voodoo_ Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Pa ako primetiš, u jednom trenutku nisam propustio ženu na pešačkom, zar to već nije za šećer i vodu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 pa ono, nije loš snimak, ako krene neki car u rikverc pa kaže da si ti ili ako počnu kod nas da se bacaju na auto kao kinezi, biće od koristi. a za ne daj bože sudar opet ono ima makar auto, model, možda se razazna koje slovo - verujem u našu MUP bazu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 (edited) 4 minutes ago, Lucky said: pa ono, nije loš snimak, ako krene neki car u rikverc pa kaže da si ti ili ako počnu kod nas da se bacaju na auto kao kinezi, biće od koristi. Bukvalno iste te dve strvari mi prolaze kroz glavu, i krenuo da napišem, i napsia ti :D Plus, ovo su uređaji vrednosti 30-40 dolara možda, ima kvalitetnijih i ozbiljnijih kamera na tržištu i za te preciznije potrebe. Edited August 1, 2022 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted August 1, 2022 Popular Post Report Share Posted August 1, 2022 32 minutes ago, manson said: a gde je neka dinamična vožnja u tom klipu Vudu? 🙂 Dizem za naglo kocenje! 0-02-05-c6f9b76212b11a8a5e4ff5ed8cfe7ce38d52ed0fc710d6e945ed14a112806e07_a4d2093b59abac80.mp4 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 32 minutes ago, voodoo_ said: Pa ako primetiš, u jednom trenutku nisam propustio ženu na pešačkom, zar to već nije za šećer i vodu? a onu dobru ribu si propustio jeeeel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Tako ni mene nisu propuštale dok se nisam prolješo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 I koliko je ta kamera, okvirno, isti likovi koji prodaju i ugradjuju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 (edited) Malo manje od 40 evra preko Aliexpressa, ja sam "ugradio" (zalepio na šoferku i sproveo kabl do USB porta ispod radija). Dolazi bez SD kartice, da napomenem, to ti je još hiljadarka recimo. Edited August 1, 2022 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Daj link za kameru 🙂 A i ako može slika kako to izgleda, kako si instalirao, kablovi i to 🙂 a pravo da ti kažem ne bih sam to radio, znajući se, odradiću ga preko one stvari i izgledaće užasno 😞 A da se ovde negde kupi slična sa instalacijom, primetno skuplje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 9 minutes ago, manson said: Daj link za kameru 🙂 A i ako može slika kako to izgleda, kako si instalirao, kablovi i to 🙂 a pravo da ti kažem ne bih sam to radio, znajući se, odradiću ga preko one stvari i izgledaće užasno 😞 A da se ovde negde kupi slična sa instalacijom, primetno skuplje? Ne treba ti ništa za instalaciju, dobiješ nekoliko metara dugačak kabl koji je kao i za punjač mobilnog, sprovedeš ga nekim ivicama ili pod plastike/tapacirunge i zalepiš gore kameru i zabodeš :D Odeš na KP i kucaš "70mai" u pretragu i sortiraš od najjeftinije :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 1 hour ago, millanče said: Bukvalno iste te dve strvari mi prolaze kroz glavu, i krenuo da napišem, i napsia ti 😄 Plus, ovo su uređaji vrednosti 30-40 dolara možda, ima kvalitetnijih i ozbiljnijih kamera na tržištu i za te preciznije potrebe. internet nas je "nabaždario" sa svim snimcima tog tipa 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 50 minutes ago, Lucky said: internet nas je "nabaždario" sa svim snimcima tog tipa 🙂 Internet da za ove što naskaču na haubu, to nisam uživo još video... "Rikverc manijake" sa kojima bi bilo teško dokazati da je do njih, a ne do tebe sam se nagledao i uživo :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 4 hours ago, voodoo_ said: Uzeo i ja, ista priča, stavio engleski firmver, radi Stakla ću da operem kad-tad Trigerovalo me Mirijevo. 😕 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 2 hours ago, killYg0r said: Dizem za naglo kocenje! 0-02-05-c6f9b76212b11a8a5e4ff5ed8cfe7ce38d52ed0fc710d6e945ed14a112806e07_a4d2093b59abac80.mp4 10.49 MB · 0 downloads Jasno ti je da si ovde sam sebe doveo u situaciju? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Pa zuri covek na Medak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 #pungas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 26 minutes ago, Vićsa said: Jasno ti je da si ovde sam sebe doveo u situaciju? 🙂 Svakako. Jbg, taj deo oko kuce vozim po automatizmu 😄 A i da mi se nije upalilo automatsko kocenje samo bi produzio u Volvo 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 1 hour ago, millanče said: Internet da za ove što naskaču na haubu, to nisam uživo još video... "Rikverc manijake" sa kojima bi bilo teško dokazati da je do njih, a ne do tebe sam se nagledao i uživo 😄 pa kad mi nemamo te kineske zakone da povređenog moraš da izdržavaš do penzije ili tako neki fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Akčuly imamo (ako radno sposobnog napraviš invalidom, doživotno ga izdržavaš) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 4 minutes ago, voodoo_ said: Akčuly imamo (ako radno sposobnog napraviš invalidom, doživotno ga izdržavaš) a onda nemam pojma, znam da je bila spika da je to u Kini neko ludilo pa zato to i probaju da iskukamče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 1 hour ago, killYg0r said: Svakako. Jbg, taj deo oko kuce vozim po automatizmu 😄 A i da mi se nije upalilo automatsko kocenje samo bi produzio u Volvo 🤣 Bitno da je signalizacija kriva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Crne tacke su krive 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 (edited) Znači ja sam jedini koji je Kiljev video protumačio tako da je Kili lepo i kulturno pre svega držao odstojanje, i zahvaljujući tome izbegao sranje? :D Edited August 1, 2022 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 pa sad. drzao je dovoljno odstojanja da ne napravi sranje, moglo je za nijansu opreznije, al definitivno nije on kriv sto ispred njega voze moroni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted August 1, 2022 Popular Post Report Share Posted August 1, 2022 danas u Beogradskoj neke BMW batice sa KM tablicama jedu picu kod Bucka, stavili karton na gepek i rokaju, upalili sva cetiri i kao lagano ce oni tu petnaestak minuta dok im svi sviraju i zaobilaze ih pazeci da ih ne sjebe neko iz leve trake jer je bila solidna guzva. malo me sve to trigerovalo jace (valjda zato sto mi delovali kao neki dileri moroni Kosovari, plus su bahata stoka a i malo garavi, mozda su Sipci bili jebemliga), pa sam uredno spustio prozor i uzviknuo "RETARDI JEBENI" dok sam polako prolazio pored njih i gledao ih, jedan se zbunio, a drugi mi otpozdravio sa "DEBELI". fina interakcija, 10/10 iznabadali bi me jer sam bio sa devojkom, ali jednog bih na kvarno dobio jer sam bio u FATA modu na kratko! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts