9 hours ago, Orange Bud said: Fatso, lud si ako se vratis, pogotovo sto imas dete... jebes drustvo, celo srpsko jebeno drustvo. taj fazon... ovde, za razliku od Brisela, svaki dan duge cevi po ulicama, bombe, napadi, policijski čas, punktovi... k'o u Bejrutu 80tih... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 :)))))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Drugari treba mi hitan odgovor posto nisam u mogucnosti da trenutno fizicki proverim. Zna li neko da li se u Intesi u okviru ovog Hit paketa dobija i devizni tekuci racun ili samo dinarski? Hvala unapred ako neko odgovori u narednih pola sata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Da. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 iako ne verujem u pakao....u paklu postoji posebna sekcija za ljude koji odgovaraju sa "da" ili "ne" na pitanja koja u sebi sadrzhe rech "ili" ;o> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Mene su u školi učili da se na pitanja koja počinju sa "da li" odgovara sa da ili ne :) Ko ih tera da staviljaju "ili" Dobija se devizni račun uračunat u cenu paketa, mislim da je odmah i aktivan ali je bolje proveriti prilikom otvaranja računa. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Nije odmah aktivan, ja sam morao da čekam nekoliko dana. Pozdrav! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 (edited) Proveri ipak. Kad sam ja otvarala taj racun pre par god nisam dobila I devizni. Nemam pojma da li je uracunat ali mi nisu automatski otvorili. Sad, mozda se nesto promenilo od tada, mada mislim da je moj decko koji isto ima HIT morao posebno da otvara devizni racun da bi primao platu. U prevodu, ne veruj 100% Zverku, bolje proveri :p edit: @Santa a oni ti sami otvore, bez da trazis? Edited August 29, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Interesantno pitanje - ja sam otvorio devizni i dobio karticu istog tog dana kada sam otišao da otvorim račun, ali predstavu nemam tj. ne mogu da se setim da li sam im specifično tražio da mi otvore i devizni račun ili ne - rekao bih ne, jer nisam imao potrebe za njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 (edited) imamo već 3 posta na ovo važno pitanje, zašto nema splita i dalje? ja sam devizni račun dobio čim sam se prebacio na hit ali vizu koja je vezana za taj devizni moraš sam da tražiš. Edited August 29, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Sta mi se desi juce... Pre mesec dana radio mali servis uoci puta i uzeo sve purflux delove. Prekljuce mi stane auto u povratku na mostu kod beske i iscimam buraza da me doslepa. Juce mi burazer nakaci dijagnostiku da proverimo sta nije u redu i izbaci da je greska na erg ventilu. Uzeo da baci oko kako da pridje kad bude popravljao i pita me koje sam delove kupio za mali servis. Ispostavilo se da mi majstor nije ni zamenio filter goriva, a normalno da se rodila sumnja da li je uopste zamenio i ostale...Ne znam da li da odem u diplomatsku posetu i ispregovaram delove ili da odem sa stanglom i da krivim ledja.Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 1 hour ago, FATA said: Sta mi se desi juce... Pre mesec dana radio mali servis uoci puta i uzeo sve purflux delove. Prekljuce mi stane auto u povratku na mostu kod beske i iscimam buraza da me doslepa. Juce mi burazer nakaci dijagnostiku da proverimo sta nije u redu i izbaci da je greska na erg ventilu. Uzeo da baci oko kako da pridje kad bude popravljao i pita me koje sam delove kupio za mali servis. Ispostavilo se da mi majstor nije ni zamenio filter goriva, a normalno da se rodila sumnja da li je uopste zamenio i ostale... Ne znam da li da odem u diplomatsku posetu i ispregovaram delove ili da odem sa stanglom i da krivim ledja. Sent from my LG-D802 using Tapatalk pa idi prvo u diplomatsku, jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Мајстори су говна. 95% њих. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Zato i treba usrana motka pa preko ledja... Laki, niko se od diplomatije nije usrecio :-)Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 1 hour ago, FATA said: Zato i treba usrana motka pa preko ledja... Laki, niko se od diplomatije nije usrecio :-) Sent from my LG-D802 using Tapatalk možda, ali ništa te ne košta da kreneš sa tim, pa ako ovaj krene da nešto zakera, onda imaš motiv više :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 sve se uz allahovu pomoć da rešiti bez upotrebe nasilja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Zna li neko gde mogu provereno da zamenim bugarske leve? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 u bugarskoj mesari, naravno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Jesi u Dimitrovgradu ili Beogradu? Moramo to prvo da znamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Kakva pocetnicka greska, udaram reply i mislim se kako sam se strasno zajebao. Gde u Beogradu u mesari mogu da zamenim leve? Prihvatam i da ih prodam pesmi ako se javi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 imam i ja 10 leva od pre 2 godine kad sam isao u bugarsku, jos mi stoje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 gde ti stoje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts