manson Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 Bogohuljenje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 Jos ako je Mazda 2.2 da uzmemo da zapalimo svecu svi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 polako momci. bar je japanac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 6 hours ago, mohr said: Upravo zamenio plivajuci i uz set kvacila ispalo mi 92k a Japanac je u pitanju, ta Lakijeva popravka je bukvalno nebitna, nemoj da zatvaras retrovizore! 🙂 Zapravo sam saznao posredstvom rekija da ima više ljudi te probleme i kao jbg nek ti brunda. tako da malo će da zvrči a ako me bude previše nerviralo naći ću neki akord pa ću da mu skinem retrovizor! mislim, hoću reći kupiću na aliexpressu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 Kapiram da sam više dosadan sa ovom Hjundai pričom, ali ajde još neki post na tu temu, izdržite me 🙂 Plan je da dam nekih 50-66% u kešu, ostalo na 5 godina. Bio do par banaka ovih dana, manje više svuda je kamata 3,99%, kod Eurodirektne je 3,29%. I dobra stvar, ne mora da se prebacuje plata. Sad još ostaje da prelomim, da li da uzimam. Da li čekati još malo, da pukne ovaj auto balon, valjda mora da pukne, mada opet, sumnjam da će se cene vratiti na onaj nivo od pre 2-3 godine. A i koliko čekati, moguće da će još neko vreme rasti... Nije da mi gori, ali opet, šta uraditi da se najmanje zajebem 🙂 E da, konačo neko stavio na YT, baš je ovakav, ova boja, samo je još crn krov. Pravo da vam kažem skroz mi je OK 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 A Suzuki Swift? ista klasa, hibrid, blabla... ne znam samo koja je razlika u ceni a i japanac je 🙂 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 55 minutes ago, manson said: Plan je da dam nekih 50-66% u kešu, ostalo na 5 godina. Bio do par banaka ovih dana, manje više svuda je kamata 3,99%, kod Eurodirektne je 3,29%. I dobra stvar, ne mora da se prebacuje plata. jel uopšte daju banke kredit za preko 50% od vrednosti? tj. za manje od 50% vrednosti? tj. da daš 51% a kredit da je 49%? 🙂 56 minutes ago, manson said: E da, konačo neko stavio na YT, baš je ovakav, ova boja, samo je još crn krov. majko mila koliko ružna boja 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 10 hours ago, dovlagsi said: Dizel Japanac?? Tako je, Mazda 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 1 minute ago, Lucky said: jel uopšte daju banke kredit za preko 50% od vrednosti? tj. za manje od 50% vrednosti? tj. da daš 51% a kredit da je 49%? 🙂 majko mila koliko ružna boja 😞 Daju, osim ako me nisu gledali u oči i legali 🙂 A meni je boja skroz OK 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 16 minutes ago, manson said: A meni je boja skroz OK 🙂 pa ti ga onda kupi, ti ćeš da ga voziš a ne mi 🙂 mi ćemo samo da te zezamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 @manson kolko ide taj i20 od 0 do 100? hocu recu, smes li ti na crtu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 meni je skroz ok boja, posebno uz crni krov mi bas dobro lezi, kupuj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 1 hour ago, Lucky said: 🙂mi ćemo samo da te zezamo! e al lik dolazi na forum da nas pita, mi mu kažemo da ne kupuje, pa on opet dođe da pita kako će da ga kreditira 😁 i treba da ga zezamo rln Just now, togFU said: meni je skroz ok boja, posebno uz crni krov mi bas dobro lezi, kupuj! polako, zezamo ga tek kad kupi! 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 (edited) @reki nisi napisao utiske o autu sad posle nekog vremena, a ni na Hondinom forumu se nisi pohvalio. son-i-am-dissapoint.jpg daj specifikacije, kako se ponasa, je l' ima iVtec i da li se oseca kad se otvori na 4-5-6k rpm, kako vuce izmedju 80-120 i je l' agilan koliko konjske snage i karoserija nagovestavaju, kakva je preglednost nazad zbog onog spojlera i koliko smeta objektivno, itd NAPISI NESTO AMAN COVECE Edited August 21, 2022 by digrejzo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Чекај да пређе бар 30-40 км 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 On 8/19/2022 at 8:48 PM, dovlagsi said: e al lik dolazi na forum da nas pita, mi mu kažemo da ne kupuje, pa on opet dođe da pita kako će da ga kreditira 😁 i treba da ga zezamo rln polako, zezamo ga tek kad kupi! Realno zezanje će biti šta god bilo ko od forumaša kupi 🙂 A pisao više kao da li uopšte uzimati sada, ili možda čekati malo, i koliko, pošto mi nije baš hitno da uzmem nešto. A realno mi je taj B segment dovoljan, i toliko sam para spreman da izvodim za auto. Pa mi je i20 u tom nekom skupu, dopadljiv mi je auto, korektan je unutra i za vožnju, uklapa mi se u budžet i može da se nabavi da se najmanje čeka. A niko nije rekao nešto protiv samog modela ili Hjundaija kao marke, vizuelni momenat da ignorišemo, to je subjektivno 🙂 Polovno ne bih, pošto nemam ni jednog majstora koga znam i kome bih verovao, pa ne bih onda ni gubio vreme na to, a plus imam i neku mentalnu blokadu da dajem tolike pare na polovan auto, ne kažem da sam u pravu, verovatno i nisam, ali eto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 On 8/19/2022 at 8:45 PM, togFU said: meni je skroz ok boja, posebno uz crni krov mi bas dobro lezi, kupuj! ne nasedaj na ovaj očigledan trol! 24 minutes ago, manson said: A pisao više kao da li uopšte uzimati sada, ili možda čekati malo, i koliko, pošto mi nije baš hitno da uzmem nešto ovo je dobro pitanje i ja nemam pojma šta bi bio odgovor. sve ide ka tome da će cene i dalje da rastu kao i nekretnine itd, ali meni se to kosi sa zdravim razumom i onda sam tu u paradoksu 🙂 za sam hjundai kao auto kontam onih 7 godina garancije ili koliko već ti je dovoljna priča da si kao siguran u slučaju da se šta god desi za ceo vek koliko će auto biti kod tebe, kao kontamo prodaćeš ga za koju godinu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 6 hours ago, Lucky said: On 8/19/2022 at 8:45 PM, togFU said: meni je skroz ok boja, posebno uz crni krov mi bas dobro lezi, kupuj! ne nasedaj na ovaj očigledan trol! Slazem se. Bolje sacekaj 200-300 dana na isporuku u zeljenoj boji. Ipak je iscekivanje 50% uzitka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 (edited) 50 minutes ago, Nek' said: Slazem se. Bolje sacekaj 200-300 dana na isporuku u zeljenoj boji. Ipak je iscekivanje 50% uzitka. u slucaju ovog automobila bice svih 100% Edited August 21, 2022 by oddball 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 12 hours ago, Nek' said: Slazem se. Bolje sacekaj 200-300 dana na isporuku u zeljenoj boji. Ipak je iscekivanje 50% uzitka. Bolje čekati 200 dana isporuku nego se posle kajati 2000 dana! opa, eto nove izreke! a zapravo - mislim i dalje da je suludo čekati na automobil duže od mesec dana, kakav god da je. Što ne znači da bih kupio prvi na koji naiđem osim ako nije baš frka neka. 19 hours ago, manson said: Realno zezanje će biti šta god bilo ko od forumaša kupi 🙂 a čekaj, jel si probao kod nekog drugog prodavca hjundaia? da vidiš dal on ima drugu boju, ako ti je već sve potaman osim eto možda boje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 1 hour ago, Lucky said: Bolje čekati 200 dana isporuku nego se posle kajati 2000 dana! Bolje zivjeti 100 godina kao milijunas, nego 7 dana u bijedi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 23 hours ago, Lucky said: On 8/19/2022 at 8:45 PM, togFU said: meni je skroz ok boja, posebno uz crni krov mi bas dobro lezi, kupuj! ne nasedaj na ovaj očigledan trol! nisam trolovao - da ja kupujem auto koji mi je ok izgleda u toj klasi (recimo onaj polo što sam postovao već), da je oprema ona koju želim a samo je boja malo "upitna", kupio bih, jer meni je ta boja skroz ok, bez zezanja. Plus stvarno mi crni krov daje na izgledu kod hyundai modela. Jedino što boja može da "pokvari" je vrednost za kasnije, pošto može da se desi da mu za 5-10 god bude teže da proda zbog te boje.... ali mislim da je već napisao da ga ne zanima toliko taj faktor kasnije prodaje, opadanje cene itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 togFU brat <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 (edited) On 8/21/2022 at 11:23 AM, digrejzo said: @reki nisi napisao utiske o autu sad posle nekog vremena, a ni na Hondinom forumu se nisi pohvalio. son-i-am-dissapoint.jpg daj specifikacije, kako se ponasa, je l' ima iVtec i da li se oseca kad se otvori na 4-5-6k rpm, kako vuce izmedju 80-120 i je l' agilan koliko konjske snage i karoserija nagovestavaju, kakva je preglednost nazad zbog onog spojlera i koliko smeta objektivno, itd NAPISI NESTO AMAN COVECE nije elvis daleko od istine, prosao sam ±200km, i to samo po gradu 😄 a na hondinom forumu mi glupo za sad, tamo se predstavljaju najvise typeS i typeR 😄 ali sam zadovoljan, nikakve probleme nisam imao (osim akumulatora koji sam morao promeniti) ima iVtec, nisam ga nesto razvlacio (nisam iskr ni tolko dobar vozac da se nesto kurcim lol). Agilan jeste ali ga uporedjujem sa 1.4hdi, ali kad stisnem ume da zarezi i vuce i uzbrdo kao da je na ravnom 😄 upravljiv je i zanimljiv za voznju... sve komande su nekako na svom mestu, ergonomski je super....ali je neudoban tj tvrd. Preglednost pozadi je losa LOL, ali mislim navikne se covek... retrovizori su ok U sustini jos treba da odem na neki veci put da bih dao detaljnije utiske 😄 a specifikacije... najbitnija specifikacija da od 0-100 ide za 8.9 sek, a kilijeva mazda za 9.0 Edited August 22, 2022 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 a koliko moze da razvije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts