FATA Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 Znao sam manje vise vecinu ekipe koja je igrala takmicarski u tom nekom period do 2005, mozda koju godinu posle. U industriji i forumu smo ziveli u tom zlatnom poriodu, sto na CS sto na TFT. U industriji smo drzali i svojevrsni rekord od 36h na kompovima kad je zablokirao sistem. drustvo je bilo tu da nas odmeni kad smo isli do wc i da jedemo i bukvalno smo spavali za stolovima. U oktopusu na vracaru smo igrali CW cesto, kod igora u Deusu uglavnom TFT i SC... Kod vuka smo svracali u Mojo i AVP, a u KGB nerado jer ga nismo nesto gotivili. Obisli smo manje vise sve udarne igraonice po BG gde se pikala kanteriska jer nista pametnije nismo radili u zivotu u to vreme. E sad igor je pomenuo scenu a onda se izbor suzava drasticno jer ne ukljucuje radnom indijance koji dodju da se izvriste. Primer je Kojot koji ispusta emotivne krike dok je fidovao, ali Kojot nije igrao takmicarski pa ne ulazi u izbor 🙂 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 A možda je Igor mislio i na tebe i tvoju ekipu? 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 58 minutes ago, FATA said: Znao sam manje vise vecinu ekipe koja je igrala takmicarski u tom nekom period do 2005, mozda koju godinu posle. U industriji i forumu smo ziveli u tom zlatnom poriodu, sto na CS sto na TFT. U industriji smo drzali i svojevrsni rekord od 36h na kompovima kad je zablokirao sistem. drustvo je bilo tu da nas odmeni kad smo isli do wc i da jedemo i bukvalno smo spavali za stolovima. U oktopusu na vracaru smo igrali CW cesto, kod igora u Deusu uglavnom TFT i SC... Kod vuka smo svracali u Mojo i AVP, a u KGB nerado jer ga nismo nesto gotivili. Obisli smo manje vise sve udarne igraonice po BG gde se pikala kanteriska jer nista pametnije nismo radili u zivotu u to vreme. E sad igor je pomenuo scenu a onda se izbor suzava drasticno jer ne ukljucuje radnom indijance koji dodju da se izvriste. Primer je Kojot koji ispusta emotivne krike dok je fidovao, ali Kojot nije igrao takmicarski pa ne ulazi u izbor 🙂 e jbg, onda moramo da sačekamo igora da nam definiše šta je mislio pod scena. pošto na primer kojot ma kolika rupa bio, oduvek je bio deo te ekipe, ja bih rekao "scene" 🙂 na kraju krajeva svojim novinarskim delovanjem kroz SK i Gmae Over doprineo i dodatnoj popularizaciji iste. Kao kada gledaš analogiju sa tipa muzičkom "scenom" ili "klupskom scenom" - ne važe se samo ovi što pevaju ili su DJ-evi, imaš i menadžere, vlasnike, najveće fanove koji dolaze na sve nastupe itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 fata je igrao sc i wc3, i bio je jedan od najfinijih ljudi u deusu. Uopste ekipa sc/warcraft/quake/UT su bii mahom carevi. Pod retardima ne podrazumevam narkomane iz kraja, propalice koji vise na cs i slicno - mada da extra su retardi ali bilo je i careva Mislim na debile iz poznatih klanova. U posebnom secanju mi je ostao neki mali debeljko (dal je iz G-a) koji je udarao komp u deusu i vikao da ne moze da igra na sporetu. A mali debeo, bas onako tupav. I da, ona ekipa iz metroa/okoline, uzas koliko propale omladine Mislim verovatno mi je posebno smetalo sto je meni igraonica bila usputna dok ne dodje dobar posao (malo se oduzilo jer iskreno bilo je fenomenalne dece i ljudi i zabav u deusu), ali ono onakve retarde retko covek sretne. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 4 hours ago, f4ts0 said: Mislim na debile iz poznatih klanova. 