killYg0r Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 2 hours ago, Junkie said: Jel tolko moraš da kompenzuješ baš? 😄 Porasli su svi auti sa dimenzijama, clio sad je veličine megana nekad, al je većini ostalo u glavi da je clio "mali auto". Ovo nije velicina Megana. Ajmo malo da izadjemo iz sirotinjskog momenta da se sve moze, jer bi tom logikom dosli do toga da je pranje u lavoru pojednako dobro kao odlazak na more. 1 hour ago, voodoo_ said: Ja išao sa dvoje dece u Puntu 😞 VIdećemo se u separeu Kiliguze! Uzivaj malo u zlatnom dobu, vrlo brzo ce proci! 1 hour ago, Jose Jimenez said: Pustite čoveka, tek što je digao kredit za dinamična kola, a sve koleginice prešle na rad od kuće Mazda je sve sem dinamican auto ali pricacemo mi za 3-4 godine jos! Ako pozivi IT kao sto Alfa tvrdi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 (edited) 17 hours ago, FATA said: Mene iskreno mrzi to "idi pogledaj uzivo" samo zato sto sam se razmazio kupujuci od prijatelja/poznanika od 2008! Uvek cekao da iskoci neka prica i uzimao auto u tom trenutku pa nije bilo potrebe za cimanjem. Izgleda da cu morati da promenim pristup! Moraćeš u ovoj situaciji, nema ti druge, i vodi nekog iskusnog da pretrese limariju Mazde, bile su neke generaciej trojke, valjda jedna ili dve pre te neke probleme sa korozijom, navodno sređeno, ali nikad ne možeš biti sto posto siguran. Baš se sećam kad sam prelomio kupiti prvog japanca, kako su moćne i jeftine i motori svuda hvaljeni bili za te mazde 3 oko 2004. koje sam tad gledao, ispostavilo se da rđaju gore od Opela iz devedesetih, i da su zato jeftine :D (edit gugle nabbrzaka kaže da trojke do 2009. rđaju, treba da si bezbedan sa tim, ali oprez nije na odmet.) Edited July 3, 2023 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 28 minutes ago, millanče said: Moraćeš u ovoj situaciji, nema ti druge, i vodi nekog iskusnog da pretrese limariju Mazde, bile su neke generaciej trojke, valjda jedna ili dve pre te neke probleme sa korozijom, navodno sređeno, ali nikad ne možeš biti sto posto siguran. Baš se sećam kad sam prelomio kupiti prvog japanca, kako su moćne i jeftine i motori svuda hvaljeni bili za te mazde 3 oko 2004. koje sam tad gledao, ispostavilo se da rđaju gore od Opela iz devedesetih, i da su zato jeftine 😄 (edit gugle nabbrzaka kaže da trojke do 2009. rđaju, treba da si bezbedan sa tim, ali oprez nije na odmet.) Hahah au brate meni ne gine 100€ po automobilu koji bih hteo da proverim 😄 dobro si pomenuo ovo za rdju, uopste nisam znao a vidim da je popularno cak i na mladjim mazdama od 2015 na ovamo. Sad bio do majstora da vidim da li mogu da banu ili da ga slepam i ubo sam tacno odmore inace bi se spustili da ga pogledaju pu bas. Pu bas na kvadrat je to da su mi rekli da postoji sansa da je prezupcio sto se poklapa sa periodom u kom treba da se radi veliki servis... mislim da sam ga radio pre nekih 180-200k km tako da mi nov autic ne gine! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 1 hour ago, killYg0r said: Ovo nije velicina Megana. Ajmo malo da izadjemo iz sirotinjskog momenta da se sve moze, jer bi tom logikom dosli do toga da je pranje u lavoru pojednako dobro kao odlazak na more. Uzivaj malo u zlatnom dobu, vrlo brzo ce proci! Mazda je sve sem dinamican auto ali pricacemo mi za 3-4 godine jos! Ako pozivi IT kao sto Alfa tvrdi To nije noviji clio, haluciniraš 😄 megane 2006- 1368 x 1710 x 4082 clio 2014 - 1448 x 1732 x 4063 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Slika je modela sa dvoje vrata tog godista, u takvom auto se covek vozio u Grcku na more sa dvoje dece, nisam pomenuo da je nov nigde. Moja poenta je da je to jadarenje i mucenje svih ucesnika. Ko pomene "nekad su se vozili u Fici" nek se vrati slobodno u to vreme vozom za Jugoslaviju \o A da gledamo po stvarnim potrebama onda bi vozili kola sa jednim sedistem, jer se vozimo u najvecem procentu sami sa sobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 jel ides po latte i kombuchu kolima killy? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Ne pijem kafu to je za sisice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted July 3, 2023 Popular Post Report Share Posted July 3, 2023 41 minutes ago, f4ts0 said: jel ides po latte i kombuchu kolima killy? donose mu na noge, ima čovek Glovo PREMIUM :DDD 6 hours ago, FATA said: Mali servis radim na 8000-9000km (neki drugari rade na 15-20 lol?) i kad nesto fali popravljam da ne mislim 7 hours ago, FATA said: Gotovo sam siguran da je engine pressure, ali mozda nekih 10% da gresim jer vec godinama vucem nekoliko gresaka pa je moguce da ih je izvrteo brze i da nisam procitao lepo. Sabijaš Fato brt 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Sabijaš Fato brt Kako nisi citirao deo gde mu je izgleda prezupcio kais iz razloga sto nije odradio veliki servis :) 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 15 minutes ago, Zwerko said: Kako nisi citirao deo gde mu je izgleda prezupcio kais iz razloga sto nije odradio veliki servis 🙂 Ne znam da li je prezupcio ali postoji opcija po recima vratara, majstor nije hteo da daje prognozu dok ne pogleda! Totalno sam zaboravio na veliki servis i kad mu sleduje a obicno sam dobar sa pracenjem i belezenjem tih stvari. Nadam se da nije velika steta! 