Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

1 hour ago, absolute said:

Dule, na spisku smo

niste, vi ne divljate (valjda), kao ni nas @togFU ali zbog marke auta koji vozite nosite BREME. problem sto je togfu deluzione i on misli da je kul voziti golfa, a ustvari prosecni golfista je iq 60-80, bahat, bezobrazan, misli da zna da vozi kao darko lazic. biti golfista je karakterna osobina, nisu svi koji voze golfa golfisti!

• Like +1 1

16 hours ago, mladenq said:

tacno svaki put kad izadjes iz kuce, bilo peske ili u kolima, rizikujes zivot

ovo je neverovatno, da uprkos stalnim teskim saobracajkama, ovi trogloditi zakrzljali samo vise i vise divljaju, i samo se povecava broj nesreca

Evo od jutros slično, na celoj ulici ofc delovi automobila

IMG_2937.jpg

IMG_2942.jpg

3 hours ago, Dende said:

https://www.b92.net/automobili/aktuelno/186282/panik-taster-u-automobilu-opcija-ili-obaveza-u-srbiji/vest

Isto jedan fini detalj. Auto je pozvao hitnu pomoc preko SOS modula nakon sudara. Medjutim, niko u hitnoj pomoci nije govorio engleski pa su samo ignorisali poziv.

Dvoje mrtvih od 20 i 37 godina koji bi mozda bili zivi.

jel ovo radi uopšte? ja se sve tripujem da taj SOS ne radi kod nas u kolima - na bazi čega funkcioniše, satelit? 

ja mislim da je u ovom slučaju TELEFON pozvao SOS što mi deluje logičnije i kao nešto što kod nas zapravo radi.