voodoo_ Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 (edited) dajte neki valjan linkzor ovo https://eztv.ag/shows/481/game-of-thrones/ne valja! slabo skida! http://rarbg.to/torrent/mqpoikl Edited May 16, 2016 by voodoo_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Нек се наједу гована ако цела сезона буде предигра, а о јебању ће се све рећи у једној реченици у прошлом времену... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 totalno dobra epizoda aka naravno da je najbolja u sezoni =o)pogledi za vecherom full vrh, tormund car =o) za takve scene se zhivi a ne za cgi!brue ne zhesti se, bice 1 il 2 bitke tipa hardhomea po sezoni i to ti je to, uz solidnu verovatnocu da ce severnjacko krljanje biti 1 giant bitka sa 3-5 frakcija...jedino sto cu ja za svoju scenu gde manderlijevi pwnuju cekati ko knjigu (i to verovatno sedmu =o((( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Super je epizoda: Jedino što mi je zasmetalo je nepotrebno ubijanje Oshe da bi se naglasilo koliko je Remzi zao. Upravo ono što je Kole pričao, prave od njega novog Džofrija. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Ivane,Nije nepotrebno ubijanje, mislim da su ona i Rikon ciljno tu, njena uloga je bila da ga ubije, ali je fejlovala u tome, jer ovaj nije sisao vesla Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 A Rikonova uloga je da ga oljuste kao bananu ne bi li sever prso i ubio boltonove. It's a cunning plan! Still has details to work out. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Kontam da su Amberovi planirano doveli nju i Rikona, al' mi je nekako cela ta scena izgledala prejeftino, tj. imala je nekako očekivan ishod. Remzi ima preveliki plot armor da bi ga Osha ubila. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 (edited) totalno dobra epizoda aka naravno da je najbolja u sezoni =o)pogledi za vecherom full vrh, tormund car =o) za takve scene se zhivi a ne za cgi!brue ne zhesti se, bice 1 il 2 bitke tipa hardhomea po sezoni i to ti je to, uz solidnu verovatnocu da ce severnjacko krljanje biti 1 giant bitka sa 3-5 frakcija...jedino sto cu ja za svoju scenu gde manderlijevi pwnuju cekati ko knjigu (i to verovatno sedmu =o((( Па после кад кажем да треба епизода да траје 2-3 сата, онда Бруе луд?!Ваше "може сат, али бам, бам, бам, то по кратком поступку да се каже шта се има" некако се не уклапа у "за такве сцене се живи"И забалавио је одмах у дворишту. Зна баја шта воле прави мушкарци, а не оне сисице што гањају даске! Edited May 16, 2016 by brue 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 nakon ove epizode, gde se stvari desavaju i jos se desavaju vrlo dobro, tu mogu da te shvatim da zelis da nesto bude duze i detaljnije...ali u prethodne tri bi bilo bolje da su neke stvari uradjene brzhe i da su dodavani interesantni dogadjajtj moj stav je da nemam protiv ni da 50 sati traje sezona samo da nema razvlacenja i vestackog produzavanja...(da se ne lazemo, i grrm-u je 70% asoiaf-a prosirivanje i razvlacenje, ali on to ne radi dosadnim vrtenjem u krug prezhivajem poznatog nego ulepsava i upotpunjuje sliku o svetu novim podacima i likovima...al onda se opet nasa rasprava vrti u krug jer takve stvari naravno jedu budzhet serije itd itd)uglavnom svaka cast za pisanje epizode, pogotovo tih dijaloga izmedju brace i sestara kojih nece ni biti u knjigama jer su svi likovi u potpuno drugacijim situacijama, a sve je vrhunski izvedeno, cak nije smetalo ni "srecni ljudi skakanje" ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 ne znam, mene bas taj reunion fazon nervira i nije mi nista specijalno epizoda osim par scena, al jbga, ja sam postao matori hejter:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 , i grrm-u je 70% asoiaf-a "how to pickup chicks" vol2. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 smorila epizoda Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) nakon ove epizode, gde se stvari desavaju i jos se desavaju vrlo dobro, tu mogu da te shvatim da zelis da nesto bude duze i detaljnije...ali u prethodne tri bi bilo bolje da su neke stvari uradjene brzhe i da su dodavani interesantni dogadjajtj moj stav je da nemam protiv ni da 50 sati traje sezona samo da nema razvlacenja i vestackog produzavanja...(da se ne lazemo, i grrm-u je 70% asoiaf-a prosirivanje i razvlacenje, ali on to ne radi dosadnim vrtenjem u krug prezhivajem poznatog nego ulepsava i upotpunjuje sliku o svetu novim podacima i likovima...al onda se opet nasa rasprava vrti u krug jer takve stvari naravno jedu budzhet serije itd itd)uglavnom svaka cast za pisanje epizode, pogotovo tih dijaloga izmedju brace i sestara kojih nece ni biti u knjigama jer su svi likovi u potpuno drugacijim situacijama, a sve je vrhunski izvedeno, cak nije smetalo ni "srecni ljudi skakanje" ;oP http://www.youtube.com/watch?v=dQHRtCjgO84 Edited May 17, 2016 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Po onome što je sama Emilija Klark rekla, potpuno je njeno telo u sceni, tako da nije tačno da je dvojnik kao što kaže taj tip gore u klipuhttp://www.ew.com/article/2016/05/15/game-thrones-emilia-clarke-dany Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 онда се Емилија мало подгојила, право да ти кажем. има лепо лице, али дупе је на нивоу Рубенсових барокних идеалних габарита. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Podgojila se odavno, čini mi se da je i u prethodnoj goloj sceni imala gabaritno dupe. Vidi se razlika i kad je odevena izmedju početnih i ove sezone. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 yes, 2/10 would not bang :)))Prelijepa je jebote 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 ненене, одлична је, феноменална је, динара јој једног не бих узео, али је сувише ситна да би могла да баштини толике кукове, да не кажем САЛО НА ДУПЕТУ И БУТКАМА, а уз то, није раскошна на свим правим местима да би јој се и толико несразмерно шири кукови опростили.ти, Вићо, ниси још разумео да раскошна и дебела жена нису исто. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 добро, Вићо, не може свако да буде прави мушкарац. да нема обичних мушкараца, ни ови прави не би вредели толико. уосталом, свет је направљен за просечне људе, ови ван просека само пате и трпе. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted May 17, 2016 Popular Post Report Share Posted May 17, 2016 (edited) roflcopter kakva four yorkshiremen diskusija o tome da li se Chateau Mouton Rothschild pije hladjen na 12 il 14 stepeni =o)ako na njeno dupe primenjujete epitete kao rubensovsko i gabaritno, shta je onda je 90% zhena na svetu? morbidno gojazno? also, u odnosu na sta je ovo dupe preveliko? (nadam se da me forum nece ispaliti za linkovanje slike)http://www.ew.com/sites/default/files/i/2016/05/16/got-604-0004_0.jpgna silueti se vide odnos kukova i ramena, telo, ruke i noge, ima prirodne ljudske odnose, nije gradjena ko likovi iz stripa sa titanijumskom kicmomuglavnom, ima prirodno dupe i sise i izgleda super, a najgora stvar koja moze da joj se desi je da ju neki retardirani producent natera na holivudski kombo vezbanja i dijeta koji ce da joj i istopi i dupe i sise i onda il implanti da bi ponovo izgledala zenstveno il anoreksija flokhart/gvinet...fak det shitinace, trejler za s6ep5ako nisu stavili sve efekte u trejler onda obecava =o) Edited May 17, 2016 by Kole 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) има природно дупе које јој је у последње две године постало некако "природније". :р угојила се, брате. не би пропала да мало вежба глутеусе, оно да се врати на стање од пре пар година. овако, постоји опасност да постане "нископодна".ово је фотка из 2013те:ова фотка је из прошле године:приметна су извесна одступања од склада. Edited May 17, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 smrsala je za ulogu u terminatoru 99kg, a sa ove sljake ne mogu da je najure pa je navalila na bigmek. btw - ja sam se zajebao i pogledao detalje o ovoj sezoni na imdbu, bilo je iz nokog razloga sinopsisa za SVE epizode, sa thumbnailovima koji su po sebi bili MEGA spoiler, sad su to sklonili izgleda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 kole nemoj molim te da kacis te trejlere za sledecu epizodu, tesko se suzdrzavam da ih ne pogledam:)a emilija je car iako se ubucila malo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Ne vredi ti, nije udata 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 A đeaO đea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts