nickwood Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 3 minutes ago, Majstor bora said: Kao nema se para a kupuje se u univerexportu :D Inace kad smo vec kod univerexporta imaju kikkoman soja sos i to 2 vrste :) Ima univerexport i u nemačkoj? 2 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 ne razumem, univerexport je kao "fensi" prodavnica? koliko sam video, na nivou su ostalih ako ne i povoljniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 18 minutes ago, Majstor bora said: Kao nema se para a kupuje se u univerexportu :D Inace kad smo vec kod univerexporta imaju kikkoman soja sos i to 2 vrste :) Univer je poslednjih 10 godina najpovoljniji market. Mozda i duze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Jedno vreme su bili baš baš povoljni, sad su onako, otprilike u rangu s ostalima, deluje mi da malo baš igraju na tu kartu da su ljudi upamtili da su mega povoljni. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Vlado, zasto pijes to govno? :c 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 21 minutes ago, Lucky said: ne razumem, univerexport je kao "fensi" prodavnica? koliko sam video, na nivou su ostalih ako ne i povoljniji. Realno imaju solidnu ponudu i nisu jeftini. DIS je daleko jeftiniji zatim Roda etc... Meni deluje da je na nivou super vera sa cenama ili bar ove stvari koje sam ja tamo kupovao su skuplje nego na primer u DISu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Univer je kao što ste napisali ranije bio najpovoljniji, sada su tu negde sa ostalima. DIS je mesto gde kupuju cigani i prljavi srbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Ja sam redovno kupovao u Univeru kad sam ziveo u blokovima, i bio mi je mnogo drazi od npr maxija i idee tad. Ne secam se cena, ali ubedjen sam da je bio i povoljniji. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 ajde da se javim kao strucnjak :D neki artikli su jeftiniji u jednom hiperu, drugi u drugom, sve zavisi sta su ki akaunti izboksovali I dogovorili, kakvi su ugovori itd. a neretko se cene razlikuju I u okviru samog lanca od objekta do objekta, zavisno od tipa objekta, lokacije itd. I meni se cinilo kad sam bila po terenu da je univer najjeftiniji, ali je dosta to bilo za no nejm marke. Onda DIS na autoputu je za neke artikle imao bruka dobre cene, onda Roda FOB... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 24, 2016 Popular Post Report Share Posted June 24, 2016 onako rekao sam im da mi posole peršunom al me nisu skontali valjda sam ne razumeju belgijski, šta li discussed 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 23 minutes ago, prota_ said: onako rekao sam im da mi posole peršunom al me nisu skontali valjda sam ne razumeju belgijski, šta li discussed pitaj fatsoa da ti prevede na belgijski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 24, 2016 Popular Post Report Share Posted June 24, 2016 (edited) 44 minutes ago, Majstor bora said: pitaj fatsoa da ti prevede na belgijski fatso može samo na arapski da mi prevede 42 minutes ago, tortky said: Ukačio si foru, kec na 11! nije bitno skapirati foru, bitno je da se praviš da si skapirao da bi ljudi mislili da jesi, a ako provale da si istok onda im kažeš da su oni gejming forum Edited June 24, 2016 by prota_ typo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Zukorlić na čelu odbora za nauku i obrazovanje Beograd -- Lider Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić biće predsednik skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 živo me zanima kako je došlo do toga, dal' je bilo "e zukorle, ovo si dobio random" ili "ovo je jedino ostalo" ili je on rekao "slušajte ljudi, sve sve, al' ja ne dam nauku i obrazovanje!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 mene živo zanima kako je došlo do toga da Lucky nije uputio korisnika Bliss na UPT, štaviše odogovorio je na njegov post tako da diskusija zapravo može da se nastavi, ovde, na topicu pričajte :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 grujane, monster me jedini radi od svih energetskih, pomaze mi s koncentracijom do jaja Sent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 (edited) jebote shocky, 3-2 za ramija. :) Edited June 24, 2016 by ПУТИН Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 1 hour ago, togFU said: mene živo zanima kako je došlo do toga da Lucky nije uputio korisnika Bliss na UPT, štaviše odogovorio je na njegov post tako da diskusija zapravo može da se nastavi, ovde, na topicu pričajte :o nikada nećete pogoditi šta se onda dogodilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Odlepio sam, gledam Boba Rosa pola veceri. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 8 hours ago, Dule_smor said: Odlepio sam, gledam Boba Rosa pola veceri. ja ga gledam svako veče pre spavanja, ništa me ne uspava bolje od njegovog glasa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 mozda kilijev lek za razbudjivanje radi i tad 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Drugari jel i dalje se placa carina preko 50e kad se narucuje nesto? + 10% carina I 20% pdv? jel to vazi isto i za odecu i obucu ili samo za elektroniku i sve ostalo? :D kako pala funta tako Britanski outleti poceli sa rasprodajom mogu da se uzmu jako dobre stvari za smesne pare https://www.salesgossip.co.uk/ Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 plaća se i važi za sve jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 placa se PROCENJENA vrednost a ne ona koja pise na paketu, ali ne uvek tj ako neko u carini proceni da si preko 50 i zheli da ti naplati - naplatice ti cak i ako si ispod 50e =o( also dule ti si bog ako si zaista gledao rosa satima =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts