fushi.ryuu Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Sreća sa Tobijem. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Šalu na stranu, očekujem da je novi Spajdi OK, ali kakve su ono spodobe za glavne ženske uloge, šta je ono? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Toliko su mladi da to toliko nije bitno. Više ono bromance fora sa ribama, a najbitniji deo svega je bromance sa debelim ortakom i nadrkani momenti sa prvim Betmenom Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 (edited) Što spodobe? Slatkica je ova Liz. (fun fact: glumica ima 27 godina) Aunt May je već legendarna u ovom okruženju. (a i šire) A najbolja minijatura je ipak interrogation mode i Troy (bez Abeda). Predobar je film. Baš veseo i zabavan. :) Malo je za mlađu publiku, ali je vrh i ovako, za nas mlade duhom! Edited July 25, 2017 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 19 hours ago, Thunderstorm said: Vidi Solid Snake. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Ona gore scena je nešto najbolje što je Tobiška u svom životu snimio i što će verovatno ikada snimiti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Cable iz Deadpool-a 2 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 najveći problem sa ovim glumcem je što meni nikako ne može da deluje opasno. To mi je bio jedan od najvećih problema u filmu Sicario, naročito pored del Toroa kad se pojavi, deluje mnogo smešno. Kao recimo ovde, prva fotka ok, jedva ga prepoznaš, a onda ova druga kao neki lik koji se slupao na motoru pa ima ožiljke, a u stvari je malena sisica. Huh. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 izasli Defendersi u petak na Netflixu sezona je samo 8 epizoda i dok nema mnogo segmenata koji razvlace bez potrebe, nekako se cini da ima previse likova da im se posvete kako treba... ipak, sve u svemu, sigurni i elodi su super, kirsten ima ocekivano najbolje replike, ironfist ne smara ko u solo seriji, tako da mi je generalni utisak pozitivan punisherova solo serija (sa 13 epizoda) do kraja godine, najverovatnije u novembru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Nisu loši Defendersi. Najviše mi se dopada to što izgleda bukvalno kao roleplay s ortaćima. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 https://twitter.com/ThePunisher/status/909794212345896960 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Frenk... Ubijanje kriminalaca ti neće vratiti ženu i decu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 1 hour ago, Lex said: Frenk... Ubijanje kriminalaca ti neće vratiti ženu i decu. - Betmen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 ovi inhumansi....jebemti koji festival faila....prica, dijalozi, montaza....sve peche koliko je lose jedini plus je lockjaw koji je velicanstveno uradjen , a najinteresantnija stvar kod serije je sto sam saznao da ana torv ima klona =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 apsolutno mi ništa nije jasno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 to je neki novi doprinos Marvel univezumu. čudo ne glumi Idris Elba. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 2 hours ago, bolkonski said: apsolutno mi ništa nije jasno. generalno u zhivotu ili u vezi sa trejlerom? posto je radnja celog filma u trejleru, sto mislim da je pogresno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 i u životu, al' konkreno mislim na trejler. Mislim, jasno je koji je zaplet, piše i na imdbu, ali kakva je ovo tehnologija??? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 pomenuto je u civili waru da, u skladu sa stripovima, wakanda ima daleko napredniju tehnologiju od ostatka sveta, ali su izolacionisti i to taje od ostatka planete...tako da likovi kao klaw (serkis) nisu samo u potrazi za sirovim vibranijumom nego i naprednom wakandaskom tehnologijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 aha, ok, čuveni izolacionisti koji su napredniji od svih ostalih!!! A i dodatno me je zbunio što sam možda još pod utiskom The New Mutants trejlera koji deluje više kao horor film nego bilo šta drugo, pa sad ovaj trejler koji jeste šaren i nije horor, al' opet. Smekšao sam... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 (edited) 4 hours ago, Kole said: pomenuto je u civili waru da, u skladu sa stripovima, wakanda ima daleko napredniju tehnologiju od ostatka sveta, ali su izolacionisti i to taje od ostatka planete...tako da likovi kao klaw (serkis) nisu samo u potrazi za sirovim vibranijumom nego i naprednom wakandaskom tehnologijom onaj super mačka Crnja epizodista iz Civil War-а, neki princ, šta li, nije zapravo epizodista, već imaju čitavu civilizaciju superheroja?!?!?! ma idi... ja sam bio najsrećniji dok je bilo 4-5 superheroja... ovo je haos. nisam specijalista ovih lorova, ali vidim sad da uvode sve neke nove i nove likove, pa sad Betmen ima kao svoju ekipu, samo nema žene mačke (betmenke) i gej Robina, nego ona kao superžena, neki android Crnja i neki još nebitniji likovi. ovo je valjda nasuprot Kepovoj ekipi. a i Zupermen ima svoju ekipu, ima li? pa još Hulk i Strejndž, Tor, Odred samoubica... oni su valjda frilenseri. je li nas iščekuje sjedinjavanje lorova u 113tom nastavku epske sage. šta nas očekuje u narednom periodu? :))))) Edited October 17, 2017 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Samo ne pratiš. Nisu ništa novo od heroja izmislili za potrebe filmova Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts