Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

probah taj cuveni Intergalaktik, 8.5/10 would bang again (-0.5 zato sto je pomfrit mogao da bude bolji, -1 zato sto cu zbog cena opet da ih posetim za fazon godinu dana)

 

Da li si probao sejk od vanile. Koliko je jebeno taj sejk dobar. Mada da budem iskren burgeri su im premali za te cene...

Link to comment
Share on other sites

u pekari u kojoj cesto doruckujem, posto mi je blizu posla,  u ponedeljak  oko 18h, uleti uznemireni klinac od 17. godina, jurilo ga je desetak likova sa fantomkama i stanglama. on je usao u pekaru, zakljucao se u wc, oni  usli unutra, izvinili se radnici sto mora to da gleda, i objasnili kako je to neizbezno, poceli su da ga gaze u samom wc-u, izvukli ga napolje, pa nastavili isto. vlasnik je gledao snimak na kome se vidi taj uzas, naravno, pozvana je policija koja je obavila uvidjaj.

 

vlasnik je otisao kasnije te noci, oko 3 ujutro da otvori pekaru, i video da je pekara obijena. nema kamere, nema snimka, koje je policija  ostavila u pekari nakon uvidjaja.

 

inace, klincu su izbili oko i bore mu se za zivot na urgentnom... 

Edited by Carlito

 

 

Link to comment
Share on other sites

sinoć bili Štroki, Stalja i ja na tvrđavi na QOTSA, jebanje mame od certa, sjebao sam zglob na nozi, sav sam modar i izgreban, najeo sam se prašine i odgovorili smo neko pijano govedo da ne trebamo da mu otvaramo glavu na ljubavnoj pesmi 11/10 would go again

 

http://www.youtube.com/watch?v=Cs0XixR_5A8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=rlpXGkw60HE

Edited by majebeni-marko

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

najbolje potrošenih 999 rsd ikada... svirali su nepuna 2 sata, radili bis od 4-5 pesama... čak su se i oni iznenadili što je bilo tih 5-6 soma ljudi koji su znali pesme :)

jedino je bio NC za predgrupe... jebo ih Cane i Ajzbrni i pičke materine

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...