alfa Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 (edited) 2 hours ago, Dule_smor said: Lol, 40 evra vise po karti, jel si siguran, pa karta do Frankfurta je oko 80 evra za taj period kad gledam. Probacu ovo Zwerkovo onda, mada secam se kad sam prosli put uzimao kartu u onoj poslovnici na Tasu da je bila ista cena kao preko sajta? Pre par nedelja sam uzimao karte i kao zadesio se tu kod Crkve sv. Marka i da uzmem odmah. Rekla mi je da su skuplje oko 30e čini mi se, nego preko neta, tako da sam jaomingovao :D Edited September 27, 2016 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 (edited) Jbga meni nekako to i dalje izgleda suludo za Srbiju. "E ajmo sutra do francuske na letovanje bmk nas sto cemo platiti 150e vise kartu nego da smo 15 20 dana u napred uzeli." Cak i u tim hitnim situacijama gde nije hitno toliko da bi spavao na aerodromu do prvog sledeceg leta, nekako logicnije mi je da online rezervises kartu za svaki slucaj pre nego sto krenes na aerodrom. Edited September 27, 2016 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Kad ce RUR majice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 To je jedan od prvih zadataka novog community managera! Da li ste, korisniče Sinistral, zainteresovani za tu poziciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 (edited) imaj u vidu da novac za pobednika konkursa u dizajniranju rur majica i dalje nije pronašao svog vlasnika tako da dobro razmisli o poziciji koja ti je predložena jer to možeš biti baš ti! Edited September 27, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 7 hours ago, primo said: Jbga meni nekako to i dalje izgleda suludo za Srbiju. "E ajmo sutra do francuske na letovanje bmk nas sto cemo platiti 150e vise kartu nego da smo 15 20 dana u napred uzeli." Ali ne radi se o tome i last minute kupovini karte, ja hocu da uzmem mesec dana unapred kartu i suludo mi je da je preko neta 40 evra jeftinije nego u poslovnici istog tog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Mislim da je to zato da bi forsirali online prodaju i postepeno minimizovali broj poslovnica generalno. Jbg, jeftinije je... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 3 hours ago, Doca said: imaj u vidu da novac za pobednika konkursa u dizajniranju rur majica i dalje nije pronašao svog vlasnika tako da dobro razmisli o poziciji koja ti je predložena jer to možeš biti baš ti! A i ovi ciji je dizajn uzet nisu dobili ni free majicu bar. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 ti si bar spavao! neko je radio nocnu!!!! tj jos uvek radi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 nece kiseonik sam da se napravi! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 to je tacno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Evo Vam jedan savet ako vam ne prolazi kartica prilikom plaćanja na sajtu Air Serbia. Od pokušaja naplate možete nazvati call centar do 30 minuta od poslednjeg pokušaja, i ako je rezervacija i dalje aktivna oni vam izdaju kartu po ceni sa interneta bez dodatnih taksi izdavanja karte. Ili iscimajte mene da vidimo šta je problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Ja znam šta je meni problem - na njihovom sajtu ima onaj Verified by Visa sistem plaćanja i onda da bih platio Intesinom Visa Inspire karticom moram da imam onaj neki uredjaj u koji ukucam pin pa posle ukucam kod za placanje kod njih na sajtu. Mislim na kraju sam zbog nekog sajta i uzeo taj uredjaj, ali tad kad sam hteo da kupim kartu na Air Serbia sajtu me to baš smorilo i onda sam lepo otišao na strani sajt i kupio kartu pet minuta kasnije bez cimanja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Nisam bas siguran da na stranom sajtu mozes debitnom kupiti bez "tog uredjaja" - pretpostavicu da je visa inspire debitna? Uglavnom ja sve kupujem preko aerogage, kreditnom karticom. Debitna je trazila dodatnu verifikaciju ovo sto Zwerko prica, ali to me smorilo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Cekaj, debitna je obicna kartica kojom podizem novac na bankomatu, moze i sa njom? Posto mi je ona internet visa kartica istekla i mrzi me svake godine da je vadim ponovo posto se u komercijalnoj ceka nedelju dana na nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 debitna kartica je svaka kartica na kojoj moraš da imaš pare da bi platio dok se sa kreditnom može ići u minus, tako da ti pojmovi nemaju veze sa tim da li se nešto može platiti preko interneta ili ne već banke na neki način nameću trip da kod njih izvadiš "internet" kartice koje su namenjene za ovo o čemu pričate. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Dobrivoje stručnjak bankarski. :) :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 1 hour ago, f4ts0 said: Nisam bas siguran da na stranom sajtu mozes debitnom kupiti bez "tog uredjaja" - pretpostavicu da je visa inspire debitna? Uglavnom ja sve kupujem preko aerogage, kreditnom karticom. Debitna je trazila dodatnu verifikaciju ovo sto Zwerko prica, ali to me smorilo. Jeste debitna ali mislim da to zavisi od banke koja je izdaje kao i od sajta koji prima uplatu, da li ima taj dodatni nivo sigurnosti. Primera najnomalnije radi kartica na Amazonu, Steamu, Aliexpressu i gomili drugih sajtova. Air Serbia je bio bukvalno jedan od prvih sajtova koji je uveo i tu proveru a sada vidim da imaju jos neki pa sam na kraju i morao da uzmem uredjaj. A posto jer Aerogaga isto domaci sajt verovatno koriste slican sistem procesiranja placanja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 cutimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Samo ja i Stanko giljamo nocnu. Ali zato mi sutra spavamo dok vi budete brali pamuk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 kurac, ustajem u 12 da idem na kretensku fizikalnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Evo i ja giljam, rolautujemo neke servere u produkciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 arbeit macht frei ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Nije sve tako crno, dobro se placa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts