Lucky Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 27 minutes ago, Jose Jimenez said: Koji rak mozga jbt. Nije mi jasno da li je tih 122k subova stvarno, ili je unajmljena farma. Možda sam glup pa ne vidim vrednost tih klipova. najčešće je miks - u suštini pola-pola je neki realan odnos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 joj što su neprijatni klipovi oni gore 😕 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 41 minutes ago, dovlagsi said: joj što su neprijatni klipovi oni gore 😕 ne zna se koji je više grdan, najgore od svega što ovo sa vožnjom i snimanjem imaš onoliko na internetu i naravno niko ništa ne preduzima tim povodom, ovo su nešto morali da odreaguju - iznervirao sin ovog vučićevog kuma pa ovaj bio na fazon ajd mu uzmite auto na nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 sto da budu neprijatni, to smo mi, to su nasa deca \o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 to su deca celog sveta zapravo, ako si mislio na to pod "naša" onda si u pravu 🙂 potpuno identične stvari rade svugde po ovom da kažemo razvijenijem svetu. samo se akteri menjaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 jedino što je isprozivao vozače škoda, to je ok 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 9 hours ago, dovlagsi said: jedino što je isprozivao vozače škoda, to je ok 👍 ah to je sad inače glavni hit na netu među mladima! vozači škode koji se lože da voze bmw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=03&nav_id=2310047Saobraćajna policija počela je da kažnjava vozače zbog telefoniranja za volanom ili nevezivanja pojasa na osnovu snimka kamera koje precizno beleže čak i crte lice....U pozivu mu je dostavljena kazna od 10.000 dinara za telefoniranje za volanom, odnosno 5.000 dinara ukoliko plati u roku od osam dana.Takođe, mu je zaprećeno da će, ukoliko ne plati kaznu ili se ne pojavi u roku od osam dana u odeljenju MUP-a, saobraćajna policija pokrenuti prekršajni postupak protiv njega na osnovu člana 247. Zakona o bezbednosti u saobraćaju.Prema tom članu, vlasnik vozila obavezan je da da potpune informacije o identitetu lica koje je u trenutku prekršaja bilo za volanom.Ukoliko to ne učini, zaprećena kazna po zakonu je najmanje 15 dana zatvora ili od 100.000 do 120.000 dinara za fizičko lice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 Koja je logika da kamera beleži crte lica ako moraš posle da odeš u MUP da identifikuješ ko je vozio? 🙂 Ali mi je najbolji ovaj što je pričao telefonom i dobio kaznu a onda zaključio kako nema šanse da je to automatski nego je neko njega iz MUP-a pratio 😄 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 44 minutes ago, Zwerko said: Koja je logika da kamera beleži crte lica ako moraš posle da odeš u MUP da identifikuješ ko je vozio? To je kontam samo pro forme radi, tipa ako hoćeš da se cimaš da dokazuješ da to nisi ti vozio. Verovatno kamera može da snimi da ima neko lice koje drži telefon, ali nešto sumnjam da im je software toliko advanced da može da identifikuje Petra Perića. Nije ista stvar, ali recimo je meni nedavno stigla kazna jer su mi izmerili prosečnu brzinu na autoputu NS-BG, gde piše da mogu da odem da se izjasnim ko je vozio, a ako ne odem podrazumeva se da sam ja jer je na mene registrovano vozilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 Jeste, ali to važi već 10ak godina unazad, tipa od kad su uveli one kamere za žutu traku u BG, mislim da su one bile prve. I jasan mi je sistem, samo ne znam zašto novinari insistiraju da mogu da prepoznaju čak i crte lica kad to zapravo uopšte ne rade niti tvrde da rade nego lepo slikaju tablicu. Inače je sasvim moguće da upare sa bazom slika iz MUP-a i da te prepoznaju da si Pera Perić napravio prekršaj, u Kini to radi skroz tačno a mi smo opremu kupili od njih i vrlo je verovatno da to može i kod nas da se aktivira ako naši hoće i hoće da plate. Mislim ako snima registracionu nalepnicu i datum isteka i na osnovu toga šalje kazne sigurno nije van domašaja. 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 Ah, sad si me podsetio na priču koja traje već par godina, a to je da nije donešen zakon koji omogućava to praćenje i identifikaciju lica, pa su se ovi neki NGO bunili i koliko sad vidim za sada su uspešni - to je razlog zašto ne mogu direktno da napišu kaznu Peri Periću. https://www.sharefoundation.info/en/round-two-of-the-battle-against-mass-biometric-surveillance/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 U Njemacke ti stigne lepo crno bela, relativno ostra fotografija gde se vidi lice lepo i to je to...Svaba je to bajo moj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 E sirotinja, kod nas je u boji! 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 Mama u boji Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Quote Saobraćajna policija je u Pančevu, za samo tri dana, uređajem "dual radar", koji se prvi put koristi na našim putevima, otkrila više od 650 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja. Navedenim uređajem je izmerena brzina kretanja motocikla yamaha, od 159 kilometara na sat, na delu puta u naselju, u zoni pešačkog prelaza, gde je ograničenje brzine 50, što je nasilnička vožnja. Protiv vozača koji je upravljao motociklom će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Ne znam tačno šta je dual radar, ovo je definicija sa neta: Quote Dual-polarimetric radar transmits and receives pulses in both a horizontal and vertical orientation. As a result, the returning frequencies provide measurements of the horizontal and vertical dimensions of targets, supplying forecasters with better estimates of the size, shape, and variety of targets. i što je on sad bolji od tradicionalnog kad mi deluje da je i tradicionalni merio brzinu kretanja sasvim ok 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Bilo kod Alvirovića juniora pre neki dan 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 1 hour ago, manson said: Bilo kod Alvirovića juniora pre neki dan 🙂 znači u suštini snima u oba smera i onda carevi kad misle da su prošli radar oni ga nagare a on ih zapravo tad uhvati :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Pijan ubijes dete na pesackom, sa prethodno oduzetom vozackom dozvolom, i dobijes laganih 8 godinica, izlazim za 4-5. Koliko god se trudili u proseku smo veliko smece od drzave i ljudi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Kakvo je stanje u pravosuđu i ovo je dobro :c Ne znam da li smo pominjali ovaj raniji slučaj, gde je lik od 21 godine dobio 6 godina maloletničkog zatvora, a ubio je dvoje ljudi (jedno dete od 12 godina). https://nova.rs/vesti/hronika/vozac-audija-smrti-koji-je-u-nisu-ubio-dvoje-ljudi-na-trotoaru-sluzi-kaznu-u-maloletnickom-zatvoru/ Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 au https://www.instagram.com/reel/CpftjkzADZn/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 29, 2023 Report Share Posted April 29, 2023 Jedan mungos manje na putevima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2023 Report Share Posted April 29, 2023 10 hours ago, manson said: au https://www.instagram.com/reel/CpftjkzADZn/ nije mi jasno šta je radio ovaj vozač kamiona, osim ako nije doživeo srčku pre prelaska pruge. prvo svaki pružni prelaz se toliko raspada da i da hoćeš ne možeš brzo preko njega, a ovaj lik još vozi i kamion a ne formulu. a onda imaš prelaz koji je generalno ravan, nije neka "krivina" pa da ne vidiš voz koji je verovatno još pride i svirao. bukvalno mi deluje da je ili hteo da izvrši samoubistvo ili ga je strefila srčka pre toga pa nastavio da ide napred. znam da je malo verovatno ali to mi je jedino što mogu da prihvatim ovako na prvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 Quote Na uglu Kneza Miloša i Nemanjine u Beogradu došlo je do sudara između tramvaja i autobusa, u kojem su lakše povređene četiri osobe. Do udesa je došlo nešto pre osam sati. Sudarili su se tramvaj na liniji 7 i autobus sa linije 85, prenosi RTS. Povređena je žena koja je upravljala tramvajem i još tri putnika. U autobusu, u trenutku nezgode, nije bilo putnika. kako uspeš nedeljom u 7 ujutru da napraviš sudar autobusa i tramvaja 🙂 osim ako se ovaj u praznom autobusu nije zaleteo niz kneza miloša jer "nema nigde nikoga". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 "Povređena je žena koja je upravljala tramvajem" Сам си себи одговорио 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts