Get Adobe Flash player

ПУТИН

Members
 • Content count

  1,138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

2 Followers

About ПУТИН

 • Rank
  Imam pravo na custom titulu!

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,543 profile views
 1. Sličice i kartice - Panini, Topps, Merlin, Upper Deck

  ja mislim da treba da se bojkotuje to skupljanje slicica. jebo sam im mater. mora se skines sa kocke, droge, pljuga i kurvi da bi popunio jebeni album.
 2. Sličice i kartice - Panini, Topps, Merlin, Upper Deck

  jel moguce da je kesica sp rusija 2018 80 jebenih dinara???
 3. playlist.

  https://www.youtube.com/watch?v=A-wfp6vgVwE i de mo
 4. RIP Nebojša Glogovac

  isrpicavam se. procitao sam negde da se zapravo radi o njegovom odrazu u vodi...
 5. RIP Nebojša Glogovac

  nasrtali su ga kao da je glumio u Posetiocima...
 6. pričajte

  slava mu
 7. playlist.

  pa to je za drugare sa foruma :D
 8. playlist.

 9. Pričajte

  https://www.uefa.com/uefayouthleague/news/newsid=2525087.html#uefa+youth+league+play+draw idemo brodarac! kokeza najuspesniji fudbalski radnik ikada!
 10. Pričajte

  Mustafa je u Beču imao pravo da se na pola utakmice okrene i ode i otera sve u pičku materinu zato što su ga ostavili kao glinenog goluba. Meni je problematično nekoliko stvari. U odbrani ne mogu da igraju Mitrović i Maksimović. Prvi nema kvalitet za repku, a drugi je jedna od većih fudbalskih prevara na našim prostorima, pritom je od marta meseca do sad odigrao samo 6 takmicarskih utakmica. Bane je gotov, i on i Kolarov suviše daleko stoje od igrača. Rukavina se protiv AUT nije vratio dva puta za svojim igračem, pa je Bane morao i to tome da vodi računa. Ali mislim da on više ne može, isto mislim i za Kolarova. Ne znam šta da vam kažem o Nastasiću. Matić nije pravio razliku, kao što to radi u Engleskoj. Tadić je sve češće počeo da se oslanja na igru ledđima, pa ste mogli da ga često vidite kako se guzi sa igračem na istim. Drastično drugačija izdanja u odnosu na prvi deo kvalifikacija, gde je dominirao. Mislim da ne možemo da igramo sa 3 igrača nazad i da pratimo trendove, jer jednostavno nismo u mogućnosti. Jebiga, nisu to Bonući, Barzalji i Kjelini. Gaćinović nije dao ono što ima protiv AUT pa se Muslin odlučio za Ljajića, koji je nastavio tamo gde je Mijat stao. Ništa. Zajebancija sa Mitrovićem, koji odavno nije u formi i ubacivanje Prijovića 3 puta po 5 minuta. Ili mu daj šansu ili nemoj. Srećom po sve nas opravdao je veću minutažu. Voleo bih da vidim kako bi se snašao Milinković Savić. Takođe mislim da bi Živković morao da bude u skvadu takođe. Ovo su, po meni, ključni problemi koje mi imamo. Ali, da se ne zavravamo. Ovo je iznad naših mogućnosti i snova.
 11. Game of Thrones - topik SAMO o seriji -

  Moze da ga drka u astralu.