Santa Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Opa, imamo veze po osiguranju je li :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 On 7/5/2017 at 3:21 PM, Mawtchie said: Istina, ali 1 u 1000. :) Nije (toliko) sporan izgled sajta, koji je frishki iz 2002., koliko cinjenica da ne mozes naci informacije koje su ti vazne za odluku da uzmes njihovu polisu. A nije da su nesto megapoznato osiguranje i da ime uliva poverenje... od pre x godina su krenuli da štekaju na tim informacijama oko kaska, svi odreda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 (edited) And now something completely different.... Elem, posle 20 soma za registraciju, istovario sam jos 28k za delove i jos 14k za ruke, majstor me odro (al kida kako radi jbg) a za delove evo jednog od dva fiskalna da vidite koliko jebeno kradu prodavci delova, ovo su veleprodajne cene koje preko shuraka izvlacim, delovi bi me izasli oko 50k da nije njega tako da eto, sreca u nesreci... Megan 2 2004to vozim ko ne zna, radio sam veliki servis + novi prednji amortizeri (5500 oba), solje amortizera i manzetne plus sve nove plochice na svim kocnicama (imao nove od ranije kupljene) + onaj gumeni nosac auspuha.... Crnjomobil opet spreman da gazi male hobite po juznom Banatu Edited July 12, 2017 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 1.9dCi? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Mene iziš'o servis nešto ispod 7000, hvala drugarima na preporuci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 6 hours ago, fatboy said: And now something completely different.... Elem, posle 20 soma za registraciju, istovario sam jos 28k za delove i jos 14k za ruke, majstor me odro (al kida kako radi jbg) a za delove evo jednog od dva fiskalna da vidite koliko jebeno kradu prodavci delova, ovo su veleprodajne cene koje preko shuraka izvlacim, delovi bi me izasli oko 50k da nije njega tako da eto, sreca u nesreci... Megan 2 2004to vozim ko ne zna, radio sam veliki servis + novi prednji amortizeri (5500 oba), solje amortizera i manzetne plus sve nove plochice na svim kocnicama (imao nove od ranije kupljene) + onaj gumeni nosac auspuha.... Crnjomobil opet spreman da gazi male hobite po juznom Banatu pa ti niggeru dao više para nego što ti auto vredi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 3 hours ago, Lucky said: Mene iziš'o servis nešto ispod 7000, hvala drugarima na preporuci! oćeš da ti kažem šta ulazi u tih 7k? :) ovo što je vladan radio nije samo redovan servis Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 (edited) 4 hours ago, Boyka said: 1.9dCi? 1.5dci, 100 konja 74kw 5 brzina, 2004to. - veliki servis - prednji amortizeri, solje amortizera i manzetne - plochice na svim kocnicama Jbg, jos uvek mi lakse da pljunem 40-50k da full revitalizujem auto nego da istovarim 10-15k eur za nov ili "skoro nov"... Razmisljam i dizne da obradim, mislim da mogu za 200eur sve 4 da sredim, sto je i manja potrosnja i bolja kontrola ubrizgavanja, bitno je da pumpa za gorivo ne izda... Edited July 12, 2017 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 ma znam, bacio sam jeftin trol zbog kontenta Fin je to motor, i auto, znam dosta njih koje i dalje lepo služi, tako da mislim da nemaš šta da brineš (osim na tramvaje, naravno ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 46 minutes ago, fatboy said: 1.5dci, 100 konja 74kw 5 brzina, 2004to. Nek baci još neko komentar, ali po računu si uzeo 6l ulja, a koliko ja znam ni u jedan 1.5dCi ne ide više od 5l ulja. Nije da bi ti račun bio mnogo manji, ali ne znam zašto 6l :-) Što se ostalog tiče, cena je malo jača za veliki servis, mislim da bi realnije bilo 30-35k sa rukama u zavisnosti od brendova koje bi uzimao, ali svakako si miran sada... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 8 hours ago, dovlagsi said: oćeš da ti kažem šta ulazi u tih 7k? :) ovo što je vladan radio nije samo redovan servis za 7k moze da se dobije ulje (ono jeftinije) i filter ulja verovatno. Za Corsu u najboljem slucaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 8 hours ago, dovlagsi said: oćeš da ti kažem šta ulazi u tih 7k? :) ovo što je vladan radio nije samo redovan servis ma znam ja da je on radio veći servis, nego znam i koliko mene inače košta taj redovni ... negde oko 15-16k je bio u hondi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 7 hours ago, Boyka said: Nek baci još neko komentar, ali po računu si uzeo 6l ulja, a koliko ja znam ni u jedan 1.5dCi ne ide više od 5l ulja. Nije da bi ti račun bio mnogo manji, ali ne znam zašto 6l :-) Što se ostalog tiče, cena je malo jača za veliki servis, mislim da bi realnije bilo 30-35k sa rukama u zavisnosti od brendova koje bi uzimao, ali svakako si miran sada... 5L u motor, 1L u gepek pa dolivam kad treba.... Ova masina je presla 250k km pa je pozeljno imati litru za dolivanje posle nekog vremena, pogotovo ako se ide na more kolima i sl sto ja praktikujem... :) Raspitajte se koliko je veliki servis za vasa vozila, nemoj da se posle iznenadite.. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Ne znam da li je za ovaj ili za vesti topik, ali, jeste li videli cene nove Fieste? http://ford.rs/library/b2/fe/40/c1/b2fe40c18d13f346cb78fca50cce819c.pdf Najjeftiniji model 11.600 EUR (i to kao akcijska cena). U 2017. oni prodaju auto bez klime i muzike... za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Drugi put sam kupovao kola u zivotu i drugi put sam se zeznuo da gledam i razmisljam o novim, jer mi je stvarno zelja da jednom tako nesto uradim. Opet sam dosao do zakljucka da bez 15k ne mozes da uzmes nesto sto je krsteno (verovatno moze da se diskutuje sta je kome to..) ali ako treba za jebenu kiu ceed platim 14k da bi imao alu felne u 2017oj godini onda mi cela ta prica nema puno dodira sa realnim zivotom. Ali bez automatske klime, tempomata i slicno ne mogu da vidim sebe da mi taj auto bude zanimljiv duze od 5 dana i da ga vozim godinama. Nije za obicne smrtnike realno da priuste tako nesto i sjajno je voziti CLS kao Daki, ali nije to taj zivot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Alu felne po Beogradu jer voliš da ih popravljaš svake godine ili kako? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Hteo sam da kazem da za paket opreme kod Ceed-a npr, koji ima alu felne, kosta skoro 14k. Sto je tugica. I btw poserem im se po reklami na kojoj pise da kosta 9.999e govna govnarska :D To sto glavni grad jedne drzave, koja trenutno udara po vestima kako je podignut standard, trenutno kopa pola grada dok 70% ulica ima udarne rupe nema veze sa tipom felni :D Vozim 18" trenutno jer je auto dosao sa tim tockovima i novim Pireli gumama a kad dodje vreme za zamenu provlacice se kreditna kartica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 a je l' možeš da napišeš šta si uzeo lol, umesto što prdiš šta nisi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) https://www.dropbox.com/s/re8m3gcbdyukych/IMG_20170523_181034.jpg?dl=0 C4 1.6 ehdi 2011 exclusive automatic ! Isto kao i Ivan, Bole i jos 50k istih automobila koje sam video kad sam poceo da obracam paznju na njih Edited September 6, 2017 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Citroen, sad si me razocarao Kili:(. Salu na stranu, ovaj Kili uleteo u neki ozbiljan kes cim ovako siroko zivi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 :( nisam mogao da pojim vise doktorski saab, vukao me je da pritiskam gas i onda jeo jedno 12-14L gradske voznje :D Sad ovo vozim u penzija modu sa cetvrt gasa i pricam srpsku pricu da mi auto trosi 5L Sve je to varka Dule! Sve na kredit i dugogodisnje ropstvo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 2 hours ago, voodoo_ said: Alu felne po Beogradu jer voliš da ih popravljaš svake godine ili kako? :D Ja iskreno posle 150k+ pređenih km po beogradskim ulicama zaista nisam imao taj problem. Edit: Naravno pričam o standardnim 16" alu felnama koje su ok za auto C segmenta, ne neka iživljavanja sa 18" i niskoprofilnim gumama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 3 hours ago, killYg0r said: :( nisam mogao da pojim vise doktorski saab, vukao me je da pritiskam gas i onda jeo jedno 12-14L gradske voznje :D Sad ovo vozim u penzija modu sa cetvrt gasa i pricam srpsku pricu da mi auto trosi 5L Sve je to varka Dule! Sve na kredit i dugogodisnje ropstvo :D :( jednog dana mitsubishi Kili, jednog dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 hejtovao francuze uzeo c4 ko je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 vitja hakovao kiliju nalog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts