AlexG Posted January 30 Report Share Posted January 30 Ko su ovi tovljenici? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted January 30 Popular Post Report Share Posted January 30 to su gazda zoki i njegov sin 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 30 Report Share Posted January 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted January 30 Popular Post Report Share Posted January 30 4 hours ago, cali said: Koja je beše priča o ovoj slici? Mislim da smo mi ovde napisali tu priču :)))) Ovako, po sećanju ću napisati pa ću dosta toga lupiti verovatno. Ovo je slika iz doba kad su klubovi kačili fotke SUBOTA LUDI ŽUR 22.10.2010. album na Facebook, pa se ljudi tagovali itd. (Da li je to izumrlo sada ili sam samo ostario? ali to je druga tema...) I onda je neko ovde okačio svoju sliku iz izlaska, poprilično sam siguran da je Daki. Mesto je STUDIO NOVI SAD koji više ne postoji, gde je tada izlazila takva ekipa, to sam siguran 100%. Onda je neko (možda i ja) našao ovu sliku na FB i okačio ovde. 8 hours ago, killYg0r said: Dosta mala paznja se godinama posvetila glavatoj majmunki iza ove dvojice sto se vidi u ogledalu. To deluje kao da je zena od ovog desno i majka ovog levo. Zapravo tada kad je okačena prvi put ova slika neko je napravio "zoom" na ovu gospođu, pa je bilo komentara toga se sećam :DDDD ALI TO NIJE SVE! Bio je tagovan i gospodin Zoran u tom FB albumu, jako mi je sada žao što ga nisam nekako sačuvao ili čak dodao u prijatelje. Mislim da sam bio na njegovom profilu i video i neke slike SA BRODA :DDDDD Otuda ovo gazda Zoki, znači čovek se stvarno zove Zoran i to je sve što znamo o njemu. Kasnije smo lupetali da vozi Audi Q7 i tako to, tad je tek počeo taj trend vožnje što većeg SUV-a, znači pričamo o periodu pre nekih 15-20 godina recimo (OMFG) Možda će jednog dana neko ovde imati vezu u policiji, koja će imati face recognition software, pa da preko ove sada već čuvene fotografije pronađemo gazda Zokija! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30 Report Share Posted January 30 36 minutes ago, togFU said: SUBOTA LUDI ŽUR 22.10.2010. album na Facebook, pa se ljudi tagovali itd. (Da li je to izumrlo sada ili sam samo ostario? ali to je druga tema...) ima sve to isto, samo je sad na Instagramu :)) 37 minutes ago, togFU said: Možda će jednog dana neko ovde imati vezu u policiji, koja će imati face recognition software, pa da preko ove sada već čuvene fotografije pronađemo gazda Zokija! ili da okačimo na Facebooku ono "Prepoznaje li neko ovog čoveka?" to obično urodi plodom! Čak i novine posle preuzmu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 30 Report Share Posted January 30 Hvala @togFU! Ja se Dakija sećam kad je bio polovina kilaže sa slike, u životu ne bih povezao da je on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 30 Report Share Posted January 30 Ahaha pa jebote ovaj Kali:D. Ako je trol/fora, izvinjavam se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted January 30 Report Share Posted January 30 ovo je gazda daki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 30 Report Share Posted January 30 53 minutes ago, Dule_smor said: Ahaha pa jebote ovaj Kali:D. Ako je trol/fora, izvinjavam se! Nije trol, prezupčio mi mozak 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted January 30 Popular Post Report Share Posted January 30 Ahaha ma nisam ja ni napisao da je Daki pored gazda Zokija, al mozda je bio separe pored! Znaci ovako je bilo: 1. Dodje Daki i okaci sliku fazon "idemo klub STUDIO kurve viski red bull krila" 2. Neko odavde ode na FB i nadje profil kluba STUDIO i nadje ovu fotku gazda Zokija i okaci na rur 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted January 30 Popular Post Report Share Posted January 30 Jel znate da kad foru morate da objasnjavate da onda vise nije fora nego NPC fest 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 30 Report Share Posted January 30 3 hours ago, Lucky said: ili da okačimo na Facebooku ono "Prepoznaje li neko ovog čoveka?" to obično urodi plodom! Čak i novine posle preuzmu! Pa ajde, ti imas medije u svojim rukama? Ako smes naravno, ja ne bih smeo... jer sta ako me jednog dana gepekuju, par sati kasnije mi skidaju vrecu sa glave, ja u stolici, vezan... ispred mene njuska sa tompusom: "Cujem trazen sam a? Ko si ti i zasto me trazis?" - GAZDA ZOKI OMG 😮 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted January 30 Report Share Posted January 30 19 minutes ago, togFU said: "Cujem trazen sam a? Ko si ti i zasto me trazis?" vazi sto gazda zoki ima mentalni kapacitet da sklopi ovakve recenice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31 Report Share Posted January 31 11 hours ago, togFU said: Pa ajde, ti imas medije u svojim rukama? Ako smes naravno, ja ne bih smeo... jer sta ako me jednog dana gepekuju, par sati kasnije mi skidaju vrecu sa glave, ja u stolici, vezan... ispred mene njuska sa tompusom: "Cujem trazen sam a? Ko si ti i zasto me trazis?" pa objasnićemo čoveku da je stekao status ikone i da je veoma poštovan među komunom, sigurno će mu biti drago! naravno pod uslovom da do sad nije capnuo od neke srčke ili nešto daleko bilo, deluje da je u rizičnoj grupi! 12 hours ago, cali said: Hvala @togFU! Ja se Dakija sećam kad je bio polovina kilaže sa slike, u životu ne bih povezao da je on. hahaha cali, pa ispade ovo hajlajt priče o gazda zokiju :)) daki bi se uvredio da vidi da si rekao da je ovaj levo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8 Report Share Posted February 8 https://tvsuper.rs/2024/02/07/smederevo-vozac-bmw-a-sa-4-promila-alkohola-u-krvi-divljao-pored-skole/?fbclid=IwAR2ZLNKRmhXVAFetQejbBp3m3Rg1rbEOc4fyQcRtc3WiOS9UiE7kdpBwQCQSamo dinamicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8 Report Share Posted February 8 1 hour ago, Dule_smor said: https://tvsuper.rs/2024/02/07/smederevo-vozac-bmw-a-sa-4-promila-alkohola-u-krvi-divljao-pored-skole/?fbclid=IwAR2ZLNKRmhXVAFetQejbBp3m3Rg1rbEOc4fyQcRtc3WiOS9UiE7kdpBwQCQ Samo dinamicno. neobično kako u 90% slučajeva kad zaustave nekog pijanog taj i inače ni nema dozvolu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 23 Report Share Posted February 23 Ovaj mungos umalo da ubije ljudehttps://www.instagram.com/reel/C3pOcc0tpgh/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6f60d50c-b2ca-4bd7-856f-cc1b882e5250 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23 Report Share Posted February 23 al' što car forsira da prođe i ovog prvog iako već u tom trenutku vidi da neće proći. kamion je samo šlag na tortu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 23 Report Share Posted February 23 Ovo bi trebalo da se podvede kao pokušaj ubistva. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 23 Report Share Posted February 23 Kladim se da je tip sutradan bio u fazonu: "Kako sam se provukao između kamiona i auta kao fantom. Trebalo bi da mi daju formulu jedan da vozim koliko sam jebeno dobar." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24 Report Share Posted February 24 21 hours ago, cali said: Kladim se da je tip sutradan bio u fazonu: "Kako sam se provukao između kamiona i auta kao fantom. Trebalo bi da mi daju formulu jedan da vozim koliko sam jebeno dobar." i još sejvovao snimak da ima da se pohvali! 22 hours ago, absolute said: Ovo bi trebalo da se podvede kao pokušaj ubistva. zapravo bi zanimljivo bilo ispratiti da li će ga panduri dalje sa'vatati ili je to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24 Report Share Posted February 24 Možda mu se porađala žena! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 24 Report Share Posted February 24 1 hour ago, dovlagsi said: Možda mu se porađala žena! Ostavio pasulj na ringli Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 24 Report Share Posted February 24 Ostavio ga dečko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 24 Report Share Posted February 24 Cuo da u BG izbila pandemija m.boginja i velikog kaslja a nije se vakcinisao! 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts