Dule_smor Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Igore, rekao ti Pera da si pudlica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 22 minutes ago, shw. said: Alergičan na dlaku kupi psa Upravlja nuklearnim arsenalom :) Doduse njemu je valjda ćerka alergična na dlaku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Ali preCednik mora da ima psa da bi bio kul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Alergičan na dlaku kupi psa Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 2 hours ago, dobrivoje said: Meni je i vino generalno nepotreban produkt 1 hour ago, voodoo_ said: Ne pijem vinjau lol nubz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Meni je ok to što postoje frizeri za kučiće lol, pa čak i ona "odeća" za pse mi je ok ako već to neko kupuje, ali jebeno vino za mačke i pekara mi je već preterivanje. JEBENA SORABIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Zapravo sad si me podsetio da smo pre par godina prodavali ovo PARČE TRAVNJAKA za ljubimce, ali po meni ovo realno ima smisla :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Videh sad u USA nikad debilniju stvar na TVu za kuče, kao crevo za kupanje koje je rofl ... haha, čekaj, uspeo sam ga nađi lakše nego što sam mislio: ne samo da deluje da ne može ništa da opere ovako, nego ovi međuklipovi gde se lome sa kučićima su genijalni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) 5 hours ago, rejven said: nepotreban produkt, kao i macka tako je! glupe macke Edited June 21, 2016 by mncu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 ja ne pijem vino, prva 2 pijanstva u razmaku od 6 meseci od car lazar i carica milica toplog vina su udarila pavlovljev refleks za ceo zivot Mogu neko belo ako je prijatno ladno i tako i to kad moram da ispadnem fini inace streak se natavlja, ovo sam naso u sanducetu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 ne volim ni ja vino :) isto mogu samo ako moram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 kazem ja mi smo perfect match. ah, sta sad, c'est la vie, ilti sto bi mi rekli الحياة تستمر 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 jesmo, samo si ti stipsa pa bi tu bilo problema :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 bismillah! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Piše se brussesl Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) sta je bilo Igore, gde god se okrenes balije ? nadrkaj neki maksimalno pravoslavni krst sa gimnasticarom na vrata da te ne smaraju ustvari nemoj mozda izadjes na nekoj od ovih kompilacija Edited June 21, 2016 by Cela Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 8 hours ago, voodoo_ said: Ne pijem vinjau, pomešao si me sa Igorom Zapravo ne pijem ništa više, teško je pa to, ne pomaže ni alkohol više 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 13 hours ago, dobrivoje said: Meni je i vino generalno nepotreban produkt ali kažu da to ide sa godinama o/ Dobi bacio si trol ne bi li se neko upecao. Upecah se ja. Uz ribu ili sir ide belo vino. Uz biftek crno ofc. Kombinacija ukusa plus vino ima dobar ukus samo po sebi plus napijanje plus lakse varenje. Polazeci od licnih preferenci rekao bih da je pivo najgluplje pice (kao i cideri, brizeri i sve sto ima malo alkohola), ali to bi bilo pogresno. Sve sto ljudi vole treba da postoji! I da, zdrepceva krv i banatski rizling su sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ja mogu da popijem bilo sta u bilo kojim kolicinama I nikada nisam imala mamurluk, ali npr vino popijem dve case, bilo koje, I otkida me glava I onako nekako mi je tesko. Tako da se potpuno slazem da je vino nepotreban produkt :)) Inace, zvoni mi jutros alarm u 6:20, kad I treba da ustanem, I ja se istripujem da je greska I da treba da ustanem u 8:20 (inace radim od 8) I iskljucim alarm I nastavim da spavam. Probudim se za 10 min I opet kao hehe super imam jos vremena do 8:20. Probudim se treci put u 7 I izbezumim se. A inace se probudim knap da se umijem, skinem najt gard, operem zube, obucem, I trcim na posao I sminkam se usput, sad sam morala I da se oblacim usput Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Jesi i nuzdila usput? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Sta ima u Svici? Kako zena I deca? Gde cemo na more ove godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) nije trol, jednostavno mi se ne sviđa vino i zato ga nikad ne pijem, isto kao što mi se ne sviđa kafa. ali ono, ne kao popijem šoljicu kafe / čašu vina jednom u sto godina, nego baš baš nikad :D Edited June 22, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Znam dosta ljudi koji ne podnose kafu, vino, pivo, sta god... Ja npr, vino ne obozavam, ali mogu da ga popijem (casu, dve). A ako nastavim posle te dve, tu nastupa blokada i blokada u secanju, nema kontrole. Zato ga ni ne pijem. Rakija i pivo su pravi drugar. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 Пробајте квалитетно вино 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 Meanwhile u Sorabiji 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts