Jump to content

ПУТИН

The X
  • Posts

    1,151
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by ПУТИН

  1. koje ludilo https://twitter.com/_Borriss_/status/1663568770408013831?s=20
  2. Inače, onu vračaru sto su poslali (Duletova koleginice he he) da leči decu muzikoterapijom dva dana nakon masakra, je navodno učenica Radovana Karadžića aka doktora Dabića. Iz istog ešalona kao i Mila Alečković ili Miroljub Petrović. Da sve bude grđe, ona se i oglasila povodom gostovanja ovog jadnog čoveka u utisku nedelje.
  3. bio je neki skup, navodno, glorifikacija uspeha srpskog drustva
  4. Sutra će i Acu Lukasa da sarane u aleji zaslužnih građana.. moža čak i u aleji velikana...
  5. Dule, kakvo crno odjavljivanje? Kako će da znaju koliko zaradjuješ u inostranstvu? Dostavićeš im platne listiće npr? To samo ako si lud. Ne mogu da te kazne zato što ih nisi dostavio. Mogli bi da traže zvaničnim putem od poslodavca koja su ti primanja, pod uslovom da postoje medjunarodni ugovori koji to preciziraju (u šta čisto sumnjam). I sad, zamisli situaciju kao kazne te i stavi ti administrativnu zabranu neki sud iz Srbije na platu koju primaš u Nemačkoj, da ti se mesečno skida rata za plaćanje penala. Ja nešto ne mogu to da zamislim. To se po medijima pojavljuje neki Milan Trbojević, poreski savetnik, sa nekim paušalnim tvrdnjama. Ne znam kako je tu kod tebe, ali meni ovde u Češkoj kad god imam posla sa birokratijom obavezno traže permanent residence, jer ovde još uvek imam long term residence.
  6. Sledeci put cu da okacim klip gde ti dubstepujes.
  7. ja mislim da treba da se bojkotuje to skupljanje slicica. jebo sam im mater. mora se skines sa kocke, droge, pljuga i kurvi da bi popunio jebeni album.
  8. jel moguce da je kesica sp rusija 2018 80 jebenih dinara???
  9. https://www.youtube.com/watch?v=A-wfp6vgVwE i de mo
  10. isrpicavam se. procitao sam negde da se zapravo radi o njegovom odrazu u vodi...
  11. nasrtali su ga kao da je glumio u Posetiocima...
  12. pa to je za drugare sa foruma :D
×
×
  • Create New...