😞 Mada, ne sećam se klan Goran da je imao nekog debelog. @Highl1 može pomoć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 4 hours ago, f4ts0 said: Uopste ekipa sc/warcraft/quake/UT su bii mahom carevi. Upoznah Igora prvi put pre 20 god na SC nocnom igranju kad niko nije dosao:D Ali posle su dolazili ljudi, cak i ekipa iz NSa, Lag, Spils, Vladica itd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 13 hours ago, Jose Jimenez said: 😞 Mada, ne sećam se klan Goran da je imao nekog debelog. @Highl1 može pomoć? Realno niko od ovih nije bio mali i debeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SATAN Posted April 21, 2023 Popular Post Report Share Posted April 21, 2023 Јуче сам се исцимао онако фино, и успут узео пакет за Београдски Маратон. Спреман сам! 2 1 Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 2 minutes ago, SATAN said: Јуче сам се исцимао онако фино, и успут узео пакет за Београдски Маратон. Спреман сам! bravo stano, dobio si i energy bar! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 (edited) Добио сам и овај гел (пун шећера). Чуо сам да има око 10к пријављених, ако је истина то ће бити права журка! Edited April 21, 2023 by SATAN спојлер Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 48 minutes ago, killYg0r said: Realno niko od ovih nije bio mali i debeo Bio je tu i Hajli, Stojke, i možda još neko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 Drugosrbijanci uzvracaju udarac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 1 hour ago, SATAN said: Јуче сам се исцимао онако фино, и успут узео пакет за Београдски Маратон. Спреман сам! Svaka čast! Trčiš polumaraton ili ceo? Meni je Kozurik nudio umesto njega da idem, al meni se ne mili da trčim po betonu :c Sledeći vikend zato idem na Durmitor na 16,5km uzivanja u blatu, snegu i znoju 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 On 4/20/2023 at 9:23 AM, FATA said: Zato i pitam, cisto da mogu da povucem paralelu! Od ovih kao poznatijih secam se da mi je hejven bio iritantan i u tom fazonu, ali mozda je samo do mene. Ovi ostali manje vise normala, cak je i Kili bio tih a fazon 5g mladji od nase generacije! 🙂 Velika je razlika i kad slusas zenu po ceo dan pa dodjes da radis, a onda gomila klinaca koji ako pogodi istu ili slicnu frekvenciju glasa i pistanja bukvalno napravi kurslus u glavi 😄 To nisam znao tada, ali sad razumem bolje! ma Dejan je takva carina, nevidjena, istripovao si 2 hours ago, killYg0r said: Realno niko od ovih nije bio mali i debeo to je bio Igor, nick playboy, Goranov (Predatorov) brat od tetke, strine, ujne, ne znam sta vec, i jeste lik za samar uvek bio I ajs je bio debeo, i negde u tom periodu igraonica sam i ja krenuo da se gojim maks (ne vratio se nikada pu pu ), tako da smo imali debeljane 2 hours ago, Jose Jimenez said: Bio je tu i Hajli, Stojke, i možda još neko. pa da, u eri CSa ja mislim da sam do maks 5 turnira odigrao za "prvu ekipu", imali smo i Ajsa, Dragana (Likua), bacusku, u neko vreme kad smo hteli da imamo drugu ekipu, ali dzabe. Ali dovoljno je npr sto smo na onom Panzer turniru olupali kojotovu zK2 ekipu, a on se lozio kao da smo mi eto skupljeni cisto da bi G imao drugu ekipu, a oni kao igraju, e pa kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 2 hours ago, absolute said: Svaka čast! Trčiš polumaraton ili ceo? Meni je Kozurik nudio umesto njega da idem, al meni se ne mili da trčim po betonu :c Sledeći vikend zato idem na Durmitor na 16,5km uzivanja u blatu, snegu i znoju 🙂 Полу, због тежине и бетона, мада узео сам добре патике за исти и имају позитивног ефекта (Asics Gel Kayano 29). Уживај тамо, ја прескачем овај пут, али идем на Ивањица трејл у мају и још пар комада х) 2 Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 5 hours ago, SATAN said: Spoiler Чуо сам да има око 10к пријављених, ако је истина то ће бити права журка! mislim da je ovo prva godina maratona otkad je full u privatnom vlasništvu i otkad su promenili i kalendar i sve, rekao bih da se sve to vidi i po promociji i konceptu itd tako da me ne čudi da ima više takmičara nego što je bilo do sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 4 hours ago, absolute said: Sledeći vikend zato idem na Durmitor na 16,5km uzivanja u blatu, snegu i znoju 🙂 mislim da je sutra onaj Fruškogorski pa možeš tamo ako nećeš prekosutra na ovaj u bgdu 🙂 1 hour ago, SATAN said: Полу, због тежине и бетона, мада узео сам добре патике за исти и имају позитивног ефекта (Asics Gel Kayano 29). POLU maraton? Stano, pa kako sad to! Zbog težine i betona? Šta ću još sve da pročitam ovde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 5 minutes ago, Lucky said: mislim da je sutra onaj Fruškogorski pa možeš tamo ako nećeš prekosutra na ovaj u bgdu 🙂 POLU maraton? Stano, pa kako sad to! Zbog težine i betona? Šta ću još sve da pročitam ovde! Fruškogorski je jedan od najtežih trka, koliko su mi rekli. Pošto sad prvi put trčim, ne bi baš da se zalećem. Osim toga, nisam bio nikad na Durmitoru (sem proputovanja), pa ću sad 4 dana tamo da iskuliram malo, van same trke. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 6 minutes ago, absolute said: Fruškogorski je jedan od najtežih trka, koliko su mi rekli. Pošto sad prvi put trčim, ne bi baš da se zalećem. mislim da i tamo ima 4-5 različitih staza različitih dužina, ali ne znam detalje, to već moraš da ispitaš. 6 minutes ago, absolute said: Osim toga, nisam bio nikad na Durmitoru (sem proputovanja), pa ću sad 4 dana tamo da iskuliram malo, van same trke. ma dobro, naravno, super je durmitor svašta ima da se vidi ali četiri dana je mislim i optimum i maksimum 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 5 minutes ago, Lucky said: mislim da i tamo ima 4-5 različitih staza različitih dužina, ali ne znam detalje, to već moraš da ispitaš. ma dobro, naravno, super je durmitor svašta ima da se vidi ali četiri dana je mislim i optimum i maksimum 🙂 Ma bre, idem sa ženom bez dece. Bukvalno mi je kraći odmor, a i plus interesantno malo da istrčim. U ok sam formi, 10+ km trčim po Košutnjaku i okolini bez problema, vežbice isto idu ok. Jbm li ga, valjda je to ok. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 Да те питам, да ли си икада трчао те дистанце, по којој подлози и са којом килажом? @Lucky Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 1 minute ago, SATAN said: Да те питам, да ли си икада трчао те дистанце, по којој подлози и са којом килажом? @Lucky ma pusti ti mene, nisam ja taj što pravi spiskove! očekujem od spiskopravljača najmanje full maraton ili ništa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 Кул да знам и ја за патике. Жена моја оће да трчи овде полу маратон. Најгори сам гастрос. Попио 2 пива и слушам Др. Игија 🙂 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2023 Report Share Posted April 22, 2023 11 hours ago, overkind said: Кул да знам и ја за патике. Жена моја оће да трчи овде полу маратон. Најгори сам гастрос. Попио 2 пива и слушам Др. Игија 🙂 Sećam se ja prvi put u Stokholmu pre X godina, izlazim iz hotela idem nešto levo desno i skrećem u ulicu i nalećem na tonu trkača koji idu pored mene, kao u filmu. Na koji fazon ja nisam do tad provalio da je maraton i kako se to sve desilo i dalje mi nije najjasnije. Posle sam gledao nešto po netu, baš je dobra ruta bila kojom su išli, nekako dobro osmišljena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 22, 2023 Report Share Posted April 22, 2023 Cool water cooler story from Rand Lukich 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts