spo(ghost) Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 (edited) i boli me dupe ko je na vlasti sve dok na prvo mesto stavlja zivot neciji ... miniranje brane i potapanje Obrenovca, kako bi se spasila električna mreža, sjebavanje električne mreže i nestanak xyz ljudi u retardiranom pokušaju i onda spinovanje kako je Šabac ugrožen nego, jel i u obrenovcu bila opoziciona vlast bio je urs degen Edited May 21, 2014 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Dule vodostaj ukljucuje i dubinu korita reke negde je korito dublje negde plice i sire, razlika od 2 m ne znaci da dolazi poplava od 2 m u smederevo :) Treba da gledas razliku vodostaja u cm u gradu uzvodno pa da imas neku predstavu sta ce se desavati kod tebe... Mi smo samo gledali samo u mitrovicu i pripremali se prema tome i ocekivali.... preko 860 je bilo u nekim momentim kod njih nemam pojma kad izgubio sam pojam o vremenu Znam, to je i meni palo na pemt i logicno je jelte, valjda ce biti sve ok. Btw, dzukele: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/467145/Poslanici-nisu-hteli-da-se-odreknu-pausala-za-pomoc-ugrozenima-od-poplava?ref=fbblic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 spinovanje da je sabac ugrozen? ok, poz momce putuj i ne brini za mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 spinovanje da je sabac ugrozen? ok, poz momce putuj i ne brini za mozak i ti isto, keva, ćale i burazer od ribe moje su dole, ugrožena je okolina, manofmayhem je dole... putuj i ti Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Btw, ne videh dal je neko napisao, trodnevna zalost je od danas. Btw, Golubac ko u Nemackoj heh http://www.kurir-info.rs/zar-imamo-ovo-u-srbiji-pogledajte-branu-u-golupcu-clanak-1380173?fb_action_ids=661157300629254&fb_action_types=og.likes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Да, евакуације су ложење народа ако се упакују у причу да тек надолази најјачи талас и остале смак света приче. Најгоре је прошло, срећом, а несрећом ти исти дрипци нису учинили што су морали да учине и што им је била дужност, а то је неке људе коштало главе, а још више њих иметка и крова над главом. Државу је коштало велике материјалне штете и потопљених копова. Прво су дане изгубили на сликању, глуви и глупи на упозорења, а затим су безобразно наставили да се сликају на месту несреће. Сада, када је највеће срање прошло, убеђују како тек треба да дође, а они све држе у својим рукама и то никад јачи. Садашње евакуације, као и та од 18тог ујутро о којој причаш, баш као што су могле да буду и оне непостојеће у задњих седам дана, могу лако и веома безбедно да се изврше, само уз пристојну организацију. Нема потребе за патетиком и драмом, само да би се сакрила неспособност. To sto sam ja napisao su ti reci evakuisanih iz Jamene iz njihovih usta, posto radim na prihvatu vec 2 dana u hali kod nas u gradu i oni najstariji i najnesposobniji su prvo evakuisani zbog moguce poplave, a druga tura koja je dosla su bili ljudi radno sposobni koji su pokupljeni od strane zandarmerije i bilo je idete svi, nece niko da ostane jer je ta voda stvarno njima dosla sa ledja i bio sam prisutan kad je covek na telefonu plakao jer mu je drugi u evakuisan prvo u morovicu rekao da je celo selo potopljeno. Sad da li su hrvati minirali, nasi, na kraju krajeva nije ni bitno dok se sve ne resi, da su ostali u selu, podavili bi se. I jasno mi je sta pricas i slazem se sa tobom u slovo, to slikanje i poziranje da zamaste oci narodu i dalje traje, sad je mozda i vece nego u vreme poplava , neorganizacija je velika, gradovi lobiraju da prihvate ljude i da se pokazu ovima na vlasti, domovi zdravlja, crveni krst i centri za socijalni rad se bore za pravo na smestaj, ko ima zadnju rec, a ovo je jedan od onih trenutaka kad se svi pametni i ima gomile ljudi koji uz galamu i mahanje rukama samo unose dodatnu smetnju. O tom evakuisanom narodu u stvari najvise misli obican narod, juce je na primer kod nas bilo previse hrane pica i ostalih potrebstina, nema koja pekara, hamburgerija radnje sa hemijom itd nisu poslale pakete kad su videle autobuse. Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted May 21, 2014 Popular Post Report Share Posted May 21, 2014 (edited) @G: Oko 7-8km od Šapca i Save, u Gornjoj Vranjskoj, a Dumača mi prolazi pored dvorišta, ona mi se i najebala keve. Od Save (direktno) bi trebalo da sam bezbedan, ali kombo silne kiše + prepuna Sava i kanali su uradili što su uradili. Kuja je provela dva dana sa nama u kući i nije ni jednom kenjala muka, treći dan je bukvalno jaukala kao da se izvinjava, i istovarila se u hodnik u kom je još bilo vode :-) Oko 60cm vode je bilo u dvorištu, a 10-15 u kući, i to ne baš celoj. Dosadašnji all time rekord je bio 10-15 u dvorištu, i nula u kući... Edited May 21, 2014 by milanche 5 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Postavljanje barijera protiv poplava u Golupcu, da je srece svaka opstina pored reka u Srbiji bi ovo imala: 1 4 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fushi.ryuu Posted May 21, 2014 Popular Post Report Share Posted May 21, 2014 Koliko ovakvih barijera može da se postavi od jednog pilona? 6 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Potez dana dolazi na otprilike 3:30 http://youtu.be/zB7A2fyOatI 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fushi.ryuu Posted May 21, 2014 Popular Post Report Share Posted May 21, 2014 Koliko ovakvih čizama može da se kupi od jednog pilona? 6 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 To sto sam ja napisao su ti reci evakuisanih iz Jamene iz njihovih usta, posto radim na prihvatu vec 2 dana u hali kod nas u gradu i oni najstariji i najnesposobniji su prvo evakuisani zbog moguce poplave, a druga tura koja je dosla su bili ljudi radno sposobni koji su pokupljeni od strane zandarmerije i bilo je idete svi, nece niko da ostane jer je ta voda stvarno njima dosla sa ledja i bio sam prisutan kad je covek na telefonu plakao jer mu je drugi u evakuisan prvo u morovicu rekao da je celo selo potopljeno. Sad da li su hrvati minirali, nasi, na kraju krajeva nije ni bitno dok se sve ne resi, da su ostali u selu, podavili bi se. I jasno mi je sta pricas i slazem se sa tobom u slovo, to slikanje i poziranje da zamaste oci narodu i dalje traje, sad je mozda i vece nego u vreme poplava , neorganizacija je velika, gradovi lobiraju da prihvate ljude i da se pokazu ovima na vlasti, domovi zdravlja, crveni krst i centri za socijalni rad se bore za pravo na smestaj, ko ima zadnju rec, a ovo je jedan od onih trenutaka kad se svi pametni i ima gomile ljudi koji uz galamu i mahanje rukama samo unose dodatnu smetnju. O tom evakuisanom narodu u stvari najvise misli obican narod, juce je na primer kod nas bilo previse hrane pica i ostalih potrebstina, nema koja pekara, hamburgerija radnje sa hemijom itd nisu poslale pakete kad su videle autobuse. Прочитао сам комплет вест још пре претходног поста о том случају што си поменуо и не спорим га, а нисам га ни оспоравао. Тако, као тад, требало је реаговати и у Обреновцу, а ми смо тај дан имали позирање премијера и министара (претходни и председника) тамо. И онда дође Марић, дан након што је био у Обреновцу (неколико сати пре поплаве), квази стручњак и надлежни за ванредне ситуације, и глуми пред камерама патетику. Да му знам мејл, слао бих му сваки дан извештај РХМЗ од 13.05.2014. и за текући датум, заједно са списком погинулих у Обреновцу. До краја мог или његовог живота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Brue, opsti mail sektora za vanredne situacije svs@mup.gov.rs Doticni i predaje neki predmet na KPA u Zemunu predrag.maric@kpa.edu.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Хвала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 dat zwerko Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted May 21, 2014 Popular Post Report Share Posted May 21, 2014 Evo i mene. Samo sto sam dosao u kucu. Nisam zenu i decu video jos. SInoc sam bio na infuziji jer me je desni bubreg odvalio od bolova. Sa firmom sam bio do prekjuce od prekjuce sam bio sa prijateljima do danas. Otisli smo 16-tog u Obrenovac u 02h i 25 minuta i ne bih da nabrajam gde smo bili, sta se radilo. Bitno je da se ljudima pomoglo koliko god je to bilo moguce. Idem da vidim zenu i decu pa se vracam kuci da odmorim malo. 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Drži se torima! Info ako neko ima slobodnog vremena i volje http://info.poplave.rs/novosti/ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted May 21, 2014 Popular Post Report Share Posted May 21, 2014 (edited) Radimo animaciju klinaca po prihvatilistima, pa smo danas izmedju ostalog bili u hotelu Slavija. Imamo tacan raspored, od 12 do 1, pa posle idemo dalje. Sati je 12:05, samo sto smo poceli, dolazi dosta starija zena koja mi nabija akreditaciju u lice i kaze "ja sam novinarka sa RTS-a, dosla sam da vodim decu u Mek na sladoled". Ja odgovaram kako su nas zvali iz Slavije da radimo u tom terminu i da ne mozemo da pomeramo to, pa ako bi ona mogla da ih vodi u 1. Kaze ona kao pa ajde, ok. Pojavljuje se u 12:40, ulazi u tu prostoriju i vice naglas "aaajde deco sladoleeeed". Mi kao wtf, ali naravno da necemo da pravimo problem, stavimo ih u vozic i odvedemo ih do trpezarije. Prilazimo njoj, a ona ce "au, pa otkud ovoliko dece (bilo ih je 15ak), ja sam kupila 10 sladoleda" (da ne pricam o tome da je u hotelu Slavija zvanicno 73 malisana). Kazemo podelice oni nekako, smislicemo vec. I cekamo tako bar 5min u vozicu, ona drzi te kese iz Meka, a nista se ne desava. I kad smo je pitali "pa dobro, zasto ne podelimo to", ona odgovara "PA KAKO MISLITE DA PODELIMO, KAD FOTOGRAF NIJE JOS DOSAO DA TO FOTOGRAFISE?" Ma jebem ja vama bas mater! Edited May 21, 2014 by LESkOpoz 28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Tezak olos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 esi je oterao u picku materinu? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 esi je oterao u picku materinu? Ma ne smem u takvim situacijama da reagujem, jer sam ja tu kao Cigra, a ne kao Djordje. : Okači tu priču na fejs, čisto da se proširi po narodu. Zrno im jebem. Mene generalno nerviraju ti sto pljuju i kenjaju po Fejsu i verovatno necu to uraditi, ali realna je prica da ih treba ispljuvati sa sto vise strana, kako bi se proculo kakva su gamad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Ne budi Pustolov, napisi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted May 21, 2014 Popular Post Report Share Posted May 21, 2014 (edited) Mene generalno nerviraju ti sto pljuju i kenjaju po Fejsu i verovatno necu to uraditi, ali realna je prica da ih treba ispljuvati sa sto vise strana, kako bi se proculo kakva su gamad. Naravno da treba da se prica o tome, glupo je prozivati ljude koji 'pljuju u ova zla vremena', a ne osvrtati se na sustinu o cemu pricaju. Eto, danas ranom zorom na poziv ortaka, krenuo busem u organizaciji lokalnog Kik Boks kluba putem Smedereva. Stigli tamo, nasli opstinu, usla gradonacelnica u bus da nam se licno zahvali sto smo dosli, 3 kamere, fotograf i jedna Ejpril O Nil vonabi. Kao da smo Atletiko Madrid, a ne grupa randoma sa lopatama. Otisli u neko selo blizu grada koje je zrtvovano da ne preplavi auto put.(nije celo bilo poplavljeno, mozda samo 1/4) Prvo su nas slikali, nahranili i napili. Nikako da se krene sa poslom. Kada se najzdad krenulo, obisli smo par poplavljenih kuca pored pruge i pomagali nekoh sirotinji sa iznosenjem mokrog namestaja i stvari. Tuga jebena. Ljudi, mene je sramota koliko smo mi malo radili. Stvarno sam bio nalozen da se izmorim kao car, da osetim da sam nesto dobro uradio u ovoj nevolji. Likovi iz organizacije su zvali Kostolac i sve redom, ali 'nikom ne treba'. Prakticno smo bili kucke za sitne igrice na lokalnom nivou. Bar malo smo se izvadili u povratku kuci kroz deliblatsku pescaru, kada samo naleteli na utovar peska pored puta.. Ajoj kako su se isprimali likovi. :D STANI MAJSTORE njih 20 u glas. Napunili smo 3 bagerske kasike (dzakovima koji su vec bili napunjeni) za 2 minuta i to je to. Edited May 21, 2014 by leisure 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 (edited) Тако су нас измајмунисали пре две године на Тари. Edited May 21, 2014 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Josh Duhamel i Kevin Smith carevi, putem fb-a i tvitera pozivaju ljude da doniraju i pomognu! https://www.facebook.com/JoshDuhamelhttps://twitter.com/ThatKevinSmith Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts