mncu Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 :)) okle ja znam jel Drasko I inace proslavlja raspad EU 47 minutes ago, Udo Tvrdi said: Onda nam ne treba Duljo da ti kaze da nemas samopouzdanja i da to mora sa se leci! Moze da se leci ali je skupo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted July 1, 2016 Popular Post Report Share Posted July 1, 2016 4 minutes ago, mncu said: :)) okle ja znam jel Drasko I inace proslavlja raspad EU pa to je opšta kultura 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 41 minutes ago, mncu said: :)) okle ja znam jel Drasko I inace proslavlja raspad EU Moze da se leci ali je skupo Velika slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 (edited) 1 hour ago, prota_ said: pa to je opšta kultura najjace da pratim sta Drasko pise po UPTu :D Btw u Meku se uz Hepi Mil dobijaju Super Mario igrackice! Edited July 1, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted July 1, 2016 Popular Post Report Share Posted July 1, 2016 ili šta bilo ko drugi piše bilo gde 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 kad nije okačila sise ovog puta, onda može da se kurobeca ovako... e RURe rurnem ti ga... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 (edited) 5 minutes ago, prota_ said: ili šta bilo ko drugi piše bilo gde e to vec nije istina, ne preteruj, ne pratim samo na UPTu 3 minutes ago, Debeli said: kad nije okačila sise ovog puta, onda može da se kurobeca ovako... e RURe rurnem ti ga... kao da sam pa ikada kacila Edited July 1, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 pa nisu bile ni na dnevnom redu, kao što se insistiralo prošli put. prošli put je neko od zerglinga iskopao negde neku tvoju fotku, danas nema podsticaja... propast kulture RURa... kad propadne kultura, propada i sve ostalo... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 3 hours ago, coll said: Au bre, dugo nisam bio prisutan! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 2 hours ago, mncu said: Moze da se leci ali je skupo Lale jeftin farmaceut. :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 6 hours ago, mncu said: Od Sava centra do Jagodine sam stigla za nesto manje od 50 min o/ jel ste bentlijem isli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 dajte neki sajt za low cost letove, tips and tricks i to, nisam mnogo putovao tako also, iskustva ako je neko išao u portugal, pošto gde kad kako i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Ryanair, wizzair, easyjet... Takodje, uvek, ali UVEK koristi incognito tab, ili brisi cookies. Posto pamte sesije, i naredni put ti dignu cenu za neku sicu... Sem toga, imas https://www.skyscanner.net/. 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 (edited) 48 minutes ago, Dule_smor said: jel ste bentlijem isli jel ide bentli uopste po jagodinskim putevima? :D crvom Edited July 1, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 jahala si shai huluda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted July 1, 2016 Popular Post Report Share Posted July 1, 2016 u univerexportu ipak nema monster, izgleda da ga je booster ististnuo svuda, smor. i moram da se osvrnem koliko je imbecilan deiev post bio nakon toga: 'kao nema se para a kupuje se u univerexportu ;)' kao da se kupuje u hugo boss-u, a univer je najobicniji jebeni market, a sve to samo kako bi naravno suptilno dodao kako on tamo kupuje, a dao krucijalan info kako tamo imaju dve vrste soja sosa za sta sve ovde zabole kurac, pa ti si najgori lik ikad stvarno ovi se ne zajebavaju uopste 3 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 35 minutes ago, Vlada_ said: u univerexportu ipak nema monster, izgleda da ga je booster ististnuo svuda, smor. i moram da se osvrnem koliko je imbecilan deiev post bio nakon toga: 'kao nema se para a kupuje se u univerexportu ;)' kao da se kupuje u hugo boss-u, a univer je najobicniji jebeni market, a sve to samo kako bi naravno suptilno dodao kako on tamo kupuje, a dao krucijalan info kako tamo imaju dve vrste soja sosa za sta sve ovde zabole kurac, pa ti si najgori lik ikad stvarno ovi se ne zajebavaju uopste Prvo, pitanje je da li sve zabole kurac za taj info. Drugo, ne znam cemu ta frustracija na mene jer nisi nasao Monster mozda treba da oladis sa energetskim picima vidis da si preterano nervozan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 1 hour ago, prota_ said: dajte neki sajt za low cost letove, tips and tricks i to, nisam mnogo putovao tako also, iskustva ako je neko išao u portugal, pošto gde kad kako i to Ima sada i Google Flight 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 1 hour ago, Vlada_ said: u univerexportu ipak nema monster, izgleda da ga je booster ististnuo svuda, smor. i moram da se osvrnem koliko je imbecilan deiev post bio nakon toga: 'kao nema se para a kupuje se u univerexportu ;)' kao da se kupuje u hugo boss-u, a univer je najobicniji jebeni market, a sve to samo kako bi naravno suptilno dodao kako on tamo kupuje, a dao krucijalan info kako tamo imaju dve vrste soja sosa za sta sve ovde zabole kurac, pa ti si najgori lik ikad stvarno ovi se ne zajebavaju uopste uopšte mi nije jasno šta se događa, moraću da ih pitam - baš sam ušao u maksi u sremskoj kamenici (!) i slučajno vidim za monster onaj specijalni raf i on totalno prazan. A poslednje što znam je da su bili pregovarali sa Coca Colom da im radi distribuciju, možda je ovo zatišje pred buru! :) 1 hour ago, prota_ said: dajte neki sajt za low cost letove, tips and tricks i to, nisam mnogo putovao tako also, iskustva ako je neko išao u portugal, pošto gde kad kako i to Imaš raznorazne šeme tu - skyscanner nije loš, idi na pretragu kao ceo mesec a ne specifičan datum, ako ti nije bitan baš precizno datum putovanja. Ja često čekiram i Expediju (expedia.com) može da bude povoljnija od drugih posebno ako upariš sa hotelom. Imaš onda flynder.com ako bi malo da se zezaš, imaš i holidaypirates, isto njihov sajt. Naravno secretflying.com za pretragu za error fares i dobre ponude. Ako ti nije prob da ideš iz tipa temišvara ili budimpešte, onda i oni naši bookiraj.com imaju dobar pregled jeftinih letova odatle + bgd. I ima još jedan gotivan sajt, stao mi je sad mozak, na kojem možeš da tražiš cene karata ali i da vidiš kako se kreću pa da gađaš dane kad su najpovoljnije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 1 hour ago, Majstor bora said: Drugo, ne znam cemu ta frustracija na mene jer nisi nasao Monster mozda treba da oladis sa energetskim picima vidis da si preterano nervozan. Vlado, ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 hvala vam carevi! @Vlada_ ne znam u kom si delu grada i koliko ti je stalo do monstera, ali video sam u vojvode stepe iza bioskopa u podrumu pića frižider pun monstera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Ajde kad ste vec tako od pomoci svima, treba mi preporuka za dobar smestaj(prenociste) u Krusevcu. @Vlada_ Ulazim sinoc u neki random ducan u Vrscu i u frizideru vidim celu jednu policu punu Monstera, bukvalno sam bio u fazonu :DDDD Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 2 hours ago, prota_ said: dajte neki sajt za low cost letove, tips and tricks i to, nisam mnogo putovao tako also, iskustva ako je neko išao u portugal, pošto gde kad kako i to za "bomba" dilove koji traju dok se ne rasprodaju karte ili samo par sati (naravno ako si felksibilan sa datumom i vremenom) http://www.flynous.com/ http://www.secretflying.com/ http://www.holidaypirates.com/ Meni najbolji, (kupovao, koristio, ali meni je prednost blizina Budimpeste) https://kiwi.com/sr/ na mapi prikaz cena, cesto se iznenadis koliko je nesto zapravo dostupno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts