Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@Lucky Pa onda kapiram sta je moglo da trigeruje to... Bio sam u Srbiji kada sam narucio to, a sutradan se vratio za CH, tako da su definitivno razliciti IP.
Ali opet, zar ne bi trebali da imaju neki kao report suspicious activity, a ne perma ban, majke im ga spalim...

Inace, sto rece @f4ts0, poslao sam im do sada 4 maila, i uvek dobijam isti template odgovor, uvek potpisan neki indijac, tako da ne verujem da tu ima nekog pomaka.

Evo odgovora iz zadnjeg maila:

I can understand that you may wish to know the exact reason behind our action in this matter. Although, considering the fact sharing such information may cause in manipulating our policy; we may not be able to share this information.

I certainly understand that you are ready to resolve the issues on this account and would like to get the account back. Although, due to the gravity of the activities from this account which could be potential risk to eBay and its community, I'm afraid to deny this appeal.

Cimao sam ih sad na twitteru, ne znam da li ce uspeti nesto. 

A posiljka je preko USPS, pise da je 06.04 preuzeta, kontam da putuje ovamo.

@Dule_smor nije bila droga, ali su bili neki lekovi za suprugu, tj suplementi neki. 🙂

"Choose life..."

1 hour ago, sttevann said:

@Lucky Pa onda kapiram sta je moglo da trigeruje to... Bio sam u Srbiji kada sam narucio to, a sutradan se vratio za CH, tako da su definitivno razliciti IP.
Ali opet, zar ne bi trebali da imaju neki kao report suspicious activity, a ne perma ban, majke im ga spalim...

mislim da je ovo dosta jak razlog 🙂 ima neki trigger ono ako u roku od x sati se loguje sa dve različite geografski udaljene adrese banuj 🙂

naravno da je trebalo da ima report i ne perman ban ali prosto im je lakše ovako.

Pa to, mislim bas je tesko da se pretpostavi da ljudi putuju u danasnje vreme, pa da mogu da pristupe servisu sa dve razlicite adrese.

Pa makar mogu da imaju mehanizam za to, da posalju mail i da mora da se potvrdi ako si to ti, kao sto google radi za svaki novi login na novom uredjaju.

A cimanje na twitteru ne vredi nista, kazu ne mogu da verifikuju nalog, i naravno me uputili na help na sajtu, gde pomoci nema.

Video sam da ima opcija da ih pozoves, tako da cu to da uradim sledece, samo ne mogu sad, inace ce da padnu psovke 😄

"Choose life..."

Ja mislim da bismo morali da otvorimo topic Aleksandar Šapić - naš gradonačelnik 🙂

Шапић најавио кривичну пријаву против шефа свог кабинета, опозиција тражи да градоначелник поднесе оставку
Градоначелник Београда Александар Шапић каже да ће поднети кривичну пријаву против шефа свог кабинета Ненада Милановића у вези са снимком који се појавио у јавности како би се тачно истражило шта се десило. Град ће захтевати од тужилаштва да испита све од 2011. године у вези са функционисањем јавног превоза, рекао је он. Опозиција тражи да градоначелник поднесе оставку.

Поднећу пријаву против њега да видимо шта се ту десило да утврдимо аутентичност снимка, да видимо о чему су разговарали, рекао је Александар Шапић.

15 minutes ago, sttevann said:

Pa to, mislim bas je tesko da se pretpostavi da ljudi putuju u danasnje vreme, pa da mogu da pristupe servisu sa dve razlicite adrese.

naravno da mogu ali sistemi zaštite se stavljaju za one ređe slučajeve, jer na kraju dana firmi bude veća muka ako neko zloupotrebi, briga njih za tebe 🙂

1 hour ago, Dule_smor said:

Meni je ovo isto mega retardirano, pa ljudi putuju stalno, sta sad, ne mogu nista da narucim dom sam u Srbiji, koji je to retardiran nalog za ban, druga IP adresa lol

ne pravdam perma ban, ali gledaj iz njihovog ugla - neki tamo nalog otvoren po prvi put sa IP adrese iz srbije. Obavio kupovinu od 100e, odmah sutradan se loguje na isti nalog sa CH adrese. 

Naravno da ljudi putuju stalno ali prosto ovakav set događaja trigerovao je blok. Što sad mali Mudahari Džaprazdani iz Pakistana neće da se dalje bavi ovim pitanjem, verovatno jer je išao po nekoj ček listi ili prosto nema ingerencije da menja odluke.

34 minutes ago, sttevann said:

E ali ajde da je neki temp ban, dok se ne proveri, validira, nego odmah perma ban, i kao to je to, nemas vise ni pare nazad, nemas zastitu, zato sto stitimo nas community.

ovaj deo sam doduše propustio - mislim da je ovo nelegalno u najmanju ruku. mogu da ti zabrane pristup platformi i tu kao jbg, ali ne bi smeli da ti zadrže pare. čak i ako stoji u terms da smeju, morali bi da dokažu da si napravio prekršaj, tako da mislim da najmanje za ovo možeš da cimaš neko tamo udruženje za zaštitu potrošača u CH ako postoji nešto tako a verovatno postoji.

13 hours ago, Jose Jimenez said:

Imaš pravo na chargeback, imaš kao dokaz prepisku da ti nisu pružili uslugu. Makar da im banka utera kurac, kad je tebi premali 😄

E da, ima i ovo - znam da banke cimaju prodavce ako se korisnik žali direktno banci u slučaju da ga prodavac iskulira.

Dokaz u kakvom čovečanstvu živimo 🙂

У сусрет празницима још једно подсећање да се храна не баца, а гардероба поклони најугроженијима. Србија се на светској листи налази на 27. месту по доброчинству, што је сврстава међу најхуманије државе света.

mislim, super za nas što smo dobrotvori ofc! 🙂

Београђани који у анкети РТС-а кажу да редовно шаљу хуманитарне поруке и стављају новац у добротворне кутије само потврђују статистику да је Србија једна од најхуманијих земаља. Прошле године је донирано најмање 42 милиона евра у око 4.000 филантропских активности. Пола милиона људи годишње помогне и Црвени крст.

pita me klinac ko je to shush. Kazem ja, drug sa foruma, mator ko ja, sto pitas.

Kaze, kako dobro igra kanter, moze da drzi master klas iz kantera

• Like +1 1
  • Haha (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

1 hour ago, daniiL said:

Da se okupi kanteraska ekipa sa RURa od pre 20 i kusur godina, ovi klinci danas ne bi znali gde udaraju. Moglo bi se napraviti 10ak opasnih ekipa.

ma jel si lud :)) možda u ovo što kaže kili 1.5 ili 1.3 :)) 

ovo u CSGO prvo ne bismo mogli da se priviknemo na to da igramo u 500FPS na 244Hz ekranima i ti fazoni, pa onda sve drugo 🙂

1 hour ago, Lucky said:

ovo u CSGO prvo ne bismo mogli da se priviknemo na to da igramo u 500FPS na 244Hz ekranima i ti fazoni

Khm kmh! Meni Vudu i Praso sklopili komp jedva 70fps izvlaci dok pod smokom ide i na 30! Obrnuti rekordi se jure!

Nisam razmisljao o tome, ali me resavaju ko budalu.. Sad tek kad ste pomenuli kontam da dosta zavisi i od 500 FPS > 70 FPS i 244hz>60hz... Cenim neki Rasa tamo me odvaljuje ko budalu samo zato sto ima bolji komp od mene!

Inace kakav 1.5 to se nikad nije igralo? 1.3 je bio dosta popularan prvo pa posle toga 1.6 ili tripujem?

prevelik ti avatar m8