47 minutes ago, togFU said: Sabijaš Fato brt Znao sam da ce neko da se upeca pa nisam hteo da ispravljam! Smucili su mi se majstori jebeno... Poslednjih par godina kad sam terao auto na pregled i servise ostane po 7-15 dana (sigurno 1 mesec godisnje) i ako me se sete sete pa kao gotov ti je auto. Ja sam prezupcio i zaboravio da zabelezim kad mu je veliki servis i eto sranja niotkuda... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 2 hours ago, killYg0r said: Slika je modela sa dvoje vrata tog godista, u takvom auto se covek vozio u Grcku na more sa dvoje dece, nisam pomenuo da je nov nigde. Moja poenta je da je to jadarenje i mucenje svih ucesnika. Ko pomene "nekad su se vozili u Fici" nek se vrati slobodno u to vreme vozom za Jugoslaviju \o A da gledamo po stvarnim potrebama onda bi vozili kola sa jednim sedistem, jer se vozimo u najvecem procentu sami sa sobom. Realno da sam single bi isključivo smarta i tu kategoriju furao, pogotovo ako mahom vozim po gradu. 😄 To "voziću drugare na žurku, biću glavni" je passe već naveliko kad prefuraš 25 godina valjda. Nisam rekao ništa o fićama, nego da ako menja auto iz 2007 za neki iz 2015, da nije više ista grupa kola iste veličine i da mu kurcu ne treba auto koji je za veličinu veći od trenutnog, više troši, skuplji je, skuplji su delovi, teže se parkira itd itd. Rapid koji je u grupi "mučenje učesnika" proguta 3 kofera u gepek, ima mesta ihaha pozadi za noge, piči do 190, ne znam koji aspekat je mučenje učesnika. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 7 hours ago, Jose Jimenez said: Gledao sam svojevremeno iznajmljivanje, bili su prilično skupi: 50-200€ po putovanju. uf, to je dosta baš, ovi moji rentiraju povoljnije - tj. bliže ovoj donjoj cifri, što je za jednom godišnje putovanje mnogima prihvatljivije nego da kupuju. 24 minutes ago, Junkie said: Realno da sam single bi isključivo smarta i tu kategoriju furao, pogotovo ako mahom vozim po gradu. 😄 doduše nisam singl! a bogami znam i neke što imaju smarta i voze dete u vrtić u istom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 znaci dozvolili su i kod nas da istopolni usvajaju decu?? 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 pa kod vas jos odavno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 5 hours ago, killYg0r said: Mazda je sve sem dinamican auto ali pricacemo mi za 3-4 godine jos! Ako pozivi IT kao sto Alfa tvrdi Napravićemo softver koji će da vas zameni, ali ćemo morati da ga održavamo Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 eh sad, pa odrzavanje softvera ce da radi opet kili, vi ste inovatori necete da se bavite trivijalnim stvarima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Dobro, zvacemo Kilija kada treba neko da restartuje ruter... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 3 hours ago, FATA said: Smucili su mi se majstori jebeno... Poslednjih par godina kad sam terao auto na pregled i servise ostane po 7-15 dana (sigurno 1 mesec godisnje) i ako me se sete sete pa kao gotov ti je auto. Resenje je prosto, uzmes nov auto 1 hour ago, alfa said: Dobro, zvacemo Kilija kada treba neko da restartuje ruter... Znao sam da mogu da racunam nas vas programatore kad dodju najcrnji dani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2023 Report Share Posted July 15, 2023 Objasnio vam je kili, moze lockTM Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2023 Report Share Posted July 15, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 Samo ovo ostaviti ovde... Ne znam da li mi je jača dijagnoza za cene novog auta, ili za komentar lika : 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 Pkako, passat najbolje auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 Ovde je sve objasnjeno https://www.instagram.com/vw_seljaci/?hl=en 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 Pa neće neko ko se zove Dragiša voziti francuza ili italijana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 (edited) 12 hours ago, voodoo_ said: Pa neće neko ko se zove Dragiša voziti francuza ili italijana štaviše, Dragišin pasat karavan ili golf mogu samo biti sive ili teget boje, a ako mu dovoljno jasno staviš do znanja da ti ipak treba manji gradski auto, preporučiće ti mrtav ladan Polo, bukvalno deset mesta iza svih ostalih malih auta najgori mali auto koji može da se kupi u ovom univerzumu :D (mada se do ovog stejdža teško dolazi, mislim realno, Dragiša je čovek koji na temu "Nov Yaris" uskače sa "kupi pasata sa 150 000" :D ) Edited July 23, 2023 by millanče 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts